Azaell Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 1. μη. 2.μη σου λεω! 3.ρε μηηηη! 4. αμα σε πιασω θα σε κανω μαυρο! ετσι για να θυμωμαστε και τις απειρες σκανταλιες!
MariaTs. Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 - Mηηηη! Κακό αυτό! - Φτου, κακά! (Για να φτύσουμε αυτό που πιάσαμε κάτω απ'το χώμα και το χώσαμε στο στόμα)! - Μη τζιζζζζζ! (Για να αποφύγουμε να αγγίξουμε το τυχόν αναμένο σίδερο ή την περιέργεια μας προς τις πρίζες)! - Έλα μαμ! Μία για μένα, μία για τον μπαμπά, μία για την Μαρίτσα! (Και η Μαρίτσα έτρωγε τα πάντα)!!! ..Έλα μαμ! Βρε παιδάκι μου θα φας; Κοίτα... Να κοίτα την μπουκίτσα! Παπ! Πάει η μπουκίτσα! (Και ο Γιαννάκης -τ'αδέρφι μου- δεν έτρωγε, είχε μονίμως το στόμα σφιχτά κλειστό και για να φάει έστω μια μπουκιά, έτρωγε μια παντοφλιά στον ποπό)!!! :lol:
geoastrix Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μπράβο ρε Μαρία που θυμάσαι απο 8 μηνών ...εγω αυτά τα έμαθα(προφανώς θυμήθηκα) με τον γίο μου!
MariaTs. Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Τελικά η παροιμία πολύ σοφά το λέει: Εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα'ρθεις!
geoastrix Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Ακριβώς ετσι ...και νομιζα οτι μόλις χθες έπαιζα μπάλα στην αλάνα αλλα τώρα μαζευω το γιο μου....ρε κάτσε πως έγινε αυτό?
CyberWalker Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Η Παρασκευούλα με τα παραμύθια της (που τα έκρυβε μέσα σε ένα κουτί κάτω από το κρεβάτι της). Και με το που το άνοιγε ξεκινούσε να παίζει η μπάντα... "...Και ο ρούχλας είναι Λα!..." Εκείνα τα παραμυθάκια που είχαν και κασσέτες μαζί. Τα έβαζες στο κασσετόφωνο, άκουγες και ξεφύλλιζες μαζί... I + X (αυτό το Χ άλλαζε από εποχή σε εποχή!) = L.F.E (love for ever) Αντίστοιχα και τα F.F.E, που συνήθως όμως τα έγραφαν οι κοπέλες!
Lucifer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Χμ αυτή η ατάκα από τη φρουτοπία δεν ήταν?
CyberWalker Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Η ατάκα με τον Ρούχλα; Χε! όχι, ήταν από εκείνα τα παραμυθάκια (συνήθως μάλιστα ήταν ανατολικής προέλευσης) της Παρασκευούλας, ένα κοριτσάκι στρουμπουλό και με γαλάκια, πολύ συμπαθητικό. Κάπου 11, 12 χρονών...
ODT Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Ulysses 31 Οδύσσεια του διαστήματος, το έλεγαν τότε 84-85 ίσως και πιο μετά, δεν θυμάμαι καλά, θυμάμαι πάντως πως με κυνήγαγε η μάνα μου για να φάω ενώ εγώ ήθελα να δω αυτό...
M-81 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Η ατάκα με τον Ρούχλα; Χε! όχι, ήταν από εκείνα τα παραμυθάκια (συνήθως μάλιστα ήταν ανατολικής προέλευσης) της Παρασκευούλας, ένα κοριτσάκι στρουμπουλό και με γαλάκια, πολύ συμπαθητικό. Κάπου 11, 12 χρονών... Νομίζω λεγόταν "Του κουτιού τα παραμύθια".
Members gsarig Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 "Του κουτιού τα παραμύθια" λεγόνταν, όντως και το τραγουδάκι αν θυμάμαι καλά πήγαινε ως εξής: "Φα δίεση ο Φιόγκος / κι ο Ρούχλας είναι Λα / ο Σεβαστιανός διηγείται στη γραμμή του Σι / και στο Μί τραγουδάει παραμύθια η Μελιά" Τι θυμήθηκα μεσημεριάτικα...
Harkon Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 ναι ναι κορυφαίο.. κ ο Ρούχλας ήταν ο κορυφαίος Κοντογιαννίδης!
CyberWalker Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 ΧΑΧΑΧ!!! Μπράβο ρε 'σεις! Ναι, ο Κοντογιαννίδης! Μακάρι να το ξανάβαζαν! Και σήμερα θα το ξανάβλεπα! Μακάρι να μπορούσαμε να τα βρίσκαμε όλα αυτά πουθενά... gsarig που το θυμήθηκες ρε 'συ! Μπράβο!!! ΥΓ : Λέτε να στείλω κανα email για το αρχείο στην κρατική τηλεόραση;
KaizerSoze Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 "Καληνυχτα Παρασκευουλα και φρονιμα..."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.