SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Παιδια για να κανω firmware update σε νοκι 5800 τι πρεπει να κανω[θελω το scrolling ]
ppetr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Θα εγκαταστήσεις το software updater απο το DVD και θα το κάνεις μεσω του καλωδίου
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 ωραιος,το εκανα ---------- Προσθήκη 06-03-2010 στις 01:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 05-03-2010 στις 22:08 ---------- Επιπλεοον μια ερωτηση.Εχω το garmin 5.30 εχω απενεργοποιηση το gps αλλα δυσκολευεται να μου βρει δορυφορους αν και οταν παταω πανω στην ενδειξη[τις μπαρες που εχει]μου δειχνει οτι εχει κλειδωσει δορυφορους [μου βγαζει μια κοκκινη γραμμη].Μερικες φορες κλειδωνει αλλα αλλες καθολου ακομα και αν περιμενω 10 λεπτα .Τι τρεχει?
ppetr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 lol, πρέπει να ενεργοποιήσεις το GPS!! Οι μπάρες στο Garmin πρέπει να είναι πράσινες όταν κλειδώσει δορυφόρους
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 lol, πρέπει να ενεργοποιήσεις το GPS!! Οι μπάρες στο Garmin πρέπει να είναι πράσινες όταν κλειδώσει δορυφόρους Καλαλαθος εγραψα οτι εχω απενεργοπιοησει το gps .Το εχω ενεργοποιοηση ενοουσα.Το εφτιαξα ομως ,εκανα ενα ηαρδ ρεσετ και ξεκολησε .Τωρα μια αλλη απορεια.Το Garmin κολλαει πολλες φορες [μερικες φορες με πεταει απο μονο του εξω ],ειναι λογικο?Δεν γινεται παντα .Και επιπλεον γιατι η μπαταρια του τελειωνει τοσο γρηγορα?
ppetr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Η μπαταρία τελειώνει γιατί την τρώει ο δέκτης GPS, η αναμμένη οθόνη, το bluetooth που σου μιλά κλπ. Και εμένα με πετάει ή κολλάει καμιά φορά Δοκίμασε την 5.00.60 και το τελευταίο fw του κινητού
sakisxas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Παίδες καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Το πρώτο μου πόστ στο φόρουμ,με πολλές συμμετοχες σε άλλα,είπα να ερθω και στην παρέα σας.. Εχω μια απορία. Πώς μπορεί να αφαιρεθεί το vodafone live λογισμικό απο Nokia N95 8gb,και να αντικατασταθεί με το original της Nokia..? Δεκτή οποιαδήποτε βοήθεια,λόγω απειρίας του αντικειμένου....
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Παιδια μια βοηθεια.Ειμαι κατοχος του 5800 και τωρα [την τελευταια εβδομαδα ]πολλες φορες τα παιζει η αφη.Οταν λεω τα παιζει ,ενοω πχ παω στις επαφες και αμα πατησω επιλογες [κατω αριστερα] παταει απο μονο του το εξοδος [κατω δεξια ],πολλες φορες ενω μπαινω στο μενου παταω και απλα δεν ανταποκρινεται η οθονη κτλ.Αυτο βεβαια συμβαινει οταν εχω μεσα την καρτα μου ,οταν την αφαιρω δουλευει κανονικα.Τι φταιει?Εχω καποια προγραμματα μεσα στο κινητο αλλα δεν ειναι παρα πολλα [10-15 ],αλλα τα εχω εγκαταστησει ολα στην καρτα μνημης [8 gb],με λιγα λογια δεν κανω καθολου χρηση της μνημης του κινητου. ---------- Προσθήκη στις 19:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:29 ---------- Αυτο το προβλημα εχω [ame]http://www.youtube.com/watch?v=zsi3lqNjzak[/ame]
jivis Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 παιδια εχω nokia 5800 και κατεβασα εφαρμογες. μπορει καποιος να με βοηθησει σχετικα με το πως να τις κανω sign????
profi Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Καλησπέρα,μπορεί κάποιος να μου πεί αν έχει DivX player για το Ν97? εγκατέστησα την mobile έκδοση για symbian αλλά δεν λειτουργούν τα κουμπιά για τον χειρισμό της εφαρμογής...μόνο Play pause k volume αλλά το fullscreen δεν είναι default κ είναι ξενέρωμα! εναλλακτικά σε τι μορφή να μετατρέπω τα βίντεο ώστε να παίζουν στο κανονικό media player της συσκευής!real player έχει νομίζω...3gp?
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Καλησπέρα,μπορεί κάποιος να μου πεί αν έχει DivX player για το Ν97?εγκατέστησα την mobile έκδοση για symbian αλλά δεν λειτουργούν τα κουμπιά για τον χειρισμό της εφαρμογής...μόνο Play pause k volume αλλά το fullscreen δεν είναι default κ είναι ξενέρωμα! εναλλακτικά σε τι μορφή να μετατρέπω τα βίντεο ώστε να παίζουν στο κανονικό media player της συσκευής!real player έχει νομίζω...3gp? Δοκιμασε Core Player και Lonely Cat Games SmartVideo. Εχω την εντυπωση πως εχουν βγει για V5
profi Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Εχω δοκιμάσει όσες εκδόσεις core player βρήκα αλλά όλες εμφανίζουν certificate error κ καμία δεν κάνει εγκατάσταση...σε Ε72 όμως,που είναι ν3 αλλά κ αυτές που είναι για ν3 δεν μπαίνουν...θα δοκιμάσω αργότερα κ στο Ν97 γιατί δεν είναι δικό μου κ δεν το έχω στα χέρια μου!any ideas για το error?
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Το error σημαινει δυο πραγματα συνηθως. Ειτε: 1) Δεν εχεις βαλει την επιλογη να δεχεται εφαρμογες που δεν θεωρουνται αξιοπιστες (καπου στις ρυθμισεις εφαρμογων ειναι αυτο, δεν εχω πια symbian για να ειμαι πιο σαφης) 2) Δεν ειναι υπογεγραμμενες με καποιο πιστοποιητικο. Υποθετω πως αυτες που ειχες παει να περασεις στις ειχαν κανει "δωρο", οποτε εχεις δυο επιλογες: α) Τις υπογραφεις με δικο σου πιστοποιητικο β) Πειραζεις το λειτουργικο συστημα της συσκευης σου και ξεχνας το α) Για περισσοτερες πληροφοριες δες στο myphone στο forum του ν3 και ν5. Ελπιζω να βοηθησα
profi Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Όντως οι εφαρμογές είναι από το "θείο"....ευχαριστώ για την βοήθεια stormrain,θα τσεκάρω στο myphone!
st.bar Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 2 ερωτησεις για το n78: 1ον,γινεται να έχει διαφορετικό ήχο κλήσης μία επαφή; Είναι δεδομένο στα περισσότερα κινητά αλλά δεν το έχω βρει ακόμα,μόνο έναν ήχο κλήσης έχω για όλους και 2ον,τα αρχεία της μουσικής που έχω περάσει τα αναγνωρίζει και τα ανοίγει μόνο από τη "διαχείριση αρχείων"...μπορώ να τα ανοίξω από το ενσωματομένο player ή κάνω κάποιο λάθος εγώ; απο τον τρόπο που κάνω τη μεταφορά των αρχείων ισως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα