Moderators stormrain Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 2 ερωτησεις για το n78:1ον,γινεται να έχει διαφορετικό ήχο κλήσης μία επαφή; Είναι δεδομένο στα περισσότερα κινητά αλλά δεν το έχω βρει ακόμα,μόνο έναν ήχο κλήσης έχω για όλους και 2ον,τα αρχεία της μουσικής που έχω περάσει τα αναγνωρίζει και τα ανοίγει μόνο από τη "διαχείριση αρχείων"...μπορώ να τα ανοίξω από το ενσωματομένο player ή κάνω κάποιο λάθος εγώ; απο τον τρόπο που κάνω τη μεταφορά των αρχείων ισως; Το πρωτο νομιζω γινεται απο την καρτελα της καθε επαφης. Οσον αφορα το δευτερο, αν ανοιξεις τον player υποτιθεται πως "σκαναρει" την συσκευη και ψαχνει τα αρχεια. Για δοκιμασε αν εχει καμια επιλογη "ολοι οι ηχοι" ή κατι αναλογο. Ακομα καλυτερα βεβαια μην ασχολεισαι αλλο με τον default, βρες τον Tpod player και τον Lcg Jukebox. Οι καλυτεροι ΙΜΟ.
st.bar Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 ευχαριστω πολυ! ναι οντως απο την καρτέλα κάθε επαφής ήταν,αλλά νομίζω το είχα ψάξει ως προφανές :S τεσπα σημασία έχει οτι το βρήκα τώρα όσο για τους players μάλλον ναι,θα κατεβάσω κάποιον άλλο...thanks!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 καλησπερα παιδια .Υπαρχει καποιο προγραμμα για νοκια 5800 που να αναγνωριζει τον τιτλο του τραγουδιου που παιζει εκεινη την στιγμη?Κατι σαν το track id που εχουν να sony ericsson?
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 καλησπερα παιδια .Υπαρχει καποιο προγραμμα για νοκια 5800 που να αναγνωριζει τον τιτλο του τραγουδιου που παιζει εκεινη την στιγμη?Κατι σαν το track id που εχουν να sony ericsson? Ψαχνεις το Shazam.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 το εβαλα αυτο αλλα εκει που παταω να κανει tag μου λεει να επιλεξω συνδεση ,επιλεγω την ασυρματη συνδεση μου[απο το ρουτερ ]αλλα δεν λεει να αναγνωρισει τιποτα και στο τελος μου λεει οτι το shazam ειναι offline.
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Mηπως υπαρχει καποιο προβλημα με την συγκεκριμενη εκδοση? Εγω που το ειχα παλιοτερα δουλευε απροβληματιστα και με GPRS και με WiFi.
alexziog Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα παιδιά, χθες μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες να χακάρω τη συσκευή μου (Nokia X6), το κινητό δεν μπορεί να ανοίξει. Δηλαδή, ενώ έχω πατημένο το power button, κάνει τη χαρακτηριστική δόνηση. Είμαι βέβαιος ότι το πρόβλημα φέρει η ενσωματωμένη μνήμη. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω format ή ό,τι άλλο χρειαστεί για να λυθεί το πρόβλημα. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας...
