polaki Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Πριν λιγες μερες μετακομισα στην ίδια περιοχη και ο ΟΤΕ ειπε οτι θα κανει μεταφορά του τηλεφώνου σε 3 μέρες (δηλαδή την Τετάρτη που μας έρχεται) αλλά η κοπέλα που μίλησα δεν ήξερε τί ισχύει στην μεταφορά του DSL αν ειναι απο προπληρωμένο πακέτο. Εχω ενα πακέτο 1 έτους της HOL το οποίο λήγει Δεκέμβριο και θέλω να ισχύει και στο νέο σπίτι. Έχει κανείς κάνει τέτοιου είδους μεταφορά? Ξέρω οτι αν εχεις DSL απο ΟΤΕ (αν δεν εχεις προπληρωμένο πακέτο δηλαδή), πληρωνεις ενα ποσό για ενεργοποίηση στο καινούριο σπίτι και μετά κυριλέ... Αλλά στα προπληρωμένα? Please advise..
hexadecimal Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Γινεται... Αλλα δεν ξερω σε ποσες μερες
GabrielConnor Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Αν δεν αλλάζεις DSLAM θα έχεις DSL κατευθείαν με την μεταφορά του τηλεφώνου. Στο λέω εκ πείρας. Πρίν κανένα 3μηνο που μετακόμισα αλλά δεν άλλαξα DSLAM είχα κατευθείαν internet. Και δεν χρεώνεσαι και το παραμικρό.
GabrielConnor Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Αν δεν αλλάζεις DSLAM θα έχεις DSL κατευθείαν με την μεταφορά του τηλεφώνου. Στο λέω εκ πείρας. Πρίν κανένα 3μηνο που μετακόμισα αλλά δεν άλλαξα DSLAM είχα κατευθείαν internet. Και δεν χρεώνεσαι και το παραμικρό.
GabrielConnor Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Εγώ μια φορά πάτησα submit! Δεν ξέρω τι έγινε! Admins παρακαλώ κάντε delete τα άσχετα posts.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.