adi32 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 καποια απο την tv για πολυ παλιους 1) Μια φορα κι εναν καιρο ηταν ο ανθρωπος εκπληκτικη σειρα κινουμενων σχεδιων που ξεκινουσε απο την προιστορια και εφτανε μεχρι σημερα και περιειχε σχεδον ολα τα ιστορικα γεγονοτα (Το δείχνει το ψηφιακό... cine+? απο οτι ακουσα) 2) Μαπετ σοου 3) Μπενυ Χιλ 4) Λοχιας Σοντερς απο τη Μαχη
Fozzy Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 εκείνη η εκπομπή που πηγαίνανε σύμφωνα με το αλφάβητο σε διαφορετική πόλη της ελλάδας και παίζανε παιχνίδια σύμφωνα με το αντίστοιχο γράμμα της ημέρας πώς λεγόταν; Με το Άλφα, με το Βήτα με το Νι και με το Σίγμα (αν θυμάμαι καλά) Τα έχετε πεί όλα ρε παίδες! Μακάρι να μπορούσα να σκεφτώ κι εγώ κατι
ntountou Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 επίσης παλιά σειρά τηε ΕΡΤ Τα λιονταράκια του Ανδροκλή με Βουτσά, Ευριπιώτη και τον χλαπάτσα απτης "Ελλάδος τα παιδιά" (ωραίο και αυτό) το "Ορκιστείτε παρακαλώ" ήμουν πολύ φανατικός αυτής της σειράς και νομίζω όχι άδικα, είχε φοβερές ιστορίες και ενδιαφέρον και πολύ γέλιο "η κυρία αντιγόνη το κανόνι" .. δε θυμάμαι πολλά .. μου ήρθε τώρα στο μυαλό το τραγουδάκι "πατήρ υιος και πνεύμα" (ή κάπως έτσι) με κωνσταντίνου και τζ. φραγκούλη η οποία είχε τότε και την εκπομπή "πεστο και θα γίνει" (ή κάπως έτσι) ΕΠΙΣΗΣ (ρε παιδιά μιλάμε ΓΙΑ το κόλλημα) "Απίστευτα κι όμως Αληθινά" με τους 3 παρουσιαστές
adi32 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 http://retro.ellhnismos.org/forumdisplay.php?f=106 ενα φορουμ που βρηκα σχετικα
ntountou Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 http://retro.ellhnismos.org/forumdisplay.php?f=106 ενα φορουμ που βρηκα σχετικα μπράβο, ωραίο λινκ
Dr_Slump Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 μπράβο, ωραίο λινκ Το μάτιασες.:neutral:
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 μα καλά όλα τα παιδικά μας χρόνια περιστρέφτονταν γύρω από τηλεοπτικές εκπομπές; Πωπω... ολόκληρες γενιές μεγαλωμένες απο την τηλεόραση!
ntountou Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Το μάτιασες.:neutral:Αφου δουλεύει μια χαρά το link... όχι ότι δε ματιάζω σχετικά εύκολα (το "καλοπροαίρετο μάτι" όμως ) μα καλά όλα τα παιδικά μας χρόνια περιστρέφτονταν γύρω από τηλεοπτικές εκπομπές; Πωπω... ολόκληρες γενιές μεγαλωμένες απο την τηλεόραση!Έχεις δίκιο παρασυρθήκαμε στα τελευταία posts...Άλλα είναι κι αυτά ένα μεγάλο κομμάτι από τα παιδικά μας χρόνια. Ίσως είμαστε η πρώτη γενιά που είχε αρκετές επιλογές στην τηλεόραση και μάλλον πολύ καλές σε σχέση με αυτές τις τερατόμορφες ιστορίες τρόμου που άρχισαν να προβάλλονται τα επόμενα χρόνια.. Δλδ εγώ νοιώθω τυχερός που μπορούσα να δω ιστορίες σαν του Nils Holgersson
KaizerSoze Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Επειδη κολλησαμε,επανερχομαι με νεα νοσταλγομελο 10αδα -Τσιχλα κατω απο το θρανιο -Ανεμοβλογια/Ιλλαρα/Ερυθρα -Μαμα ποναει το στομαχι μου(επειδη εβλεπα θριλερ και δεν μπορουσα να κοιμηθω) -Στο δικο μου δεν χωραει στο δικο σου κολυμπαει/Στο δικο μου κανει κρος,στο δικο σου μοτο κρος/στο δικο μου κανει τουμπες,στο δικοσου κωλο τουμπες(ποτε δεν καταλαβα την διαφορα τουμπας και κωλοτουμπας) και φυσικα ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑΥΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ/ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ -Κυρια,κυρια,κυρια,ξερω,κυρια,κυρια,ξερω,ξερω -Α'(εως ΣΤ')2 -Ω τι σουπεεεεε -Την αγαπαει,θελει να την κανει την γυναικα του! -Πατερας να μου κλεινει τα ματια οταν βλεπαμε καμια περιπετεια που πεταγε κανα 5λεπτο τσοντα και καλα ο πρωταγωνιστης με το γκομενακι -And love,exciting and new,come aboard,we're expecting youuuuuu...the loooooove boat,soon it....