fotobave Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 καλησπερα παιδια,θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να κανω μονος αναβαθμιση λογισμικου στο ν70 μου.αυτη τη στιγμη εχω το V 5.0616.2.0.3 24-04-06 RM-84 απο αυτην την σελιδα http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/index_en.php?model=N70 ειδα πως εχει βγει καινουριο firmware.πρεπει να απευθυνθω σε καποιο καταστημα της νοκια η μπορω και μονος?επισης θα πρεπει να κανω format sto τηλ. η οχι? ευχαριστω μπορεις με το nokia pc suite να κανεις αναβαθμιση.συγκεκριμενα με το nokia software updater που εγκαθησταται μαζι με το pc suite...συνηθος... ---------- Προσθήκη στις 14:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:59 ---------- Καλησπέρα παιδιά, χθες μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες να χακάρω τη συσκευή μου (Nokia X6), το κινητό δεν μπορεί να ανοίξει. Δηλαδή, ενώ έχω πατημένο το power button, κάνει τη χαρακτηριστική δόνηση. Είμαι βέβαιος ότι το πρόβλημα φέρει η ενσωματωμένη μνήμη. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω format ή ό,τι άλλο χρειαστεί για να λυθεί το πρόβλημα.Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας... καλο θα ειναι να μην hackareis τι συσκεβη σου αλλα να ξεκλειδωνεις(να κανεις sign) τις unsign εφαρμογες.ετσι αποφευγεις τα προβληματα σαν αυτο που επαθες.. το μονο ποθ πρεπει να κανεις ειναι να βαλεις σε ενα σιτε(κινεζικο)το ΙΜΕΙ σου και σου δινει πιστοποιητικα(certificate) και key που θα χρειαστεις.επιτα σε ενα προγαραμματακι στο pc βαζεις το cer το key και τιν εφαρμογη που θεσ να κανεις sign και ολα οκ.περνας την εφαρμογη στο κιν και εισαι ετοιμος αν θες να ρωτησεις στειλε μου pm.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα υπαρχει τροπος να τροποποιησω το μενου αναμονης(κοινο online,wlan,διαδικτυο)που εμφανιζονται στο κεντρικο παραθυρο..??
Hamurabi Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Καλησπερα παιδες ειμαι αναμεσα σtο N86 & 6710 navigator. Οπως καταλαβαινεται δε μαρεσουν οι οθονες αφης ειμαι πιο παραδοσιακος. Ψιλοιδια μου φαινονται αυτα τα δυο σε χαρακτηριστικα. Διαφερουν σε κατι; ευχαριστω
djmls Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 γεια σας παιδια εχω ενα nokia n9 5 και η αδερφη εβαλε κωδικο ασφαλειας και τωρα δεν των θυματε τι μπορω να κανω ευχαριστω εκ των προτερων......
djmls Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 γεια σας παιδια εχω ενα nokia n9 5 και η αδερφη εβαλε κωδικο ασφαλειας και τωρα δεν των θυματε τι μπορω να κανω ευχαριστω εκ των προτερων......
pandelisgreen13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 2 ερωτησεις για το n78: 1ον,γινεται να έχει διαφορετικό ήχο κλήσης μία επαφή; Είναι δεδομένο στα περισσότερα κινητά αλλά δεν το έχω βρει ακόμα,μόνο έναν ήχο κλήσης έχω για όλους και 2ον,τα αρχεία της μουσικής που έχω περάσει τα αναγνωρίζει και τα ανοίγει μόνο από τη "διαχείριση αρχείων"...μπορώ να τα ανοίξω από το ενσωματωμένο player ή κάνω κάποιο λάθος εγώ; απο τον τρόπο που κάνω τη μεταφορά των αρχείων ισως; φίλε μέσα στο ενσωματωμένο player λέει κάπου ανανέωση βιβλιοθήκης ,πάτα εκεί και θα παίζει η μουσική σου από το player
fotobave Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα,μπορεί κάποιος να μου πεί αν έχει DivX player για το Ν97? εγκατέστησα την mobile έκδοση για symbian αλλά δεν λειτουργούν τα κουμπιά για τον χειρισμό της εφαρμογής...μόνο Play pause k volume αλλά το fullscreen δεν είναι default κ είναι ξενέρωμα! εναλλακτικά σε τι μορφή να μετατρέπω τα βίντεο ώστε να παίζουν στο κανονικό media player της συσκευής!real player έχει νομίζω...3gp? και mp4 καλά θα είναι! εγώ έχω ολόκληρη ταινία και παίζει άψογα σε 5800 και n97mini! φίλε μέσα στο ενσωματωμένο player λέει κάπου ανανέωση βιβλιοθήκης ,πάτα εκεί και θα παίζει η μουσική σου από το player Για την 1η ερώτηση σου: μπορείς να βάλεις ξεχωριστούς ήχους σε επαφές αλλά πρέπει να είναι αποθηκευμένες στη μνήμη του κινητού και όχι στη sim απ ότι θυμάμαι!
ravend Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 υπάρχει επιλογή για gallery κάθετα στο nokia e52 και όχι οριζόντια όπως είναι το default? καμιά φορά είναι ενοχλητικό να στρίβεις το κινητό έτσι ώστε να δείς τις φωτογραφίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα