Hamurabi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 παιδια το n8 εχει πολλα παραπανω καλα απτο n97 πουχω τωρα? Αξιζει να δωσω το δικομου γιαναπαρω το n8?
sigamhsoupw Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Και μόνο η εξαιρετική του κάμερα (η οποία στα κατάλληλα χέρια αντικαθιστά επάξια οποιαδήποτε κόμπακτ των 100 ευρώ) είναι λόγος για να το πάρεις. Στα συν του επίσης, 50% δυνατότερος επεξεργαστής, διπλάσια RAM από το δικό μας, ανανεωμένο λειτουργικό, καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Ναι μεν λείπει το πληκτρολόγιο αλλά σε landscape mode υπάρχει ευμεγεθες qwerty στην οθόνη αποτε μικρο το κακο. Αν δεν σε ενδιιαφερει η μεγαλύτερη ποικιλία στις εφαρμογές των android, τότε τσίμπα το, ήδη η τιμή του έχει αρχίσει να παιρνει τη κάτω βόλτα.
Hamurabi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Aπο που μπροω να το βρω φτηνα λες; με ΡΜ αν θες. Το Ν97 μινι ποσο μπορω να το πουλησω;τοχω 10 μηνες και εχει εγγυηση ακομα.
king2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Παιδιά ερώτηση.Μόλις ξέθαψα ένα N80 παλιό απο το συρτάρι που δεν έκανε καλή επαφή η οθόνη με το τηλέφωνο.Μια έδειχνε εικόνα μια όχι.Είχα πάει τότε σε ένα κατάστημα και είχαν ζητήσει ενα 100αρικο και φυσικά δεν το έφτιαξα.Τώρα που το ξαναβρήκα ξαναέψαξα για να το φτιάξω και κάτι διάβασα ότι μπορεί να φταίει η καλωδιοταινία που έχει κάτω απο την οθόνη στο slide up.Είναι όντως αυτό το πρόβλημα?Όσοι είχατε n80 σας παρουσίασε ποτέ αυτό το πρόβλημα και αν ναι τι κάνατε? Σαν κινητό το N80 και ακόμα και σήμερα δεν θα το άλλαζα με κανένα(symbian forever) για αυτό όποιος μπορεί να βοηθήσει. Ευχαριστώ.
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Nαι πολυ πιθανο να φταει η καλωδιοταινια. Συνεβαινε καποιες φορες στα slide up κινητα. Θα προτεινα ebay και πειραματισμο
king2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) Nαι πολυ πιθανο να φταει η καλωδιοταινια. Συνεβαινε καποιες φορες στα slide up κινητα. Θα προτεινα ebay και πειραματισμο Και εγώ απο ebay το βλέπω γιατί στην cosmote μου ζήτησαν 18 ευρο και στη nokia δεν υπήρχε καν.Απο ebay βλέπω έχει και με 2-3 ευρό αλλά όντως θα κάνουν?Επίσης όλοι είναι με paypal και δεν έχω ξαναχρησιμοποιείσει ποτέ.Όποιος μπορεί να βοηθήσει σχετικά με αυτό το θέμα. Τελικά την βρήκα 25 ευρό original παιδιά και την πήρα.Όλα οκ. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2011 από king2009
wizardini Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Είχα το Νοκια Ν81 το πέταξα στον τοίχο και το έσπασα Τώρα θα το πάω για απόσυρση μαζί με ένα Xpress-Music της αδερφής μου και θα πάρω το Νοκια C3 chat-phone
ppetr Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Για το Ε7 με το Symbian 3, έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης?
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Για το Ε7 με το Symbian 3, έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης? βρε συ, αυτο που εχει προεγκατεστημενο ειναι τελειο!
ppetr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Χάλια είναι, δε με αφήνει να ψάξω σε συγκεκριμενη πόλη πχ Μαρουσι. Τέλος πάντων παίζει και το Garmin 5.00.60 και βρήκα και επικαιροποιημένους χάρτες
*nenya* Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Ερωτησούλα: Όλα τα καινούργια Nokia έχουν Ovi maps ή όταν πάω ν'αγοράσω θα πρέπει να τσεκάρω ξεχωριστά για το κάθε μοντέλο;
star12 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 εχω ενα νοκια ν93 και ενω δεν εχει φαει καπιο χτυπημα η καμερα για καπιο λογο δεν δουλευει.βγαζει δηλ οταν την ανοιγω ενα μαυρο .Στην αρχη αυτο μου το βγαζε στη φωτογραφια μονο αλλα ξαφνικα αρχιζε να ξεθωριαζει και ηρθε η μαυριλα και μετα η μαυριλα χτυπησε και την βιντεοκαμερα.Οταν παω στην καμερα ομως που ναι για βιντεοκληση που σου δειχνει την φατσα σου η η καμερα εκει δουλευει. Καπιος να μου πει τι εχει συμβει και αν μπορω να κανω τιποτα.
ppetr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Εχει βαλει κανεις το Belle? Μου φαινεται ότι τρωει πολύ μπαταρία.
esykas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 εγώ και μεταμόρφωσε τίς συσκευές C7/X7ούτε κολλήματα και πολύ ωραία κίνηση web browser έβαλα opera mini και πάει σφαίρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα