Voorhees Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Παιδιά εμφανίστηκε νέο πρόβλημα με τον υπολογιστή του bro μου που έχει πάρει έναν 4200+ Dual Core(AMD 64 bit πάντα). Όσο είχε τον 3000+ μου δεν είχε πρόβλημα αλλά από όταν τον έβαλε αυτόν ξεκινάει το PC και όταν τελειώνει το φόρτωμα η μπλε μπάρα των Windows XP πετάει την παρακάτω μπλε εικόνα και κάποιες φορές μπαίνει στα Windows μέχρι να κάνει Restart και όλα πάλι από την αρχή. Ακόμα πληροφορήθηκα πως σηκώνει πολύ υψηλές θερμοκρασίες και πως ψήκτρα(η original της εταιρίας) δεν σφίγγει αρκετά στον επεξεργαστή(είναι κάπως χαλαρή). Το PC αποτελείτε από τα παρακάτω κομμάτια: Τροφοδοτικό: Sweex 600Watt Επεξεργαστής: AMD Athlon 64 Dual Core 4200+ Μητρική: MSI K8N-FX NEO2 RAM: Kingston DDR1 1GB x2 Έχει γίνει format κανένα 15 φορές(5φορές την ημέρα από ότι μου είπε αν και αυτό δεν κατάλαβα γιατί το κάνει).
asmilon Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δοκιμασε να κανεις memtest να δεις την κατασταση των μνημων σου και μετα κανε ενα BIOS Update. Λογικα μετα θα στρωσει. Επισης κοιτα στο κουτι μεσα αν ολα πατανε καλα...
Voorhees Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Αν ήταν για memtest δεν θα ήταν καλά και με την άλλη CPU. Bios Update έχει το τελευταίο.
asmilon Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Εχεις δοκιμασει δηλαδη να βαλεις την παλια CPU και δουλευει κανονικα? Τοτε ισως απλα ειναι ελλατωματικη η CPU που εχετε οποτε να πας για αντικατασταση. Αν συνεχιζει να στο κανει και με την παλια τοτε ελεγξε τις μνημες...
Voorhees Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Τελικά το πρόβλημα ήταν στο Card Reader. Μα τι άκυρα πράγματα μπορεί να συμβούν στο χώρο των PC;
@topos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Τελικά το πρόβλημα ήταν στο Card Reader.Μα τι άκυρα πράγματα μπορεί να συμβούν στο χώρο των PC; Ασχολουμε με τα ρημαδια απο 2x86 στα 12... Ακομα συνεχιζουν να με εκπλησουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.