xaxa1982 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Λίγη βοήθεια ρε παιδιά! Οι γραμματοσειρές στον user μου, είναι σαν σπασμένες. Για παράδειγμα κοιτάξτε πώς είναι ο Konqueror στον user μου : και πως είναι στον root: Κοιτάξτε για παράδειγμα την διαφορά της λέξης τοποθεσία!Πώς το διορθώνω αυτό?
biocrasher Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Ανοιξε το kcontrol και τσεκαρε τα settings σου. Εγω εχω αυτα: και μου δινουν αυτο το αποτελεσμα: Μαλον αυτο που σου λειπει ειναι η επιλογη "Χρήση εξομάλυνσης..." Οσο για τον root, μην συγκρινεις εφοσον απο default αφηνεται αρυθμιστος για να αποθαρυνει την χρηση μεσω γραφικου περιβαλλοντος. EDIT:ειχα γραψει ksysguard αντι kcontrol
xaxa1982 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Άκυρο!Μόλις το έφτιαξα! Α ρε Linux και πάλι Linux... Πειράζεις ένα txt(ή conf) αρχείο και φτιάχνονται όλα αμέσως...Λοιπόν, η λύση είναι η παρακάτω: Πάμε στο αρχείο $HOME/.qt/qtrc και αλλάζουμε από : enableXft=false useXft=false σε enableXft=true useXft=true και μετά το πρόβλημα λύνεται και στρογγυλοποιούνται οι γραμματοσειρές όπως πρέπει...
Isle Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Νομιζω το ιδιο κανει με αυτο που ειπε ο biocrasher, οταν επιλεξεις anti aliasing for fonts, αλλαζει το enableXft=false useXft=false στο $HOME/.qt/qtrc και γινεται enableXft=true useXft=true [edit] Λαθος, το κοιταξα μονος μου και μπερδευτηκα.Τι καθομαι και μιλαω οταν δεν ξερω, δεν μου αρεσει ετσι κι αλλιως το X, ενα σωρα πραγματα υπαρχουν για tweaks! [/edit]
xaxa1982 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Νομιζω το ιδιο κανει με αυτο που ειπε ο biocrasher' date=' οταν επιλεξεις anti aliasing for fonts, αλλαζει το [i']enableXft=false useXft=false[/i] στο $HOME/.qt/qtrc και γινεται enableXft=true useXft=true [edit] Λαθος, το κοιταξα μονος μου και μπερδευτηκα.Τι καθομαι και μιλαω οταν δεν ξερω, δεν μου αρεσει ετσι κι αλλιως το X, ενα σωρα πραγματα υπαρχουν για tweaks! [/edit] Το έψαξα επειδή αυτό που είπε ο biocrasher δεν μου δούλευε. Έτσι το έψαξα λίγο παραπάνω και το εντόπισα το πρόβλημα σ'αυτές τις δύο ρυθμίσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.