Dr_Slump Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Σκέφτηκα ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με το οποίο εύκολα μπορούμε να μοιραστούμε τις παιδικές μας αναμνήσεις. Γράψτε 10 πράγματα που σας έρχονται αυτή τη στιγμή στο μυαλό ως μικρές γλυκές νοσταλγίες. Μπλεκ Milko φράουλα Super Nintendo Guns N' Roses Βιντεοκασέτες Thundercats Amiga 1200 Pixel Τα Σαϊνια Σάκες polo
Cromb Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 - Φοφίκο - Βαβούρα - Χτυπήματα (παντού) - Santos (τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά παπούτσια) - Μπάλα - ΒΜΧ - μύτη (να τρέχει αίμα) - δέντρα (μεγάλη τρέλα με σκαρφάλωμα) - καου μπιου - atari
BIAP Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 βιαπ ροζ [παντοτινη αγαπη] candi candi barbies και τα καστρα των playmobil κλασικα τομοι με ηρωες Walt Disney και παιδικα σταυρολεξα Tresor που φορουσε η μαμα μου Αmstrad 6128 Κατι τεραστια ηλιοτροπια που κρυβομουν Ματωμενα γονατα Τongo παγωτο [και γενικως διαγωνισμους για το ποιος θα ετρωγε τα περισσοτερα παγωτα και καβγαδες για το αν θα μετρουσαν και τα χειμερινα η οχι] Καβαλα και ατελειωτο παιχνιδι στη θαλασσα
KaizerSoze Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Asics Tiger Transformers GI Joe Παγωτο Καραμπολα με το δωρακι στο αλουμινοχαρτο Υπερατου Αυτοκολλητα Πανινι για Μουντιαλ 86 στο Μεξικο Ρε μανα,μιση ωριτσα ακομα να παιξω,εχει φως ακομα Εμεις και ο κοσμος Τοπ Γκαν Αυθαιρετοι
Lucifer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Ducktales Lego Koukouroukou Carambola TI & TI
kx5 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 TI & TI........? Κάτι μου λέει αυτό αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς.
ClouD Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Ρε μανα,μιση ωριτσα ακομα να παιξω,εχει φως ακομα Με συγκίνησες :Ρ
KaizerSoze Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 A,να προσθεσω Καστρα και Πολιορκητες Χελωνονιντζακια Εμ Σι Χαμερ Φιντο-Ντιντο Κουτακι κοκακολας αντι για μπαλα Μπακοτερμα Πλευμομπηλ Ε-ε-εκδρομη Την αγαπαει,θελει να την κανει το κοριτσι του Ω τι σουπε,προσβολααααα Νοριγιουγκι "Πατ" Μοριτα/Ραλφ Ματσιο=Καρατε Κιντ Γουρουνα(το δυναμιτακι) Νιου Κιντς ον δε Μπλοκ Ριτζ Φορεστερ-Μπρουκ Λογκαν-Καρολαιν(ποτε δεν εμαθα το επωνυμο της) Ελα ρε μαμα,παρε μου κομπιουτερ,το θελω για να γραφω προγραμματα(δεν πιστευω οτι υπηρξε γονιος που πραγματικα την πατησε με αυτη την ελεινη δικαιολογια)
KaizerSoze Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Με συγκίνησες :Ρ Ε,με επιασε το μελο μου.Θες κατι ακομα πιο σημαντικο?? Βηματακια(εκεινα που λεγαμε Α-να-γεν-νη-ση-Καρ-δι-τσας για να παρουμε πρωτοι παικτη για μπαλα) Κατσε ρε χοντρε τερμα,παω επιθεση Πρωταθληματακι Οταν παιζαμε μπαλα στην αλανα "Μαρκαρε αυτον,ειναι ο καλος τους" Μπουγελο
kx5 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Playmobil Ποδήλατο Smart Kit (και γενικότερα ηλεκτρονικά) Καψούλια "Προς το 2000" Εκμπομπή στην ΕΡΤ Ποδόσφαιρο (στην πλατεία πάντα) Πιτσίνια HOTEL επιτραπέζιο παχνίδι Σχολική κασετίνα με διάφορα πορτάκια, συρταράκια κτλ...
KaizerSoze Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Κυρια,κυρια,κυρια,κυρια,το ξερω Μυστηρια στο Πεκινο Πρωτακια/Δευτερακια Ο θειος μου στην Αμερικη ειναι πλουσιος(μερικες φορες ηταν και νιντζα και καποιες φορες εδερνε ολους τους αλλους θειους.Ηταν παντα θειος γιατι τον πατερα τον γνωριζουν ενω αμα δουν τον θειο τον κοντο,τον καραφλο με την τριχωτη κοιλια που δουλευει ταριφας πετας ενα "Οχι αυτος ο θειος,ο αλλος στην Αμερικη ο πλουσιος" και καθαρισες) Σαραβακος/Μπατσινιλας/Σαργκανης/Αντωνιου/Μαυριδης και ολ ταιμ φειβορητ Νικος "Τραμπακουλας" Βαμβακουλας Νταμπλ Ντραγκον/Μορταλ Κομπατ/Μεγκα Ντραιβ/ΝΒΑ Τζαμ(In your face,Boomsakalaka,From downtown,He's on fire,For Three και αλλα τετοια ομορφα) Μπουζιος/Αυτοκινηση
kx5 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Τρενάκια (τα μικρά με τις μεταλλικές γραμμές) Κάτι κάρτες με ρωτήσεις-απαντήσεις (σαν trivial persuit) Το πρώτο τηλεκατευθυνόμενο αμάξι στη γειτονιά (το έφερε ο θείος μου από Ιταλία) Πρώτη δημοτικού: Ποδόσφαιρο στο διάλειμμα πάνω στο μπαλκόνι με κουτάκι αναψυκτικού αντί για μπάλα. Παράλληλα ξύλο και κυνηγητό με το Α2 από τη μια αίθουσα στην άλλη (Α1 RULEZ!). Τα κορίτσια κάνανε τις σειρήνες (ουρλιάζοντας) όταν γινόταν επιδρομή των αντιπάλων
KaizerSoze Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Πρώτη δημοτικού: Ποδόσφαιρο στο διάλειμμα πάνω στο μπαλκόνι με κουτάκι αναψυκτικού αντί για μπάλα. Tοπαμε!!! Εκτος αν εννοεις το μικρο διαλλειμα,το 5λεπτο,γιατι εγω μιλαγα για το "μεγαλο" το 15λεπτο! :mrgreen:
kx5 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Tοπαμε!!! Εκτος αν εννοεις το μικρο διαλλειμα' date='το 5λεπτο,γιατι εγω μιλαγα για το "μεγαλο" το 15λεπτο! :mrgreen:[/quote'] LOL Δε θυμάμαι ακριβώς αλλά στην πρώτη δημοτικού όλες οι ώρες διάλειμα ήταν
KaizerSoze Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Αγορια ιπποτες,κοριτσια μαυρες κοτες Αμερικαν Γκλαντιεητορς Βανιλα Αις Μεγκα Μπανκα με Μενεγακη χωρις βυζια και "Να φυγει ο Λουης" Τρεξε-τρεξε-οδηγε-για να τους περασουμε-και να σε κερασουμε-ενα Νες καφε Ποσα μπανια εκανες φετος? Πηδημα καγκελων για να μπουμε στο προαυλιο να παιξουμε μπασκετ Μονακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.