Προς το περιεχόμενο

Περί Vodafone 2gether

^_NikitaS_^

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήθελα να ρωτήσω το εξής.Έχω εδώ και αρκετό καιρό 2gether sim (καρτοκινητά και τα δύο,ένα Cu και ένα a la carte). Το δεύτερο νούμερο όμως πλέον δεν το χρησιμοποιώ καθόλου και θα ήθελα να το καταργήσω. Αν αφύσω να λείξει η προθεσμία ανανέωσης χρόνου ομιλίας θα καταργηθεί κανονικά και θα γίνει απλή sim; Αν το κάνω αυτό θα υπάρξει πρόβλημα με το άλλο νούμερο; Και τέλος, πέστε ότι εγώ θέλω να κάνω κάποια στιγμή το νούμερό μου (το ένα από τα δύο της 2gether) φορητότητα, θα πρέπει να κάνω πρώτα τη 2gether sim δύο απλές sim και μετά να κάνω φορητότητα ή γίνεται φοριτότητα και για τα δύο νούμερα; Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει, αλλά το δεύτερο νούμερο είναι ένα παλιό cosmote που το έκανα vodafone και πλέον δεν το δουλεύω καθόλου. Ελπίζω να ξέρει κάποιος. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Απλα τα εχεις ολα χυμα εκει και ειναι πολλα :-? Μερικα enter την επομενη φορα θα ειναι προς οφελος σου ;-)

Αν σου ληξει η προθεσμια της καρτας τοτε θα σου λειτουργει η SIM σου ως 2gether (αφου 2gether ειναι) αλλα το δευτερο νουμερο δε θα μπορει να το αξιοποιησει και θα σου βγαζει σφαλμα μαλλον....

Οσον αφορα την φορητητοτα καλυτερα παρε την εξυπηρετηση πελατων της Vodafone και της εταιρια που θες να πας και ρωτα να σου πουνε κατι στανταρ. Παντως ειναι σιγουρο πως την SIM 2gether θα την πεταξεις και θα παρεις καινουρια απο την αλλη εταιρια με το νουμερο που εχεις στη Vodafone...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...