Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ σας!

Το πρόβλημά μου είναι πως "έχασα" 8GB δυσεύρετης μουσικής!!! Το "κακό" συνέβη μέσω WMP με την ωραία εντολή delete from library or delete from library AND PC!!! :evil:

Και κάπου εκεί άρχισε να χαλάει το πράγμα. Το system recover σε παλαιότερη ημερομηνία δεν έφερε αποτέλεσμα, και με το PC Inspector File Recovery δεν έλυσα το πρόβλημα...

Αποθηκεύονται κάπου τα deleted files? Για δώστε καμια ιδέα γιατί με βλέπω να σκίζω το μαγιώ μου καλοκαιριάτικα... :-?

Thnx!

Δημοσ.
File Scavenger λέγεται η λύση για οτιδήποτε χάνεται σε αυτά τα διαβολομηχανήματα!

Εκ πείρας μιλάω...

Pragmati to file scavenger einai asteri gia teteies periptoseis.

Δημοσ.

To καλύτερο σχετικό πρόγραμμα που έχω δοκιμάσει και προτείνω ανεπιφύλακτα είναι το GetDataBack. Η αποτελεσματικότητα που επέδειξε στην ανάκτηση ενός ολόκληρου partition μετά από κατεσταμμένο mbr, χωρίς να χάσει ούτε μισό mp3, με άφησε άφωνο.

Δημοσ.

Ποιό πρόγραμμα προτείνετε παιδιά για ανάκτηση δεδομένων από δίσκο λόγω χτυπήματος (bad sectors)? Τα αρχεία τα βλέπει, αλλά δεν μπορώ να τα αντιγράψω (βγάζει μήνυμα cyclic redundancy check).

Δημοσ.
Episis me "Recover My Files" v3.90 eswsa tis "My Pictures" (7.5GB) apo formarismeno disko!!!!

Good luck...

Μια θετική ψήφος και από εμένα για το "Recover My Files".. Κατάφερα να ανακτήσω 6+GB διαγεγραμένων αρχείων..

Δημοσ.
Θα διαφωνήσω, πιστεύοντας πως το GDB ειναι μάλλον το χειρότερο πρόγραμμα στο είδος του. Δεν μπόρεσε να ανακτήσει ούτε μισό mp3 από απλό Shift+Del ενός ολόκληρου φακέλου, χωρίς να έχει γίνει format ή οτιδήποτε. Επίσης, η ανάκτηση δεδομένων από format περιορίστηκε σε μόλις 15-20 φωτογραφίες (από περ. 5000) και κανένα video (από περ. 400).

Δοκίμασα 4-5 προγράμματα του είδους, για να καταλήξω πως έκανε την καλύτερη δουλειά εξ όλων. Ανέκτησε όλο το partition (περίπου 20GB), χωρίς να χάσει ούτε μισό mp3. Η πρότασή μου λοιπόν βασίζεται σε προσωπική εμπειρία και δει ενός απελπισμένου, που μόνο τα κλάμματα δεν έβαλε στο ενδεχόμενο απώλειας μερικών χιλιάδων αρχείων ήχου. Δε σημαίνει πως λες ψέμματα, αλλά ούτε το αντίθετο συμβαίνει...εκτός κι αν είμαι ο πρωτοξάδελφος του προγραμματιστή του. ;)

Δημοσ.

to an ena programma den katafere na anakthsei oute miso MB mporei na mhn ftaiei to programma alla 1002 .... paizei para polly h katastash dou diskou, posso xwro exei piasmeno/elefthero , pou vriskontan ta dedomena ktlp...

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΒΛΑΚΙΑ ΠΡΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ (ΕΚΑΝΕ ΘΟΡΥΒΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΧΕΙ, ΠΗΡΑ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΟΚΑΤΑΙΒΑΣΑ ΔΥΝΑΤΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ, ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΑ) ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους!!

Τελικώς κατάφερα να ανακτήσω τα αρχεία μου στο σύνολό τους με το File Scavenger. :-D

Να είσαστε καλά και ευχαριστώ για τη βοήθεια!!

Σας χαιρετώ ενώ συνεχίζω να αλλάζω τα ονόματα των αρχείων... grrrrrrr :evil:

Δημοσ.

Κανείς δεν ανέφερε το Easy Recovery της ON-TRACK! Με αυτό (και με file system NTFS, ακόμα και με 90% γεμάτο δίσκο) έχω βρει άθικτα τα δεδομένα μου και με ανέπαφα τα ονόματα των αρχείων. Όλων των ειδών και μεγεθών! Έχω δοκιμάσει αρκετά (εκτός από τον Scavenger) και πάντα κατέληγα τα δεδομένα να τα ανακτώ με το Easy Recovery γιατί έδινε τα καλύτερα αποτελέσματα...

Φίλε dhmak προσπάθησε να μην γράφεις μόνο κεφαλαία, είναι ενοχλητικό! Μοιάζει σα να φωνάζεις.

Τα δεδομένα σου, αν το πρόβλημα είναι στην πλακέτα, μπορείς να τα βρεις αντικαθιστώντας την με μια πανομοιότυπη. Η αντικατάσταση είναι ΠΑΝΑΠΛΗ και συνήθως δε χρειάζεται ούτε κατσαβίδι! Αρκούν τα δάχτυλά σου και μερικά δευτερόλεπτα. Κυκλοφορούν στο internet γι' αυτόν ακριβώς το λόγο ορισμένες πλακέτες αλλά θέλει υπομονή και ψάξιμο. Το ίδιο κάνουν και εξειδικευμένες εταιρίες. Αλλά πληρώνεις αδρά.

Αν έχει χαλάσει το πλατώ τότε θέλει εξειδικευμένο εργαστήριο όπου αφαιρούν το πλατώ, το περνάνε σε άλλο μηχάνημα και διαβάζουν τα δεδομένα ενώ μετά το πετάνε. Εννοείται ότι ο σκληρός καταστρέφεται για πάντα αλλά τα δεδομένα σώζονται σχεδόν ακέραια.

Αν δεν ξεκινάει καθόλου ο σκληρός είσαι τυχερός. Είναι καλύτερο αυτό από το να σπινάρει και να ακούς περίεργους ήχους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...