Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για καναρίνι

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πουλι με ...λιγα αίματα....ρε παιδια προσοχή ρε παιδια με τα ...πουλια δεν παίζουν έτσι....τεσπα το δαχτυλίδι είναι συνήθως απο αλουμίνιο και βγαίνει συνήθως χαλαρά!

Δημοσ.

Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με ευαισθησίες.......xpapias εύχομαι το ποδαράκι του καναρινιού σου να γίνει καλά......:) :)

Και να πω κι εγώ ότι με το betadine θα γίνει σίγουρα καλά,αρκεί να του βάζεις τακτικά και να προσέχεις να είναι πολύ καθαρό το βαμβάκι μην πάει κανά μικρόβιο στην πληγή και ταλαιπωρηθεί το κακόμοιρο......;)

Άντε εύχομαι να πάνε όλα καλά.....:)

Δημοσ.
Tι λέει το ζωντανό? Είναι καλύτερα?

όχι το βρήκε ο χοντρός (thats my cat's name :D) μου πριν προλάβω να του κόψω το πόδι :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

teras1vt0.jpg

Δημοσ.
Μπράβο spooker ε sorry skoura ήθελα να πω....Ωραίο γατάκι έχεις....Και φαίνεται και πολύ άγριο.....:mrgreen: :mrgreen:

Mπα εμένα για φλωράκι μου φαίνεται. Σπιτόγατο. Και το βλέμμα του είναι κάπως λυπημένο, φοβισμένο…

Δημοσ.
Mπα εμένα για φλωράκι μου φαίνεται. Σπιτόγατο. Και το βλέμμα του είναι κάπως λυπημένο, φοβισμένο…

μάλλον δεν βλέπεις καλά.

Δημοσ.

Ρε παιδιά ξέρετε από γάτες; Αυτή η φάτσα είναι φάτσα γάτας θλιμμένης, ή γάτας μες την τσαντίλα και έτοιμη προς επίθεση και μάλιστα σε αυτόν που την φωτογραφίζει; Μην σας πω ότι την έχει εκνευρίσει ο κύριος γιατί της χάλασε το χουζούρι! :mrgreen:

Δημοσ.
Ρε παιδιά ξέρετε από γάτες; Αυτή η φάτσα είναι φάτσα γάτας θλιμμένης, ή γάτας μες την τσαντίλα και έτοιμη προς επίθεση και μάλιστα σε αυτόν που την φωτογραφίζει; Μην σας πω ότι την έχει εκνευρίσει ο κύριος γιατί της χάλασε το χουζούρι! :mrgreen:

είναι μες την τσαντίλα γιατί προσπαθούσα να την βγάλω photo και δεν καθότανε μέχρι που κάποια στιγμή έκατσε:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

o μαύρος πάνθηρας μου μικρός :D

p5200001qw7.jpg

Δημοσ.

Ναι για λυπημένη θα έλεγα. Δεν είναι μοιάζει και τόσο για θυμωμένη. Που να δείτε τι νεύρα έχει η δικιά μου άμα την πειράξει κανένας. Να δείτε ύφος. Ο γάτος σου spooker, δεν έχει κακία μέσα του.

Εμένα αγριεύει άσχημα στις φωτογραφίες. δεν ξέρω γιατί :D Και χωρίς να την πειράξω.

Αντί για καναρίνια λέμε για γάτες. Τον καλύτερο φίλο τους :D

Δημοσ.

Πάντως στην μικρή φωτό ο γάτος δείχνει σαν να έχει στείσει καρτέρι στο κλουβί με το καναρίνι! Έτσι χάζευαν και οι δικοί μου γάτοι κάποτε το κλουβί! :mrgreen:

Δημοσ.
Πάντως στην μικρή φωτό ο γάτος δείχνει σαν να έχει στείσει καρτέρι στο κλουβί με το καναρίνι! Έτσι χάζευαν και οι δικοί μου γάτοι κάποτε το κλουβί! :mrgreen:

:D

Χεχε. όντος.

Εγώ δεν έχω καναρίνι αλλά την παρακολουθώ την ρουφιάνα που κρύβετε μέσα στα χόρτα για να πιάσει κανένα πουλί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...