Προς το περιεχόμενο

The official Nokia "Nseries" topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και καλή χρονιά! Να πω και γω τα δικά μου...Πριν από περίπου μια βδομάδα απέκτησα το Nokia N73...με την πρώτη ματιά το κινητό ήταν απλά άπαικτο, αλλά στην συνέχεια μετά από την εγκατάσταση μερικών symbian εφαρμογών και τη χρήση της κάμερας(φοβερή), το κινητό άρχισε τα κολλήματα και τα restart(τα έπαιξα!). Η απογοήτευση ευτυχώς ήταν μικρής διάρκειας αφού σκέφτηκα να κάνω το update απο το site της Nokia(60MB)που τα έβαλε?:-)...μετά απο αυτό το κινητό πάει σφαίρα και δεν έχει ξανακολλήσει...τουλάχιστον μέχρι τώρα. Το συνιστώ, σε όλους όσους θέλουν κάτι παραπάνω από ένα κινητό...τα κάνει όλα μόνο καφέ δεν φτιάχνει!!! μεγάλο ρόλο βέβαια παίζει και το symbian os αν και 3η έκδοση έχουν ήδη κυκλοφορήσει αρκετές εφαρμογές!

• Απαντ. 397
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Γεια σας και καλή χρονιά! Να πω και γω τα δικά μου...Πριν από περίπου μια βδομάδα απέκτησα το Nokia N73...με την πρώτη ματιά το κινητό ήταν απλά άπαικτο, αλλά στην συνέχεια μετά από την εγκατάσταση μερικών symbian εφαρμογών και τη χρήση της κάμερας(φοβερή), το κινητό άρχισε τα κολλήματα και τα restart(τα έπαιξα!). Η απογοήτευση ευτυχώς ήταν μικρής διάρκειας αφού σκέφτηκα να κάνω το update απο το site της Nokia(60MB)που τα έβαλε?:-)...μετά απο αυτό το κινητό πάει σφαίρα και δεν έχει ξανακολλήσει...τουλάχιστον μέχρι τώρα. Το συνιστώ, σε όλους όσους θέλουν κάτι παραπάνω από ένα κινητό...τα κάνει όλα μόνο καφέ δεν φτιάχνει!!! μεγάλο ρόλο βέβαια παίζει και το symbian os αν και 3η έκδοση έχουν ήδη κυκλοφορήσει αρκετές εφαρμογές!

ευχαριστώ για την συμβουλή! θα ήθελα να μου πεις, που βρήκες το update, γιατί έχω και εγώ σοβαρά προβλήματα!

Δημοσ.

Παιδιά μπορεί κανείς να με βοηθήσει? Πού βλέπετε τα αντίγραφα ασφαλείας των επαφών του κινητού σας στον υπολογιστή, ανοίγοντας το φάκελο ''αντίγραφα ασφαλείας'' στα έγγραφά σας ή μέσω του microsoft outlook? Έχω πήξει στις διπλοεγγραφές και δεν καταφέρνω να βγάλω άκρη - εσείς τί κάνετε?

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω δύο Nokia και θέλω να τα κάνω σύνδεση με το pcSuite. Το ένα έχει εγκατεστημένο το pcsuite support γιατί το έχω ξανασυνδέσει. Τώρα, και τα δύο, μόλις συνδέω το καλώδιο, βγάζει το εικονίδιο του usb στο κινητό, αλλά δεν συνδέεται το PCSuite. Το έχω απεγκαταστήσει, έτρεξα το PcSuite Cleaner, έβαλα την καινούρια έκδοση αλλά πάλι τα ίδια. Έχω σκάσει, τι να κάνω?

Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση...εχω n70..κ στις ρυθμισεις για το ποτε θα σβηνει το φως, εχω βαλει 5sec..κατι που δε κανει ομως!γενικα οτι τιμη κ να βαλω, αυτο αργει να σβησει!ξερουμε τπτ?

Δημοσ.

Επειδη προκειται να αγορασω το Ν73 σε λιγες μερες,ξερει κανενας ποση μνημη μπορει να αντεξει το κινητο?Ρωταω επειδη καπου ειδα μεχρι 1gb αλλα πιστευω οτι αντεχει μεχρι 2gb.Επισης βρηκα mini-sd 2gb 59 ευρω,ειναι καλη τιμη?

Δημοσ.
Επειδη προκειται να αγορασω το Ν73 σε λιγες μερες,ξερει κανενας ποση μνημη μπορει να αντεξει το κινητο?Ρωταω επειδη καπου ειδα μεχρι 1gb αλλα πιστευω οτι αντεχει μεχρι 2gb.Επισης βρηκα mini-sd 2gb 59 ευρω,ειναι καλη τιμη?

χωράει μέχρι 2 gb(σίγουρα).Νομίζω πως 60 ευρώ είναι μια καλλή τιμή( πχ ΠΛΑΙΣΙΟ), αλλά μπορείς να βρεις σφραγισμένες kai με 50 ευρώ (emarket.gr)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ανδρέα το ir remote δεν έχει βγει ακόμα για κινητά που τρέχουν σε Symbian series60 3rd edition όπως είναι το Ν73. Ελπίζεται να το λανσάρουν στούς πρώτους τρείς μήνες του 2007. Έτσι απάντησε τουλάχιστον ο προγραμματιστής του σε διάφορα email. Δεν είναι σίγουρο όμως γιατί έτσι είχε πει και για πέρυσι τέτοια εποχή. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι θα το βγάλουν κάποια στιγμή. Για διάφορα προγράμματα, και έχουν ήδη κυκλοφορήσει πολλά, δες τα pm σου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
να κανω μια ερωτηση...εχω n70..κ στις ρυθμισεις για το ποτε θα σβηνει το φως, εχω βαλει 5sec..κατι που δε κανει ομως!γενικα οτι τιμη κ να βαλω, αυτο αργει να σβησει!ξερουμε τπτ?

Κανε μια αναβάθμιση..

Δημοσ.

Παίδες το 6131 λέει τίποτα σαν κινητο? Είναι μέσα στην επιδότηση που έχω να πάρω.Αν το έχει κανένας ας στείλει καμιά πληροφορία γιατί δεν έχω ιδέα.Thx....

Δημοσ.

Σήμερα, είχε μεγάλο πρόβλημα με το Ν73, και επιτέλους, θα κάνω Update.

Πάντως, η ΝΟΚΙΑ θα πρέπει να προσέχει άλλη φορά! Δεν μπορείς να ξοδεύεεις μία περιουσία, και να σου τραβάβει τέτοια προβλήματα το κινητό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...