grgnik Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Ελεγξε τα specs τους. ξερεις απο που?μου φανεται οτι το n80 exei 640*480 και το n95 352 x 288 η κανω λαθος?
S2Katana Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Eτσι πρεπει να ειναι νομιζω. Eδω θα βρεις τα τηλεφωνα.
Nomikaria Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Φαντάζομαι πως πας για το ροζ Είναι ένα κουτσουρεμένο και σχετικά φθηνό Nseries κινητό. Αν δεν χρειάζεσαι 3G, WiFi και νέο Symbian είναι πολύ καλή επιλογή. Το έχω εδώ και ένα χρόνο νομίζω. Είναι πανέμορφο. Δουλεύει απροβλημάτιστα. Δεν το προσέχω σαν υλικό και τελευταία έφυγε ένα κομμάτι μεγέθους κεφαλιού καρφίτσας από την ασημένια λωρίδα που έχει. Ναι,το εχω παρει ηδη το ροζ...Μπορω να πω πως αμεσως το συνηθισα(εως τωρα ειχα μονο Sony Ericsson κι ειχα συνηθισει σε αλλο μενου).Βασικα δεν πολυασχολουμαι με WiFi και ολα τα παρελκομενα οποτε ως τωρα το βρισκω πολυ καλο!!!Και θεωρω πως ειναι οντως σχετικα φθηνο για αυτα που προσφερει!!!(Στην ιδια τιμη αλλα κινητα μου φαινονται χειροτερα.) Επι τη ευκαιρια να ρωτησω,εβαλα μεσα μια καρτα 256MB αλλα μετα που ανοιξα το κινητο και προτου εγκαταστησω οποιοδηποτε αρχειο μου εβγαζε ως μνημη καρτας 244MB!!Μηπως ξερει καποιος γιατι συνεβη αυτο?? Ευχαριστω πολυ!!
kifinas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Και εμένα την 512 την εμφανίζει 497. Δεν με ξένισε, αφού συμβαίνει στους σκληρούς δίσκους, στα φλασάκια...
S2Katana Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι,το εχω παρει ηδη το ροζ...Μπορω να πω πως αμεσως το συνηθισα(εως τωρα ειχα μονο Sony Ericsson κι ειχα συνηθισει σε αλλο μενου).Βασικα δεν πολυασχολουμαι με WiFi και ολα τα παρελκομενα οποτε ως τωρα το βρισκω πολυ καλο!!!Και θεωρω πως ειναι οντως σχετικα φθηνο για αυτα που προσφερει!!!(Στην ιδια τιμη αλλα κινητα μου φαινονται χειροτερα.) Επι τη ευκαιρια να ρωτησω,εβαλα μεσα μια καρτα 256MB αλλα μετα που ανοιξα το κινητο και προτου εγκαταστησω οποιοδηποτε αρχειο μου εβγαζε ως μνημη καρτας 244MB!!Μηπως ξερει καποιος γιατι συνεβη αυτο?? Ευχαριστω πολυ!! Συμβαινει στις καρτες μνημης, οπως και με τους σκληρους...
Nomikaria Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Α,ενταξει τοτε!!! Ευχαριστω για την απαντηση!!!
chrismas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Πρόκειται να αγοράσω το Ν73. Η ερώτηση μου είναι πόσο καλό σήμα έχει ; Είναι σαν το Ν70 ή το Ν80;Και ένα δεύτερο ερώτημα .Εάν κάποιος έχει ακούσει για αντικαταστάτη του .
manosm3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια σας παιδια με λενε Μανο και πριν 10 περιπου ημερες πηρα το Ν76 απο το οποιο εχω πολλα παραπονα. Να σημειωσω οτι τις 3 πρωτες μερες που το ειχα δεν το χρησιμοποιησα γιατι βαριομουν να περασω τις επαφες και να τις φτιαξω οπως ηταν στο παλιο μου Κ750ί (το οποιο θεωρω ενα απο τα καλυτερα κινητα!!! απροβληματιστο εκτος απο το θεμα του joystick ου ηταν και η αιτια που το αλλαξα.) Εχουμε και λεμε λοιπον: 1. Μου λεει ο πωλητης να το φορτισω πρωτη φορα 6-8 ωρες. Το αφησα 8 ωρες και 10 λεπτα για πρωτη φορτιση και μετα απο 3 φορτισεις η μεγιστη αυτονομια που εχω πετυχει δεν υπερβαινει τη 1.5 μερα, χρηση mp3 περιπου 30' και ελαχιστες κλησεις αφου δεν εχω περασει ακομη τις επαφες μου. 2. Το πληκτρολογιο, οταν ανοιγω το κινητο, καποιες φορες δε φωτιζεται. 3. Χτες το βραδυ εβαλα λιγο ραδιοφωνο να ακουσω και το δεξι ηχειο του hands free δε λειτουργουσε καθως και το κατω κουμπι του. 4. Η ποιοτητα των φωτογραφιων ειναι απαισια, ειδικα στο σκοταδι οπου εμφανιζονται πολλα πρασινα pixels!!! 5. Καποια mp3 που περασα απο τον υπολογιστη στο κινητο δεν ηταν δυνατο να αναπαραχθουν και στη λιστα αναπαραγωγης παρουσιαζαν ενα κοκκινο θαυμαστικο διπλα τους. 6. Πηγα να αλλαξω τη λειτουργια της καμερας απο βιντεο σε φωτογραφικη μηχανη και η συσκευη κολλησε. Εκλεισε προσωρινα και ανοιξε μονη της παλι χωρις να μου ζητησει κωδικο ΡΙΝ. Θεωρω ανεπιτρεπτο να δινει καποιος τοσα λεφτα για ενα κινητο και να μην εχει τη στοιχειωδη ποιοτητα!!! Δεν ξερω τι να κανω με αυτο το θεμα καθως καποια προβληματα ειναι περιστασιακα, οπως αυτο του πληκτρολογιου και του hands free, το οποιο σημερα λειτουργουσε κανονικα. Οποτε αν το παω πισω εκει απο οπου το πηρα θα μου πουν οτι ειναι ΟΚ και να παω σπιτι μου... Καποια βοηθεια;
