ALEXANDER000 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 καλησπερα παιδια εχω το το Bpm Studio 4.9 pro αλλα και το εξης προβλημα οταν κανω ενα προγραμμα και θελω να το κανω save προκειμενου να το αντιγραψω αργοτερα σε ενα cd τοτε ενω γραφεται κανονικα στο φακελο files του bpm οταν παω να ακουσω το αποτελεσμα τησ προσπαθειας μου τοτε διαπιστωνω οτι δεν ακουγεται τιποτα!! ειναι γραμμενο κανονικα φαινεται οτι παιζει αλλα χωρις ηχο. Αληθεια μπορω να ακουω την ωρα που παιζει ενα κομματι το επομενο που θελω να βαλω με τα ακουστικα η χρειαζομαι δυο καρτες ηχου (ποιες ρυθμισεις) ευχαριστω και συγνωμη αν σας κουρασα
Xvipes Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 για το πρώτο ερώτημα αν κατάλαβα καλά πρέπει απο τα settings της κάρτας ήχου να βάλεις σαν record το "what U hear" έτσι ότι ακούς εκείνη την ώρα θα ηχογραφήτε... για το δεύτερο ερώτημα πρέπει να έχεις 2 κάρτες ήχου και έναν μίκτη,γίνετε κ αλλιώς αλλά δεν ξέρω πως ακριβώς και δεν έχεις και το καλύτερο αποτέλεσμα...
ALEXANDER000 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 το προβλημα ειναι οτι δεν ακουγεται το μιξαρισμα που εχω κανει παροτι εχει γραφτει στο σκληρο μονο με το συγκεκριμενο προγραμμα γιατι με καποιο αλλο π.χ tractor studio δεν υπαρχει κανενα προβλημα
kage Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 isws na nai kleidwmeno. gia to 2o erwthma http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=154410
djnicktanta Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 simfono me xvipes ego.dokimase traktor gia live mixing kai gia mixing me apothikeush kai mash ups einai poli kalo..to bmp einai psiloaparadekto..gia poli apla pragmata kai euxrhsto pare virtual dj ..mpam mpam.alla ama thes teleiothta sto mixing katevase to mixmeister me kana vst einai poli kalo gia mash ups kai molis matheis na to douleueis h douleia tha ginetai mpam mpam..tha sai aplos parathrhths!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.