ntountou Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 ρε συ γρύλος θα με τρελάνεις... 4 post πριν, με bold κεφαλαία γράμματα.. στη πίσω σελίδα μόλις ξύπνησαν κι άλλες αναμνήσεις Nils Holgersson για περισσότερες αναμνήσεις εδώ
KaizerSoze Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Μανου Σε πολλα,παρα πολλα επισοδεια το λενε τα στρουμφακια.Ειναι ισαξιο του "Μου τιν δινουν..."
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Μανου Σε πολλα' date='παρα πολλα επισοδεια το λενε τα στρουμφακια.Ειναι ισαξιο του "Μου τιν δινουν..."[/quote'] τι μου λέτε βρε παιδιά... καμία συναίσθηση δεν είχα. Μάιστα. Το μάθαμε κι αυτό. Μα είπα και εγώ...
ntountou Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 βρε παιδιά.. μπαμπα-Στρουμφ ή μπαρμπα-Στρουμφ είναι ;; εγώ το δεύτερο θυμάμαι πιο πολύ
antreaslam Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Manuel ,δεν ειναι συμπτωσαρα! κ εγω τα ιδια εκανα στον πατερα μου,κ γενικοτερα,το ακουγα πολυ συχνα ως ατακα!
gvaggis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Φρου-Φρου(με την πιο εκνευριστική φωνή EVER!) Μικροι Κυριοι - Μικρες Κυριες(με τον απίστευτο κύριο Αναποδο κτλ..) Το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ (με τον απίθανο Γιαννη Ζουγανέλη με μαλλιά τότε!) εκείνη η εκπομπή που πηγαίνανε σύμφωνα με το αλφάβητο σε διαφορετική πόλη της ελλάδας και παίζανε παιχνίδια σύμφωνα με το αντίστοιχο γράμμα της ημέρας πώς λεγόταν;
TonyMontana Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 ρε συ γρύλος θα με τρελάνεις... 4 post πριν' date=' με bold κεφαλαία γράμματα.. στη πίσω σελίδα μόλις ξύπνησαν κι άλλες αναμνήσεις Nils Holgersson [img']http://www.egvadbib.dk/holgersen.jpg[/img] για περισσότερες αναμνήσεις εδώ nils holgersson!!! popo ti mou thumises trelo kollima!
KaizerSoze Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Ωπ φοβερο,τωρα μουρθε.Οποιος το βρει κερδιζει λουκουμι "Παρε 2 αυγα απο την Γαλλια και πηγαινε τα στην Ρωσσια,τωρα παρε 3 απο την Ρωσσια και πηγαινετα στην Αγγλια,παρε 1 απο την Αγγλια και..."
ntountou Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα το κέρδισα το λουκούμι?
KaizerSoze Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Φυσικα και οχι,καμια σχεση Ηταν μια παιδικη εκπομπη στην ΕΡΤ δεν θυμαμαι πως λεγεται,ειχε ενα χαρτι και μετεφερες αυγα και στο τελος επρεπε να θυμασαι που εχει ποσα αυγα
ntountou Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 το παιχνίδι το θυμάμαι καλά.. και τον παρουσιαστή και τη σπαστική φωνή που έδινε τον νέο προορισμό πάνω στο χάρτι με τις χώρες της ευρώπης αλλά μπέρδεψα τον τίτλο με το άλλο, το ευρωπαικο παιχνίδι
tsipouro Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Ρε παιδιά... Μερέντα!! Μια λέξη, όλα τα λεφτά.
ntountou Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 more memories μαγια η μέλισσα χαιντι (το πρωτο μου κολλημα αποτι λέει η μάνα μου) τα παραμύθια του κουτιού (φα δίεση ο φιόγκος, ο ρούχλας είλα λα, ο σεβαστιανος διηγείται κτλ) μικρό σπίτι στο λιβάδι χιλιοποδαρούσα ντιουκς γούντι ο τρυποκάρυδος (με το τρελό γέλιο) φρουτοπία (ίσως κάποια έχουν ήδη αναφερθεί)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.