crach13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Παιδια μια ερωτηση.Στο fame studio που λενε να πας να μαθεις να γραφεις τραγουδια με την Ευη Δρουτσα τι ακριβως μαθαινεις??
Icecut Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Αν και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το θέμα ουτε θέλω να το παίξω ειδικός κλπ,πιστεύω πως το μόνο που έχεις να κερδίσεις απο εκεί μέσα είναι οι γνωριμίες με κάποια πρόσωπα συν το ότι η εταιρεία αυτή ειναι της παραδισένιας δισκογραφικής του γνωστού καναλιού,επομένως αν αξίζεις σε τσιμπάνε με τη μία,για ψίχουλα,αλλα σε τσιμπάνε!
blueviper Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Θα έχεις προφανώς την τύχη να διδαχθείς τα μυστικά της λαϊκής ποίησης, όπως καταγράφεται στα παρακάτω μεγαλειώδη στιχουργήματα: Μωρό μου δεν κοιμάμαι, συνέχεια σε θυμάμαι Μου λείπουνε τα χάδια σου γι αυτό και σε θυμάμαι Συρματόπλεγμα θα ρίξω μήπως έτσι σε κρατήσω Μήπως έτσι καταλάβεις πόσο σ' αγαπώ Συρματόπλεγμα θα ρίξω και την πόρτα θα σου κλείσω Μήπως έτσι καταλάβεις πόσο σ' αγαπώ Η δική μας η αγάπη είναι η μεγαλύτερη και εμείς οι καλύτεροι και εμείς οι καλύτεροι Πονάω, με την απόγνωση μιλάω Μέρα και νύχτα τη ζητάω γιατί μου το ʽκανε αυτό... Υπάρχει φυσικά πάντα η πιθανότητα να σου μιλήσει για τα είδη, τις μορφές το μέτρο, το ρυθμό κοκ του στίχου, αλλά δε θα ορκιζόμουν κι όλας πως το κατέχει το άθλημα. Άσε που μπορείς να τα μάθεις και δωρεάν μέσα από εδώ. Όπως ανέφερε κι ο Icecut, το πιθανότερο είναι να κερδίσεις μονάχα καμιά αβάντα, ειδικά αν είσαι τρελό μωρό με αλαβάστρινη επιδερμίδα, στα οποία κι έχει έφεση.
akpe Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Αν δεν το έχεις μέσα σου, τί να σου κάνει η "σχολή"...
crach13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Αν δεν το έχεις μέσα σου, τί να σου κάνει η "σχολή"... ναι αυτη ειναι ακριβως η απορια μου.Ειναι να το κατεχεις η ειναι κατι που μαθαινεται???
aGka8l Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 ναιι βρε η ζωη ειναι ενα αγκουρι αχ και να χαμε ολοι την τζουλη μασινο ολοι για γουρι ρε λοοοοοοοολ ακου εκει σχολη στιχουργικης
punky Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Θα έχεις προφανώς την τύχη να διδαχθείς τα μυστικά της λαϊκής ποίησης' date=' όπως καταγράφεται στα παρακάτω μεγαλειώδη στιχουργήματα: Μωρό μου δεν κοιμάμαι, συνέχεια σε θυμάμαι Μου λείπουνε τα χάδια σου γι αυτό και σε θυμάμαι Συρματόπλεγμα θα ρίξω μήπως έτσι σε κρατήσω Μήπως έτσι καταλάβεις πόσο σ' αγαπώ Συρματόπλεγμα θα ρίξω και την πόρτα θα σου κλείσω Μήπως έτσι καταλάβεις πόσο σ' αγαπώ Η δική μας η αγάπη είναι η μεγαλύτερη και εμείς οι καλύτεροι και εμείς οι καλύτεροι Πονάω, με την απόγνωση μιλάω Μέρα και νύχτα τη ζητάω γιατί μου το ʽκανε αυτό... Υπάρχει φυσικά πάντα η πιθανότητα να σου μιλήσει για τα είδη, τις μορφές το μέτρο, το ρυθμό κοκ του στίχου, αλλά δε θα ορκιζόμουν κι όλας πως το κατέχει το άθλημα. Άσε που μπορείς να τα μάθεις και δωρεάν μέσα από εδώ. Όπως ανέφερε κι ο Icecut, το πιθανότερο είναι να κερδίσεις μονάχα καμιά αβάντα, ειδικά αν είσαι τρελό μωρό με αλαβάστρινη επιδερμίδα, στα οποία κι έχει έφεση. Καταρχάς LOL Κατά δεύτερον, γ@μώ το internet μου γ@μώ ρε blueviper, κάτι τέτοια link πετάτε μερικοί και κάθομαι και διαβάζω με τις ώρες όλο καινούρια πράγματα. Και γίνομαι εξυπνότερος, πιο διαβασμένος, πιο κουλτουριάρης. Οι φίλοι μου με ζηλεύουν και οι γκόμενες σαγηνεύονται. Τουλάχιστον να κόψω το γυμναστήριο γιατί δεν θα μείνει θηλυκό στην Αττική. Thanx mate, πολύ ενδιαφέρον.
CONAN_ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Απλώς έιναι ένας τρόπος να γεμίζουν οι τσέπες του Κυριακού απο μερικά αφελή ψώνια...
thanocaster Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Ειναι να το κατεχεις η ειναι κατι που μαθαινεται??? Προφανώς και τα δυο. Το πρωτο είναι η πρώτη ύλη το δεύτερο είναι οι οδηγίες χρήσης της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.