Προς το περιεχόμενο

The official Nokia "Nseries" topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
για παράδειγμα αντι του Ν95 μπορεις να αγοράσεις.... Laptop!

Οπως επισης αντι ενος Laptop των 3-4000 ?, μπορεις καλλιστα να αγορασεις παπακι ή και μεταχειρισμενο αυτοκινητο. Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι με το παπακι κανεις παρουσιαση Powerpoint !!!! Οπως φυσικα με το Laptop, δε γινεται να τηλεφωνησεις, να το χωσεις στην τσεπη σου, να βρεις το δρομο αν χαθεις ή αν δεν τον γνωριζεις (οπως κανεις με το Ν95), να στειλεις τσακα τσακα ενα sms. Παιδια, ελεος, ας μην μπερδευουμε τη βουρτσα με την π****α. Φυσικα και οι τιμες των κινητων ειναι υψηλες (ποσο μαλλον των Νokia που ειναι η Mercedes στα κινητα - ενταξει ενταξει, καλα ειναι και τα Ericcson). Δεν προκειται ομως ποτε να ξεχασω τα 420 χιλιαρικα που εσκασα για ενα Motorola StarTac πριν απο 10-12 χρονια, ισα ισα για να τηλεφωνω και να στελνω μηνυματα. Και για τους νεοτερους, να πω οτι το παγιο ηταν 12000 δρχ. + 18% ΦΠΑ, χωρις φυσικα δωρεαν χρονο ομιλιας, ενω το λεπτο, κοστιζε 450 δρχ. + ΦΠΑ παντα !!!! Ετσι, για να θυμομαστε οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι....

• Απαντ. 397
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

xouzel συμφωνω μαζι σου!!!ετσι ειναι οπως τα λες δεν μπορεις να κανεις τετοιες συγκρισεις!!!! παιδια θελω να σας ρωτησω κατι μηπως εχει κανεις το λινκ να κατεβασω το

rotateMe v2.0 για το nokia n95?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια για σας εχω αγορασει πριν μια εβδομαδα περιπου το n95 εχω βαλει τους χαρτες αλλα δεν βρισκω σημα δορυφορου παιζει ρολο που ειμαι εκτος ελλαδος και εχω καρτα tim

Δημοσ.
xouzel συμφωνω μαζι σου!!!ετσι ειναι οπως τα λες δεν μπορεις να κανεις τετοιες συγκρισεις!!!! παιδια θελω να σας ρωτησω κατι μηπως εχει κανεις το λινκ να κατεβασω το

rotateMe v2.0 για το nokia n95?

Μπες στο ipmart-forum εκεί θα βρεις τα πάντα από εφαρμογές!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ερωτηση για το n95. διαβασα στο discussion threads στην υποστηριξη της nokia οτι το ν95 εχει ενα προβλημα με τη μνημη.

Οτι αν περνεις video Και εχεις εστω κατι ακομα ανοιχτο δε μενει ελευθερη μνημη (η καμερα περνει ~75% της ram) και βγαζει error και οτι για αυτο στην 8 GB εκδοση και στην US εκδοση εχουν βαλει 400% παραπανω ram.

Γενικα οτι εχει πολυ λιγη μνημη και μπορει συχνα να τρως errors για insufficient memory η οπως λεγεται οταν χρησιμοποιεις μερικα προγραμματα μεσα σε φυσιολογικα ορια παντα.

ενα απο τα thread που καταφερα να ξαναβρω

http://discussions.nokia.co.uk/discussions/board/message?board.id=smartphones&thread.id=56819&view=by_date_ascending&page=1

Δημοσ.

μιλαγα πριν λιγο με nokia, και ενω στην αρχη ειχε το αδιαφορο κλασσικο υφος η τηλεφωνητρια μολις ειδε οτι γνωριζω 2-3 πραματα καπως σοβαρεψε :D

τελος παντων μεταξυ αλλων εμαθα οτι σηζυτιεται το προβλημα με τη μνημη για το N95-1 ( 20mb ram εναντι των 84 mb στις εκδοσεις 2 και 3) ωστε καποια στιγμη να βγει καινουργια εκδοση του n95-1 στην οποια θα μπορουμε να αναβαθμισουμε με ενα μικρο ποσο.

Τωρα αν τελικα θα το αποφασισουν και ποτε θα γινει ενας θεος ξερει αλλα παλι καλα που 'το σκεφτονται' γιατι ειναι λιγο κοροιδια να εχει κανει τετοια πατατα η Nokia και να μην εχει ορμηξει να τη φτιαξει αλλα να κανει οτι δε τρεχει τιποτα.

Δημοσ.

Τωρα ειδα το τι εγραψες.

Οντως και σε εμενα εχει συμβει μερικες φορες αυτο με τη RAM και ειναι απαραδεκτο.Πως να τους πιεσουμε για το upgrade?

Δημοσ.

δε μπορουμε η επισημη απαντηση της nokia ειναι : ε και ? :lol::-D:lol:

βεβαια το ποσο μπαμ κανει δε λεγεται καθως σε ολα τα κινητα με καμερα της νοκια η καμερα περνει μαχ το 25% της ραμ, πχ στις εκδοσεις 2και3 που αυξησαν τη ραμ,τo 25% των 84mb = 21 mb ( περιπου οσο περνει η καμερα),ενω στο n95-1 περνει το 75% ...

σκεφτηκα και γω μηπως στο κεντρικο site εχει κανα send comments/ requests etc μπας και , αλλα κατα τα αλλα νομιζω πως ειναι εντελως στο τι θα αποφασισουν οτι τους συμφερει.

Βασικα να ξερεις οτι video και Mp3 βαραει απο οτι φαινεται υπαρχει και καποιο ψιλο bug με αυτα τα 2 μαζι.

Αμα το κανουνε, σημαινει οτι θα πρεπει να βγαλουνε ενα καρο καινουργιες συσκευες ωστε ολοι εμεις να μπορουμε να κανουμε την αναβαθμιση και θα πρεπει να κοστιζει και λιγο ( κανονικα καθολου imo)

επισης αλλη μεγαλη βλακεια της νοκια εχουν ρυθμισει το .jpg σε πολυ χαμηλο quality με αποτελεσμα με 5mp camera στα 2900*1 τοσα να βγαινει η φοτο 300-700 kb... ενω θα επρεπε να ειναι 2-3 mb δλδ ποιοτητα .... εγω δε μπορω να το τεσταρω αυτο καθως δε το εχω παρει ακομα, αλλα αμα θες παρε 2-3 φοτος με μαχ settings περνα τες στο pc κοιτα size και δες πως φαινονται ( ελπιζω να εχεις μεγαλη αναλυση ;) ) Αυτο με ενα upgrade στο firmware να βαζανε θα εφτιαχνε λογικα.

Δημοσ.

Ναι το εχω κανει και σε μεγαλες αναλυσεις δεν ειναι και τοσο φοβερη η φωτογραφια.Στις ακρες των αντικειμενων κανει ''νερα'', οποτε μονο αν το φερεις απο 1280x1024 και κατω δειχνει σωστο.

Δημοσ.

μια λεξη.... Noobades....

ελπιζω να βγαλει κανα παιδι στο web κανα fix (αν γινεται) γιατι και αυτο ειναι γελειο. Εδω θα βαλουν Player για να παιζει κατευθειαν τα videos απο youtube και δε μπορουνε ( το εχουν παρει καν χαμπαρι? ) μια απλη ρυθμιση στις φωτογραφιες?

Δημοσ.

dunno εγω εχω βρει κατι players θελω να κατεβασω rotate me v2.0 (αν ξερεις απο που ριξε ενα pm) για τετοιο fix δεν εχω δει σε κατι forums για το n95 Που κοιταω. δοκιμαζω τον γουγλουρα.

σε τετοια ποιοτητα σου βγαινουν ?

http://mmsbox.googlepages.com/n95fullres04.jpg

http://mmsbox.googlepages.com/n95fullres01.jpg

Δημοσ.
dunno εγω εχω βρει κατι players θελω να κατεβασω rotate me v2.0 (αν ξερεις απο που ριξε ενα pm) για τετοιο fix δεν εχω δει σε κατι forums για το n95 Που κοιταω. δοκιμαζω τον γουγλουρα.

Δες εδώ για το rotate me 2.0. Επίσημο από τον developer. Αν και μπέτα, δουλεύει πολύ καλά ;)

Τσέκαρε και το Nokmote του ίδιου. Πολύ ψαρωτικό ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...