GOG7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια σας παιδια με λενε Μανο και πριν 10 περιπου ημερες πηρα το Ν76 απο το οποιο εχω πολλα παραπονα. Να σημειωσω οτι τις 3 πρωτες μερες που το ειχα δεν το χρησιμοποιησα γιατι βαριομουν να περασω τις επαφες και να τις φτιαξω οπως ηταν στο παλιο μου Κ750ί (το οποιο θεωρω ενα απο τα καλυτερα κινητα!!! απροβληματιστο εκτος απο το θεμα του joystick ου ηταν και η αιτια που το αλλαξα.)Εχουμε και λεμε λοιπον: 1. Μου λεει ο πωλητης να το φορτισω πρωτη φορα 6-8 ωρες. Το αφησα 8 ωρες και 10 λεπτα για πρωτη φορτιση και μετα απο 3 φορτισεις η μεγιστη αυτονομια που εχω πετυχει δεν υπερβαινει τη 1.5 μερα, χρηση mp3 περιπου 30' και ελαχιστες κλησεις αφου δεν εχω περασει ακομη τις επαφες μου. 2. Το πληκτρολογιο, οταν ανοιγω το κινητο, καποιες φορες δε φωτιζεται. 3. Χτες το βραδυ εβαλα λιγο ραδιοφωνο να ακουσω και το δεξι ηχειο του hands free δε λειτουργουσε καθως και το κατω κουμπι του. 4. Η ποιοτητα των φωτογραφιων ειναι απαισια, ειδικα στο σκοταδι οπου εμφανιζονται πολλα πρασινα pixels!!! 5. Καποια mp3 που περασα απο τον υπολογιστη στο κινητο δεν ηταν δυνατο να αναπαραχθουν και στη λιστα αναπαραγωγης παρουσιαζαν ενα κοκκινο θαυμαστικο διπλα τους. 6. Πηγα να αλλαξω τη λειτουργια της καμερας απο βιντεο σε φωτογραφικη μηχανη και η συσκευη κολλησε. Εκλεισε προσωρινα και ανοιξε μονη της παλι χωρις να μου ζητησει κωδικο ΡΙΝ. Θεωρω ανεπιτρεπτο να δινει καποιος τοσα λεφτα για ενα κινητο και να μην εχει τη στοιχειωδη ποιοτητα!!! Δεν ξερω τι να κανω με αυτο το θεμα καθως καποια προβληματα ειναι περιστασιακα, οπως αυτο του πληκτρολογιου και του hands free, το οποιο σημερα λειτουργουσε κανονικα. Οποτε αν το παω πισω εκει απο οπου το πηρα θα μου πουν οτι ειναι ΟΚ και να παω σπιτι μου... Καποια βοηθεια; 1)επρεπε οταν το πηρες να το ξεφορτησεις τελειως κ μετα να το φορτησεις τοσες ωρες τισ 3 πρωτες φορες πρεπει να αδειαζει τελειως η μπαταρια. 2)για να παιξουν τα mp3 πρεπει να κανεις ανανεωση λιστας καθε φορα που προσθετεις κατι στο μιντια.
GOG7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 ξερει κανεις αν εχει βγει ir remote για Ν73????
GOG7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 α και το πληκτρολογιο εχει αισθητηρα φωτισμου για την εξοικονομιση ενεργειας απο την μπαταρια
manosm3 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 α και το πληκτρολογιο εχει αισθητηρα φωτισμου για την εξοικονομιση ενεργειας απο την μπαταρια δηλαδη πως φωτιζει; π.χ. Τη μια παταω το κοκκινο κουμπι και φωτιζουν και την αλλη το παταω και δε φωτιζουν...
Nomikaria Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι αυτο ειναι ο αισθητηρας...Αναλογα με το φωτισμο που εχει στο μερος που βρισκεσαι αναβει ή σβηνει το πληκτρολογιο...Π.χ αν πας κοντα σε λαμπα θα σβησει,αν πας μετα καπου σκοτεινα θα αναψει παλι....
legend77 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 έχω ένα Ν70 εδω΄και καιρό και μπορώ να πώ ότι είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμες... βέβαια, βρήκα και ένα samsung Z500 τις προάλλες και έκανε σχεδόν τα ίδια πράγματα με το δικό μου, και είχε και υπέρυθρες που το Ν70 δεν είχε... έκανε όμως τα μισά λεφτα (εντάξει αναγνωρίζω το ελαφρυντικό ότι το samsung ειναι πιο καινούργιο) Επίσης να σας αναφέρω ότι τα νόκια τα ''φοράω'' αρκετά χρόνια και δεν τα αλλάζω με τίποτα! αλλα...η κρίσιμος ερώτησης.... Μήπως με τα λεφτά που κάνουν τα καινούργια και εξελιγμένα κινητα της νόκια έχουν.... κουλές τιμες? για παράδειγμα αντι του Ν95 μπορεις να αγοράσεις.... Laptop!
axaxouxas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 αντι του Ν95 μπορεις να αγοράσεις.... Laptop! +1 Πολυ σωστος !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα