poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 τα σχολια μονοι σας.αυτο το ιντερνετ καφε στην αμμουδαρα της κρητης δινει 512 ολοκληρα Mbps οχι kbps συνδεση.δηλαδη ειναι ενας μικρος provider αν κανουμε συγκριση με την φορτ8νετ η οποια δινει 3 gbps με το εξωτερικο.κρητικοι εισαστε :P .
Icecut Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μόνο το internet cafe φταίει η και αυτός που έφτιαξε την επιγραφή?Έχω αναρρωτηθεί πολλές φορές καθώς στο δρόμο σε επιγραφές βλέπεις πολλά κουλά!Πάντως πέρα απο αυτό,καλή φαση...
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 δεν ξερω ποιος το εγραψε αλλα επειδη τα εχω λιγο με τους κρητικους απο τον στρατο για αυτο λεω 8α το σηκωσω στο νετ.επαε απο δω.
Melissa_virus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μπα λογικά την επιγραφή την έφτιαξε κάποιο μαγαζί. Αυτοί θα γράψαμε ότι τους δώσανε. Θα τα δει και κανένας τουρίστας από Σουηδία και θα μείνει λαλάκας. Αλλά αν μπει μέσα θα καταλάβει τι παίζει.
KaizerSoze Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 H πλακα λεει ειναι να τα δινει σταληθεια και να μην εχει κανει λαθος!!!
KWSN_Men Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Υπάρχουν και χειρότερα. Πήγα σε Internet Cafe στην Ζυρίχη. 10 ευρώ την ώρα. Οπότε προτιμώ το Κρητικό και ας γράφουν και μπούρδες.
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 H πλακα λεει ειναι να τα δινει σταληθεια και να μην εχει κανει λαθος!!! απλα δεν γινεται να δινει τοσο. gia ton filo gia tin zirixi tha ton rotiso kati.μηπως εδιναν και καμια γυναικα να σε χαιδευει οση ωρα σερφαρεις?
Melissa_virus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 απλα δεν γινεται να δινει τοσο.gia ton filo gia tin zirixi tha ton rotiso kati.μηπως εδιναν και καμια γυναικα να σε χαιδευει οση ωρα σερφαρεις? LOL Netcafe στο πόρο με χρέωση 6euro την ώρα. Και με συνδεση isdn... Αλλά μην φανταστείτε, 2,3 pc έχει ...
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 ελεος πολυ κλεψια.εξι ευρω την ωρα .τ3 να ηταν παλι δεν 8α πηγαινα.τους γδινουμε τους τουριστες.
Melissa_virus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 ελεος πολυ κλεψια.εξι ευρω την ωρα .τ3 να ηταν παλι δεν 8α πηγαινα.τους γδινουμε τους τουριστες. Πήγα αναγκαστικά γιατί είχα να κάνω δουλίτσα, να αδειάσω την ψηφιακή και να τα περάσω στο flashάκι, και περίμενα και κάτι σημαντικά e-mail... Έκατσα όσο πιο λίγο μπορούσα... Ούτε 15 λεπτά. Είχανε ελάχιστη χρέωση! LOL!!! Δηλαδή αν θυμάμαι καλά, λιγότερο απο 15 να κάτσεις, για 15λεπτά θα πλήρωνες. Δυστυχώς στην ανάγκη που θα βρεθεί ο άλλος στηρίζονται. Γενικά στην επαρχία είναι ακριβά… Στην Αθήνα έχουν νορμάλ τιμές. Και στα νησιά πέφτει γδύσιμο.
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 τη να πω .οπου εχω δει εχο δει νορμαλ τιμες.βεβεα δεν εχω δει πολα μερη.καλιτερα με vofafone Καρτα να μπαινες πιο φτηνα 8α ρχοταν.ναι τα πιο πολλα εχουν Minumum χρεωση
Tythora Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Ελα, αμμουδάρα? πώς και δεν το είδα αυτό?? Εκει κοντά μένει ο αδερφός μου, 2 βδομάδες καθησα! (οχι, δεν ειμαστε από την Κρήτη) Τέλος παντων. Η εικόνα θα δημοσιευτεί σε Thread κρητικων σε ένα άλλο forum που γράφω ευθύς αμέσως!! lol! Θελω να δω αντιδράσεις! Δεν σε πειράζει pouline, ετσι? Θα σου δωσω Link αν θες!
Tythora Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Το ξέρω, έχω πολλα παρε δωσε με κρητικούς κι έχουν πολλή πλάκα όταν πρόκειται να μιλήσουν για την Κρήτη τους! Σκάω στα γέλια όταν προσπαθούν να τα μπαλώσουν in the cretan way!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.