Προς το περιεχόμενο

10 λέξεις από τα παιδικά μας χρόνια

Dr_Slump

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. μη.

2.μη σου λεω!

3.ρε μηηηη!

4. αμα σε πιασω θα σε κανω μαυρο!

ετσι για να θυμωμαστε και τις απειρες σκανταλιες!

• Απαντ. 182
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

- Mηηηη! Κακό αυτό!

- Φτου, κακά! (Για να φτύσουμε αυτό που πιάσαμε κάτω απ'το χώμα και το χώσαμε στο στόμα)!

- Μη τζιζζζζζ! (Για να αποφύγουμε να αγγίξουμε το τυχόν αναμένο σίδερο ή την περιέργεια μας προς τις πρίζες)!

- Έλα μαμ! Μία για μένα, μία για τον μπαμπά, μία για την Μαρίτσα! (Και η Μαρίτσα έτρωγε τα πάντα)!!!

..Έλα μαμ! Βρε παιδάκι μου θα φας; Κοίτα... Να κοίτα την μπουκίτσα! Παπ! Πάει η μπουκίτσα! (Και ο Γιαννάκης -τ'αδέρφι μου- δεν έτρωγε, είχε μονίμως το στόμα σφιχτά κλειστό και για να φάει έστω μια μπουκιά, έτρωγε μια παντοφλιά στον ποπό)!!!

:lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Ακριβώς ετσι ...και νομιζα οτι μόλις χθες έπαιζα μπάλα στην αλάνα αλλα τώρα μαζευω το γιο μου....ρε κάτσε πως έγινε αυτό?

Δημοσ.

Η Παρασκευούλα με τα παραμύθια της (που τα έκρυβε μέσα σε ένα κουτί κάτω από το κρεβάτι της). Και με το που το άνοιγε ξεκινούσε να παίζει η μπάντα...

"...Και ο ρούχλας είναι Λα!..."

Εκείνα τα παραμυθάκια που είχαν και κασσέτες μαζί. Τα έβαζες στο κασσετόφωνο, άκουγες και ξεφύλλιζες μαζί...

I + X (αυτό το Χ άλλαζε από εποχή σε εποχή!) = L.F.E (love for ever)

Αντίστοιχα και τα F.F.E, που συνήθως όμως τα έγραφαν οι κοπέλες!

Δημοσ.

Η ατάκα με τον Ρούχλα; Χε! όχι, ήταν από εκείνα τα παραμυθάκια (συνήθως μάλιστα ήταν ανατολικής προέλευσης) της Παρασκευούλας, ένα κοριτσάκι στρουμπουλό και με γαλάκια, πολύ συμπαθητικό. Κάπου 11, 12 χρονών... :)

Δημοσ.

Ulysses 31

Οδύσσεια του διαστήματος, το έλεγαν τότε 84-85 ίσως και πιο μετά, δεν θυμάμαι καλά, θυμάμαι πάντως πως με κυνήγαγε η μάνα μου για να φάω ενώ εγώ ήθελα να δω αυτό...

Δημοσ.
Η ατάκα με τον Ρούχλα; Χε! όχι, ήταν από εκείνα τα παραμυθάκια (συνήθως μάλιστα ήταν ανατολικής προέλευσης) της Παρασκευούλας, ένα κοριτσάκι στρουμπουλό και με γαλάκια, πολύ συμπαθητικό. Κάπου 11, 12 χρονών... :)
Νομίζω λεγόταν "Του κουτιού τα παραμύθια". :)
  • Members
Δημοσ.

"Του κουτιού τα παραμύθια" λεγόνταν, όντως και το τραγουδάκι αν θυμάμαι καλά πήγαινε ως εξής:

"Φα δίεση ο Φιόγκος / κι ο Ρούχλας είναι Λα / ο Σεβαστιανός διηγείται στη γραμμή του Σι / και στο Μί τραγουδάει παραμύθια η Μελιά"

Τι θυμήθηκα μεσημεριάτικα...

Δημοσ.

ΧΑΧΑΧ!!! Μπράβο ρε 'σεις! Ναι, ο Κοντογιαννίδης! Μακάρι να το ξανάβαζαν! Και σήμερα θα το ξανάβλεπα! Μακάρι να μπορούσαμε να τα βρίσκαμε όλα αυτά πουθενά...

gsarig που το θυμήθηκες ρε 'συ! Μπράβο!!! :)

ΥΓ : Λέτε να στείλω κανα email για το αρχείο στην κρατική τηλεόραση;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...