Mystirios Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Είναι ξεκάθαρο οτι προέρχεται απο τον πλανήτη Δ-12Α του γαλαξία της Ανδρομέδας.Πρόκειται για το αλφάβητο της φυλής των Όγκντορ που έχουν ένα χαρακτηριστικό τιρκουάζ χρώμα , αλλα περιέχει στοιχεια δανεισμού απο το αλφάβητο των Ζόκνταρ που έζησαν στο νοτιότερο τμήμα του πλανήτη πριν 3000 χρόνια το οποίο και καταστράφηκε μετά απο πτώση μετεωρίτη.Αν δεν απατόμαι - έχω καιρό να εξασκήσω τα Ογκνταρικά μου - τα μύνημα σημαίνει "Τα ψάρια έχουν λέπια" (διασταυρωμένο αυτό απο φιλαράκια)
Melissa_virus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Είναι ξεκάθαρο οτι προέρχεται απο τον πλανήτη Δ-12Α του γαλαξία της Ανδρομέδας.Πρόκειται για το αλφάβητο της φυλής των Όγκντορ που έχουν ένα χαρακτηριστικό τιρκουάζ χρώμα , αλλα περιέχει στοιχεια δανεισμού απο το αλφάβητο των Ζόκνταρ που έζησαν στο νοτιότερο τμήμα του πλανήτη πριν 3000 χρόνια το οποίο και καταστράφηκε μετά απο πτώση μετεωρίτη.Αν δεν απατόμαι - έχω καιρό να εξασκήσω τα Ογκνταρικά μου - τα μύνημα σημαίνει "Τα ψάρια έχουν λέπια" (διασταυρωμένο αυτό απο φιλαράκια) LoooL :D
Japan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Το δεύτερο πρέπει να λέει CKOM και μετά έχει το περίεργο Ε... Τι θέλει να πει ο ποιητής όμως, αδυνατώ...
ODT Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Είναι σύμβολα που χρησιμοποιούν οι διαρρήκτες για συνενοηούνται μεταξύ τους για το ποια σπίτια είναι άδεια...Παλιά τα γράφανε στα κουδούνια, τώρα έχουν ξεψαρώσει και τα γράφουν και στους τοίχους...
gryllos_001 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Στην πρώτη εικόνα είναι σίγουρα κυριλλική γλώσσα (ρωσικά, ουκρανικά, βουλγαρικά η σέρβικα...) και επειδή έχουν κοινές ρίζες μεταξύ τους λογικά έχει ίδια η παρόμοια ερμηνεία σ' όλες αυτές τις γλώσσες... τώρα για τις άλλες 2 θα σε γελάσω πραγματικά! Δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο ποτέ. Αλλά μπορεί να είναι συμβολισμός κάποιας αίρεσης τι να πω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.