Akujin Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 (μια πιο προσωπικη νοτα, για όσους δεν βαριούνται) 1. μπαμπα δεν παω πρωτη ωρα, ποναει το στομαχι μου - ποναει το στομαχι ή γραφεις κανα τεστάκι? ε? (γυμνασιο) 2. bmx-άδες, skate-άδες και κολπάκια κι ιστορίες, από το μεσημέρι ως το βράδυ στην πλατεία. οι πιο φλώροι μπάλα στην πλατεία, οι ακόμη πιο φλώροι μπάσκετ στην πλατεία, εγώ ο ακόμη πιο φλώρος, μαθήματα τέννις στην πλατεία, κι ο προπονητής στα άλλα μπαλόπαιδα: άντε διαλυθείτε ρε να παίξουμε τέννις, πληρώνουν στο δήμο τα παιδιά, σε 2 ώρες τελειώνουμε, αντε ντε. 3. η αδερφή μου ρυθμική γυμναστική στο αθλητικό κέντρο του δήμου. (πήγαινε πάρε την αδερφή σου, τελειώνει σε λίγο το μάθημα. πήγαινα ο έρμος και χάζευα κανα μισάωρο πιο πριν τα κοπελούδια με τα κορμάκια, να συσπώνται, τι να κάνω!) 4. λαστιχάκι το πορτοκαλί του σουπερμαρκετ και τσιμπιδάκι μαλλιών. θανατηφόρο οπλάκι. έχω μετανιώσει για κάτι γατάκια. δεν έχουνε εξαφανιστεί αλήθεια? παλιά γινότανε χαμός. λέτε να φταίω κι εγώ λίγο? 5. α' γυμνασίου. ένας φίλος της εποχής με ρωτάει τι ακους? μπούρδες, κάτι κράνμπερις στην καλύτερη από ξένα. δεν ξέρω πολλά. μου γράφει κασσετίτσα. μέσα έχει: black sabbath, metallica, sepultura, savatage, iron maiden κ.α. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. το καλοκαίρι με ξάδερφο και σκούπες στο μπαλκόνι στο χωριό, προσομοίωση ροκ κιθάρας και τα σχετικά. 6. αυτή η σάμερ από το μπέιγουοτς. 7. μετά το πρώτο pc 4η δημοτικού, έρχεται μετά από λίγα χρόνια η αποκάλυψη του 4.86/ παιχνίδια/προγρ. demos από περιοδικά κι αγιος ο θεος 8. β' δημοτικού (να πάμε και πιο παλιά), πρώτος έρωτας. αγγελική. πολιορκία μέχρι ε' δημοτικού. εκτύπωση ''ich liebe dich'' σε πολλά μικρά χαρτάκια όλα μέσα στην τσάντα της στο διάλειμμα. αγγελιοφόρος φίλη της: θέλεις να τα φτιάξετε? -ναι, -ε ζήτα της να τα φτιάξετε -πες της το εσύ -οκει, είπε ναι, τα φτιάξατε. χεράκι και φιλάκι στο μάγουλο για 2 βδομάδες. -ύστερα, δικαιολογία τύπου ο αδερφός μου δεν θελω να μαθει οτι τα εχω φτιαξει με αγόρι, θα το πει στους γονεις μου -οκει τότε, οτι νομιζεις. - σε μια βδομάδα τα εχει ξαναφτιαξει με τον πρωην της (τον αληταμπουρα του σχολειου) και τους βλεπω να σκανε γλωσσοφιλο. (- καλα ρε γιωργακη δεν ειχες καταλαβει οτι τα εφτιαξε μαζι σου για να τον κανει να ζηλεψει) -ΟΡΙΣΤΕ??! 9. ταινια στο δημοτικο με σκατοδαιμονακι-καλικατζαρακι να ρουφαει την αναπνοη των παιδιων οταν κοιμουνται. τραυμα. ακομη δεν μπορω ν' αποκοιμηθω ανασκελα. εχει μεινει αυτο. παει. κουσουρι. 10. πατερας δασκαλος στο ιδιο δημοτικο. ε' δημοτικού τελικά κάθεται η φάση να εισαι στην ιδια ταξη πατερας-γιος. το δουλεμα του αιωνα, το παιδι του μπαμπα, θα παιρνει καλους βαθμους, η μιζα η ιδια, γιωργακη τον μπαμπα θα τον λες κυριο Φωτη ή μπαμπακα? χα-χα-χα. το παιζω συστημα. δεν διαβαζω καθολου. μα καθολου. να μου βαλει κακους βαθμους να δουνε οτι δεν χαριζεται ο μπαμπακας. πρωτο τεστ 7. ξανα 7. ξανα 7. (μεχρι τοτε επαιρνα μονο 10 στους ελεγχους). τα παιρνει ο πατερας, με την απειλη χαρακα ένα διάλειμμα μου αρχιζει τις αγριοφωναρες. κλεισιμο ομιλιας με κλωτσια του στον πισινό μου. (ρε τον μπρους λη σκέφτηκα τοτε χεχε) αλλα εκεινη την στιγμη εμπαινε μια κοπελιτσα μεσα και μας ειδε. ρεζιλι κι οι 2. αμηχανια αυτη. κατι με χτυπαει εκεινη την στιγμη και ξαναγινομαι φυτο. ελεγχος με 10. αλλα τα παιδια τιποτα. η κλωτσια ειχε διαδοθει και μαλλον ειχε πεσει σύρμα για respect. *** (τωρα νιωθω οκει. ποσα χρωσταω, τελειωσε η ωρα μας?)
ntountou Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 μετά την κατάθεση ψυχής του Akujin μπορούμε άνετα να το γυρίσουμε σε group therapy το topic
MariaTs. Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Πω πω τι μνήμες μου φέρατε στο μυαλό: - Το αναγνωστικό στην πρώτη δημοτικού: Λόλα να ένα μήλο! Και την τρελή μου προσπάθεια να γράψω την τελεία ενώ την έκανα κουλουράκι και την έβαφα! - Ένα λεπτό κρεμμύδι γκέο βαγκέο... στα διαλλείματα! - Τα μήλα... ή μπαρμπα-Νικολή! - Αμπάριζα! - Κρυφτό. - Οι πρώτες 'Kiss' και οι συνδυασμοί για να τις απολαμβάνουμε! - Κουλούρι με ζάχαρη! - Η δασκάλα μας η κυρα-Χρυσούλα, που όταν ένα αγόρι έκανε αταξίες όλη η τάξη παρατασσόταν σε γραμμή για να περάσει απ'την έδρα και να φάει ξυλιές με βίτσα στα χέρια! Κάποια στιγμή μάτωσαν τα χέρια μου και όταν η μάνα μου πήγε στο σχολείο και την ξέχεσε, φοβήθηκε μην της κάνει και καμιά αναφορά και έτσι σταμάτησε το συνήθειο της βίτσας! - Το ζύγισμα κάθε χρόνο στην τάξη με την έναρξη της σχολικής χρονιάς: πάλι έβαλες κιλά Μαράκι! - Σκατουλάκια και τσιλίκι με τα αγόρια στην γειτονιά (δεν υπήρχε κανένα κορίτσι) και από απένταντι η μάνα μου: Μαρίαααααααααα! Τσακίσου μέσα! Τι δουλειά έχεις με τα αγόρια εσύ! - Η αναμονή να αρχίσει το πρόγραμμα της η ΕΡΤ στις 6 η ώρα το απόγευμα για να δούμε: Ποπάϋ, Woody Woodbecker, Micky Mouse, Ροζ Πάνθηρα, Τhunderbirds και πιο αργά, Ντάλας ή Δυναστεία ή Πλοίο της αγάπης! - Μανίνα-Κατερίνα-Σούπερ Κατερίνα - Το ...φόρουμ της εποχής: Λεύκωμα' για να κρατάμε τις αναμνήσεις απ'τα χρόνια τα σχολικά (πατσαβούρα κατάντησε το δικό μου, απ'το πάρε-δώσε)! - Σχολική ποδιά! - Οι περίπατοι και οι εκδρομές! - Το φλερτ των κοριτσιών με το πιο δημοφιλές αγόρι στο γυμνάσιο' ήταν και μπασκετμπολίστας! - Τα μπουγέλα απ'τον 3ο στο γυμνάσιο! Κάποτε με έβαλαν σημάδι και το περίεργο είναι ότι το μπουγέλο ήρθε ακριβώς μπροστά στα πόδια μου αλλά δεν έσκασε! - Η καζούρα σε μένα από κάποιους αλητάμπουρες της τάξης (ήμουν το πιο συνεσταλμένο κορίτσι και ποτέ δεν ασχολιόμουν με κανέναν) και η ανταπόδωση μου σε αυτούς όταν τους 'κάρφωσα' στον διευθυντή (από τότε με είδαν με άλλο μάτι και με είχαν σε εκτίμηση). - Η αδυναμία μου στα μαθηματικά. Το ότι έπιασα την καθηγήτρια και την παρακάλεσα να μην με αφήσει μεταξεταστέα, ήταν κάτι που εκτιμήθηκε από εκείνη και με βοήθησε να περάσω την τάξη. Ήταν η μοναδική που είχε την καλή θέληση να βοηθά τους μαθητές της χωρίς ανταλλάγματα. - Η αδυναμία μου στην Φυσική. Αλλά και η αδυναμία του καθηγητή στο Λύκειο να μου εξηγήσει ότι δεν καταλάβαινα γιατί απλά εμμέσως πλην σαφώς μου διευκρίνηζε πως μπορούσε να με βοηθήσει με ιδιαίτερα μαθήματα (όχι πονηρά, μην πάει το μυαλό σας εκεί). - Το απίστευτο θράσσος που είχαμε στο Λύκειο να γράφουμε ιστορία όλοι 19-20 με βιβλία ανοιχτά κάτω απ'το θρανίο! Μιλάμε για καθηγήτρια... τρεις λαλούν και 2 χορεύουν. Στα Λατινικά στην δέσμη όμως... δεν χαριζόταν' σκύλα παιδί μου! - Οι κοπάνες! Τα πρώτα τσιγάρα στις τουαλέτες! - Κύριε-κύριε, να πάω τουαλέτα; Να πας παιδί μου! Στην δε επιστροφή η κοιλιά ήταν περισσότερο πρησμένη... απ'τα 'Φουντούνια' που μου είχαν παραγγείλει να ανεβάσω στην τάξη!... Αυτά για τώρα...
Members gsarig Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Members Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 1) Μια φορα κι εναν καιρο ηταν ο ανθρωπος εκπληκτικη σειρα κινουμενων σχεδιων που ξεκινουσε απο την προιστορια και εφτανε μεχρι σημερα και περιειχε σχεδον ολα τα ιστορικα γεγονοτα (Το δείχνει το ψηφιακό... cine+? απο οτι ακουσα) Το δείχνει το ArtaTV τα απογεύματα νομίζω. Αν βρεθείς ποτέ στην Ήπειρο, ψάξτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.