gherudos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Όπως λέει και ο τίτλος οι Ρυθμίσεις δεν αποθηκεύονται. Έχω μια κάρτα γραφικών FX 5700 Ultra,τα χρώματα όταν παρακολουθώ ένα βίντεο είναι πολύ σκοτεινά.Πάω στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών και αυξάνω την φωτεινότητα.Πατάω εφαρμογή και όλα καλά.Το πρόβλημα όμως εξακολουθεί να υπάρχει κάθε φορά που κλείνω το πρόγραμμα αναπαραγωγής και πάω να δώ κάποιο βιντεάκι πρέπει να το ασπρίσω ξανά.Δεν είναι κατάσταση αυτή.Τι μπορεί να φταίει;Πρίν λίγο έβαλα τους τελευταίους drivers της NVIDIA και υποστηρίζει την κάρτα γραφικών μου... Τα φώτα σας παρακαλώ. Α δοκίμασα και με το Riva Tuner και έχω τα ίδια αποτελέσματα.
@topos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μηπως πρεπει να πειραξεις και τις ρυθμισεις απο το πανελ της οθονης σου? (οχι πως θα σου λυσει το προβλημα της αποθηκευσης,αλλα για να κανεις πιο "φωτινη την" εικονα)
ANEMOS-V Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 isos de ftene oi rithmisis sta settings tis kartas kai ftene ta settings tou programatos anaparagogis pou xrisimopiis? episis mporei na ofilete kai sta Hz tis othonis sou gia kane kai ekei mia allagi mipos strosi ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.