Προς το περιεχόμενο

The official Nokia "Nseries" topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 397
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα προβλημα και δεν ξερω αν μπορει καποιος να βοηθησει...Στο Ηonda CRV εχω ενα multimetia συστημα της Kenwood οπως το παρακατω.

ezntw1morjjzzd2jntij.jpg

Εβαλα ενα εξαρτημα του συστηματος για επικοινωνια με το κινητο της kenwood με bluetooth.Οσο ειχα το 8800 sirocco κανενα προβλημα...Καλουσα απο το κινητο ενα αριθμο (μου φαινεται πιο ευκολο απο να τον πληκτρολογω στην οθονη του Kenwood) παταγα ενα κουμπακι στην οθονη που βλεπετε και ακουγα τα χαρακτηριστικα μπιπ μεχρι να σηκωσει ο αλλος το τηλεφωνο να μιλησουμε.

Ολα καλα λοιπον.....Τωρα με το Ν73 πρεπει να κοιταω στην οθονη ποτε θα σηκωσει ο αλλος το τηλεφωνο και να πατησω ενα αλλο κουμπι στην οθονη για να μιλησουμε...Αυτο συμβαινει μονο την πρωτη φορα που παιρνω τηλεφωνο οσο ειμαι στο αμαξι.Μετα οσα και να παρω δουλευει κανονικα οπως παλια...

Αν ομως σβησω την μηχανη οποτε αποσυνδεεται το bluetooth πρεπει παλι την πρωτη φορα να ξανακανω την ιδια διαδικασια...

Δοκιμασα με αλλα δυο κινητα SE και Sharp αλλα δεν εχουν προβλημα αυτα...Αρκετα μπερδεμενα τα λεω αλλα ειναι και μπερδεμενα...Αν καποιος νπορει ας βοηθησει.

Ευχαριστω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σε ν80 μετα απο update se ie δεν εμφανιζει ολες τις φωτο.τις βγαζει με ενα εικονακι σαν σκισμενο στην μεση...

Δημοσ.
Παιδια εχω ενα προβλημα και δεν ξερω αν μπορει καποιος να βοηθησει...Στο Ηonda CRV εχω ενα multimetia συστημα της Kenwood οπως το παρακατω.

ezntw1morjjzzd2jntij.jpg

Εβαλα ενα εξαρτημα του συστηματος για επικοινωνια με το κινητο της kenwood με bluetooth.Οσο ειχα το 8800 sirocco κανενα προβλημα...Καλουσα απο το κινητο ενα αριθμο (μου φαινεται πιο ευκολο απο να τον πληκτρολογω στην οθονη του Kenwood) παταγα ενα κουμπακι στην οθονη που βλεπετε και ακουγα τα χαρακτηριστικα μπιπ μεχρι να σηκωσει ο αλλος το τηλεφωνο να μιλησουμε.

Ολα καλα λοιπον....Τωρα με το Ν73 πρεπει να κοιταω στην οθονη ποτε θα σηκωσει ο αλλος το τηλεφωνο και να πατησω ενα αλλο κουμπι στην οθονη για να μιλησουμε...Αυτο συμβαινει μονο την πρωτη φορα που παιρνω τηλεφωνο οσο ειμαι στο αμαξι.Μετα οσα και να παρω δουλευει κανονικα οπως παλια...

Αν ομως σβησω την μηχανη οποτε αποσυνδεεται το bluetooth πρεπει παλι την πρωτη φορα να ξανακανω την ιδια διαδικασια...

Δοκιμασα με αλλα δυο κινητα SE και Sharp αλλα δεν εχουν προβλημα αυτα...Αρκετα μπερδεμενα τα λεω αλλα ειναι και μπερδεμενα...Αν καποιος νπορει ας βοηθησει.

Ευχαριστω.

Ρε φίλε, μας δουλεύεις????

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας! Εχω το Ν73. Θελω να κανω αναβαθμιση, οχι ομως μεσω υπολογιστη, αλλα μεσω over-the-air. Εχω βρει την εκδοση 4.0723.2.0.1, που υποστηρηζει αυτην την λειτουργεια. Το προβλημα μου ομως, ειναι το που θα το βρω, και πως θα το βαλω στο κινητο μου. Ευχαριστω!

Δημοσ.

ξερει κανεις πως μπορω να απενεργοποιησω την φωνητικη κληση?επειδη εχω συνδεδεμενο το bluetooth, αμα πατηθει το κουμπι μια φορα ψαχνει για ονομα!

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα....Ηθελα να ρωτησω αν μπορουσε καποιος να μου πει μια γνωμη..Αυτες τις μερες θα αγορασω νεο κινητο και σκεφτομαι να παρω Ν72!!Αρχικα μαλιστα σκεφτομουν για NOKIA 6288 αλλα τελικα προσανατολιζομαι σε Ν72...Τι λεει???Ειναι καλο???Καποιος που το εχει μπορει να μου πει τη γνωμη του???

Ευχαριστω πολυ....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια hi.Αγορασα πριν λιγες μερες το n95.οι φωτο που βγαζει η μπροστινη καμερα μου φαινονται πολυ χαλια σε σχεση με του n80 που ειχα.Σαν να ειναι τα χρωματα ξεθωριασμενα.Εχει κανεις το ιδιο προβλημα?Η εχει τοσο χαλια δευτερη κκαμερα?

Δημοσ.
Καλησπερα....Ηθελα να ρωτησω αν μπορουσε καποιος να μου πει μια γνωμη..Αυτες τις μερες θα αγορασω νεο κινητο και σκεφτομαι να παρω Ν72!!Αρχικα μαλιστα σκεφτομουν για NOKIA 6288 αλλα τελικα προσανατολιζομαι σε Ν72...Τι λεει???Ειναι καλο???Καποιος που το εχει μπορει να μου πει τη γνωμη του???

Ευχαριστω πολυ....

Φαντάζομαι πως πας για το ροζ

Είναι ένα κουτσουρεμένο και σχετικά φθηνό Nseries κινητό. Αν δεν χρειάζεσαι 3G, WiFi και νέο Symbian είναι πολύ καλή επιλογή.

Το έχω εδώ και ένα χρόνο νομίζω. Είναι πανέμορφο. Δουλεύει απροβλημάτιστα. Δεν το προσέχω σαν υλικό και τελευταία έφυγε ένα κομμάτι μεγέθους κεφαλιού καρφίτσας από την ασημένια λωρίδα που έχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...