Προς το περιεχόμενο

bpm studio 4.9 pro

ALEXANDER000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

εχω το το Bpm Studio 4.9 pro αλλα και το εξης προβλημα

οταν κανω ενα προγραμμα και θελω να το κανω save προκειμενου να το αντιγραψω αργοτερα σε ενα cd τοτε ενω γραφεται κανονικα στο φακελο files

του bpm οταν παω να ακουσω το αποτελεσμα τησ προσπαθειας μου τοτε διαπιστωνω οτι δεν ακουγεται τιποτα!! ειναι γραμμενο κανονικα φαινεται οτι παιζει αλλα χωρις ηχο.

Αληθεια μπορω να ακουω την ωρα που παιζει ενα κομματι το επομενο που θελω να βαλω με τα ακουστικα η χρειαζομαι δυο καρτες ηχου (ποιες ρυθμισεις)

ευχαριστω και συγνωμη αν σας κουρασα

Δημοσ.

για το πρώτο ερώτημα αν κατάλαβα καλά πρέπει απο τα settings της κάρτας ήχου να βάλεις σαν record το "what U hear" έτσι ότι ακούς εκείνη την ώρα θα ηχογραφήτε...

για το δεύτερο ερώτημα πρέπει να έχεις 2 κάρτες ήχου και έναν μίκτη,γίνετε κ αλλιώς αλλά δεν ξέρω πως ακριβώς και δεν έχεις και το καλύτερο αποτέλεσμα...

Δημοσ.

το προβλημα ειναι οτι δεν ακουγεται το μιξαρισμα που εχω κανει παροτι εχει γραφτει στο σκληρο μονο με το συγκεκριμενο προγραμμα γιατι με καποιο αλλο π.χ tractor studio δεν υπαρχει κανενα προβλημα

Δημοσ.

simfono me xvipes ego.dokimase traktor gia live mixing kai gia mixing me apothikeush kai mash ups einai poli kalo..to bmp einai psiloaparadekto..gia poli apla pragmata kai euxrhsto pare virtual dj ..mpam mpam.alla ama thes teleiothta sto mixing katevase to mixmeister me kana vst einai poli kalo gia mash ups kai molis matheis na to douleueis h douleia tha ginetai mpam mpam..tha sai aplos parathrhths!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...