Προς το περιεχόμενο

ρομπα κρητικο internet cafe

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ελα, αμμουδάρα? πώς και δεν το είδα αυτό?? Εκει κοντά μένει ο αδερφός μου, 2 βδομάδες καθησα! (οχι, δεν ειμαστε από την Κρήτη) Τέλος παντων. Η εικόνα θα δημοσιευτεί σε Thread κρητικων σε ένα άλλο forum που γράφω ευθύς αμέσως!! lol! Θελω να δω αντιδράσεις! Δεν σε πειράζει pouline, ετσι? Θα σου δωσω Link αν θες!

Οπου 8ες βαλτο tythora.δεν σε πετυχα εκει tythora :P.ειπα να μην πω τιποτε αλλο για τους κρητικους.ασ κρατησω το στομα μου κλειστο.tyrhora μια συμβουλη.μην στεναχοριεσαι που δεν το ιδες.καλο ειναι τα ματια μας να μην βλεπουν τα παντα.ρωτα και εμενα τι τραβαω που βλεπω οτι δεν πρεπει να δω.γαμοτο λιγω μυωπια δεν μπορουσα να εχω.???

Δημοσ.
δεν ξερω ποιος το εγραψε αλλα επειδη τα εχω λιγο με τους κρητικους απο τον στρατο :P για αυτο λεω 8α το σηκωσω στο νετ.επαε απο δω.

Οι καλυτεροι ανθρωποι ειναι οι Κρητικοι, εκτος αν επεσες σε κανενα απ'την Μεσσαρα που εχει βγαλει τα πιο εξεχοντα μελη της ντοπιας μαφιας.Οσους ξερω που δεν συμπαθουνε τους Κρητικους ειναι και οι πιο ξενερωτοι ανθρωποι που εχω γνωρισει.

Δημοσ.

καλυτερα να μην πω.αν ειχες παει στρατο και ειχες τυχει με κρητικους 8α με καταλαβαινες.εκαναν μπαμ οτι ειναι ....κατα τα αλλα εχω γνωρισει και καλα ατομα.

Δημοσ.
Οι καλυτεροι ανθρωποι ειναι οι Κρητικοι, εκτος αν επεσες σε κανενα απ'την Μεσσαρα που εχει βγαλει τα πιο εξεχοντα μελη της ντοπιας μαφιας.Οσους ξερω που δεν συμπαθουνε τους Κρητικους ειναι και οι πιο ξενερωτοι ανθρωποι που εχω γνωρισει.

Τι έγινε ρε παιδιά ????

βγάζουμε πάλι τα κόμπλεξ μας ??

Για να χαλαρώσουμε λίγο , που κρίνουμε ανθρώπους από την καταγωγή τους

Άντε να μην αρχίσω τα καντήλια για γκάγκαρους ,μινάρες κλπ

Δημοσ.
Τι έγινε ρε παιδιά ????

βγάζουμε πάλι τα κόμπλεξ μας ??

Για να χαλαρώσουμε λίγο ' date=' που κρίνουμε ανθρώπους από την καταγωγή τους

Άντε να μην αρχίσω τα καντήλια για γκάγκαρους ,μινάρες κλπ[/quote']

Δεν καταλαβα τωρα τι παιχτηκε και απαντας με αυτον τον τροπο στο δικο μου ποστ, τεσπα εγω χαλαρος ειμαι.

Δημοσ.
Δεν καταλαβα τωρα τι παιχτηκε τωρα και απαντας με αυτον τον τροπο στο δικο μου ποστ, τεσπα εγω χαλαρος ειμαι.

Τι να κάνουμε ρε φίλε τυχαίνει να είμαι από το άνδρο της κρητικής μαφίας , και δεν γουστάρω να μας ξεμπροστιάζουν

όχι τίποτα άλλο αλλά τα "θύματα" θα αρχίζουν να φυλάγονται :-)

Δημοσ.

ρε ξεκοληστε.μανια μερικοι με τον τοπο τους.μισος απο ελλαδα ειμαι αλλα δεν 8α με πειραζε να ελεγαν για τον τοπο μου.ελεος δηλαδη.αμα ηταν να δεινουμε σημασια.γελαστε και αφηστε τις παρεξηγισεις.

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι ολοι ειστε μαφιοζοι ρε γροθε :P (χωρις παρεξηγηση) . Οι ιδιοι οι Μεσσαριτες μου τα λεγανε και μαλιστα απαντουσα για να πειραξω εναν Καλαματιανο στην παρεα, δηλαδη εσεις εδω ειστε οτι η Καλαματα και ο Πυργος για τη υπολοιπη Ελλαδα.Εσεις τους Βοριζανους πως τους στιγματιζετε αδιακριτα δηλαδη, εχω γνωρισει και Βοριζανο καλο παιδι (σπανιο αυτο το ξερω), οπως και συ μπορει να εισαι που δεν σε ξερω.

Δημοσ.
Δεν ειπα οτι ολοι ειστε μαφιοζοι. Οι ιδιοι οι Μεσσαριτες μου τα λεγανε και μαλιστα απαντουσα για να πειραξω εναν Καλαματιανο στην παρεα, δηλαδη εσεις εδω ειστε οτι η Καλαματα και ο Πυργος για τη υπολοιπη Ελλαδα.Εσεις τους Βοριζανους πως τους στιγματιζετε αδιακριτα δηλαδη, εχω γνωρισει και Βοριζανο καλο παιδι (σπανιο αυτο το ξερω), οπως και συ μπορει να εισαι που δεν σε ξερω.

Πάντως σε βρίσκω ενημερωμένο και με αρκετές "λεπτομέρειες"

τώρα για τον χαρακτηρισμό να είσαι σίγουρος ότι τον έχω σταματήσει εδώ και 25 χρόνια

Δημοσ.
Υπάρχουν και χειρότερα. Πήγα σε Internet Cafe στην Ζυρίχη. 10 ευρώ την ώρα. Οπότε προτιμώ το Κρητικό και ας γράφουν και μπούρδες.

μαλιστα ωραια συγκριση....η ακριβοτερη πολη της ευρωπης μετα το μονακο ειναι........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...