savvvas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Αν είναι δυνατόν! Το ν73 μου, τα έπαιξε! Καταρχήν, θα πρέπει να σας πω, πως ένα Ν73, έχει 3 ηχεία. 2 ηχεία, πάνω από την οθόνη, και ένα κάτω από τα πλήκτρα. Εμένα, μου κάηκε μάλλον, το ένα από τα δύο ηχεία, που βρίσκονται πάνω από την οθόνη! Δεν λέει να το ανοίξω, γιατί θα χαθεί η εγγύηση, αλλά μπορεί να κάνω και μεγαλύτερο λάθος! Στην συγκεκριμένη πεερίπτωση, η εγγύηση με καλύπτει?
ddr2 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Αν είναι δυνατόν! Το ν73 μου, τα έπαιξε! Καταρχήν, θα πρέπει να σας πω, πως ένα Ν73, έχει 3 ηχεία. 2 ηχεία, πάνω από την οθόνη, και ένα κάτω από τα πλήκτρα. Εμένα, μου κάηκε μάλλον, το ένα από τα δύο ηχεία, που βρίσκονται πάνω από την οθόνη! Δεν λέει να το ανοίξω, γιατί θα χαθεί η εγγύηση, αλλά μπορεί να κάνω και μεγαλύτερο λάθος! Στην συγκεκριμένη πεερίπτωση, η εγγύηση με καλύπτει? Φυσικά και σε καλύπτει.
savvvas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δηλαδή θα μου δώσουν καινούργιο(γιούπι!!!!!!!!!!!!!!!!!) ή θα μου το επισκευάσουν(γαμ*σετα)? Ε??
fits13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Re pedes exei kaneis kaneis anavathmisi logismikoy apo to episimo site tis nokia??? an nai pws akrivws ginetai kai xaneis ta dedomena poy exeis sto kinito soy meta tin anavathmisi h' oxi giati ta kanei epanafora meta tin anavathmisi apo to backup poy exei kanei????? Genikws einai eykolo sto na ginei anavathmisi logismikoy kai an afoy katevaseis to programmataki twn 25-30mb gia to kinito soy xreiazetai na eisai sindedemenos sto internet h' oxi??
flik Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Λοιπόν. Καταρχάς να σου πώ ότι το προγραμματάκι αυτό Nokia Software updater το κατεβάζεις μόνο μια φορά όσες αναβαθμίσεις κι αν κάνεις. αυτό όμως δεν πρέπει να σε χαροποιεί γιατί η τελευταία αναβάθμιση είχε μέγεθος 70 mb, αν θυμάμαι καλά. Επίσης πρώτα κατεβάζεις το software updater, και μετά συνδέεις το κινητό σου στον υπολογιστή, και αρχίζει να κατεβάζει το νέο firmware. Αν δεν έχεις dsl, καταλαβαίνεις ότι θα σου πάρει αρκετή ώρα και όλη αυτή την ώρα το κιντό σου θα είναι εκτός λειτουργίας. αν το επιχειρήσεις να είναι τέρμα φορτισμένη η μπαταρία γιατί αν σβήσει την ώρα της αναβάθμισης, την στρούμφισες. Ακόμα, κατά την αναβάθμιση, σβήνονται όλα τα δεδομένα που υπάρχουν στην μνήμη τηλεφώνου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κρατήσεις αντίγραφο των επαφών και αν θέλεις και των μηνυμάτων. Για επαφές, όταν είσαι στο μενού των επαφών κάνε αντιγραφή όλων στην κάρτα μνήμης, ή αν το συνδέσεις με την λειτουργία Pc suite, πάνε Nokia Phone Browser-> Nokia N73-> επαφές. Κάνε αντιγραφή αυτών σε ένα φάκελο στον υπολογιστή. Μετά την αναβάθμιση μπορείς να κάνεις ή απο το μενού των επαφών αντιγραφή απο κάρτα μνήμης ή να το ξανασυνδέσεις και να κάνεις αντιγραφή-επικόλληση απο το Pc στον φάκελο "Επαφές". Τα μηνύματα είναι περίεργα. Πάνε Μηνύματα->Επιλογές->ρυθμίσεις->άλλο και διάλεξε μνήμη σεχρήση την κάρτα μνήμης. θα σε ρωτήσει αν θέλεις να τα αντιγράψεις στην κάρτα. Το θέμα είναι ότι μετά είναι δύσκολο να τα ξαναπάς στο τηλέφωνο. υπάρχει οδηγός γι' αυτό που δεν έχω τεστάρει, αν θες στον δίνω. Τέλος, μετά τν αναβάθμιση το κινητό δεν θα μπορεί να διαβάσει καλά όλες τις εφαρμογές και θα σου πετάει μηνύματα συνέχεια. Όχι για όλες τις εφαμογές. Μόνο γι' αυτές που προφανώς είχαν κάποια δεδομένα στην μνήμη τηλεφώνου και με την αναβάθμιση χάθηκαν η λύση είναι να κάνεις ξανά εγκατάσταση τις εφαρμογές αυτές. Πάντως νομίζω ότι καλύτερο είναι να κάνεις και φορμάτ στην κάρτα μνήμης αφού βάλεις ξανά μέσα τις επαφές κτλ, και κρατήσεις αντίγραφο απο μοπυσική, βίντεο κτλ. Οι απόψεις διίστανται όσον αφορά την χρησιμότητα του φορμάτ στην κάρτα μνήμης.
fits13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Kai re file flik den yparxei kapoio link na katevazeis kateftheian ti nea anavathmisi logismikoy toy kinitoy soy?? Diladi otan einai na kaneis tin anavathmisi na min xreiazetai internet. Na exeis katevasei eidi oti arxeia xreiazetai analoga me to kinito poy exeis. Panta milame gia episimes ekdoseis logismikoy nokia etsi. An yparxei kapoio tetoio link poio einai????
flik Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο λινκ. Την αναβάθμιση την κατεβάζει το software updater. Για την ακρίβεια, όταν ξεκινάς αυτό το πρόγραμμα, σου λέει να συνδέσεις το κινητό΄για να τσεκάρει το μοντέλο και αν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση, και μετά απο κάποιες διευκρινήσεις-προειδοπιήσεις υπάρχουν δύο στάδια. Πρώτα κατεβάζει την αναβάθμιση και στο δεύτερο στάδιο την κάνει εγκατάσταση στο κινητό. Τώρα θα μου πεις γιατί χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο το κινητό στο πρώτο στάδιο, πρακτικά δεν χρειάζεται. Αλλά δεν έχω σκοπό ποτέ να δοκιμάσω να το αποσυνδέσω και μετά να το ξανασυνδέσω. Αν κατάλαβα καλά θα ήθελες να κατεβάσεις το firmware απο άλλον υπολογιστή(πχ internet cafe) και να το περάσεις στο κινητό σου απο τον pc σου? Δύσκολο το βλέπω χωρίς να είμαι σίγουρος 100%
kage Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 http://europe.nokia.com/softwareupdater βγαζει κ ελληνικα?
fits13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 To xerw ayto to site re file to exw katevasei to 1 meros gia tin anavathmisi logismikoy to thema einai na vrw link gia to 2 meros tis anavathmiseis.
ddr2 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δηλαδή θα μου δώσουν καινούργιο(γιούπι!!!!!!!!!!!!!!!!!) ή θα μου το επισκευάσουν(γαμ*σετα)? Ε?? Λογικά θα στο επισκευάσουν.
flik Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 fits32 όταν λέω πρώτο στάδιο της αναβάθμισης εννοώ όταν κατεβάζεις το firmware των 70 mb, όχι το software updater.
fits13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 xmmm esw. Den mporeis na katevaseis ayto to 1 stadio se enan ypologisti wste na min xreiazetai na eisai sto internet otan tha kaneis anavathmisi logismikoy. An nai apo poy mporoyme na to katevasoyme???
jonkal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 re paidia poy mporw na brw apps kai games gia s60? i need Help! thks
flik Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 fits32 αν πρόκειται να κατεβάσεις το λογισμικό απο τον δικό σου υπολογιστή που αν κατάλαβα καλά δεν έχει dsl, θα σου πάρει αρκετή ώρα να το κατεβάσει. Μετα για την εγκατάσταση θα χρειαστεί μόνο 10 λεπτά. Μην κολλάς στα 10 λεπτά λοιπόν αν είναι να κατεβάσεις 70+ mb. Αλλά ακόμα και γι' αυτό, το πρόγραμμα στην αρχή θα σου λέει ότι κατεβάζει το λογισμικό. Όταν τελείωσει η μπάρα που δείχνει την εξέλιξη του κατεβάσματος, και πει ότι κάνει εγκατάσταση του λογισμικού στο κινητό, αποσυνδέσεου απο το διαδίκτυο. Μου φαίνεται εντελώς ακίνδυνο. Πάντως δες και τα pm σου. jonkal τσέκαρε κι εσύ τα pm σου.
bilaouras Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Μόλις μπήκα και εγώ στην οικογένεια της "Ν":-D Έχω κατεβάσει κάποια παιχνίδια και κάποια themes. Όταν περνάω τα Themes (μέσω IR) εγκαθίστανται αυτόματα στον φάκελο με τα θέματα. Όταν παιρνάω ένα παιχνίδι ΔΕΝ το βρίσκω στα παιχνίαδια παρόλο που το βλέπω στις εγκατεστημένες εφαρμογές. Πρέπει να κάνω κάποια μεταφορά? Αν ναι πως γίνεται? Έχω σπάσει το κεφάλι μου απο εχθές και ουτε με το manual βγάζω άκρη. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα