Προς το περιεχόμενο

The official Nokia "Nseries" topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 397
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
θα προτιμούσα το Ε66

το λόγο θέλω να μου πεις:mrgreen:

εμφάνιση;

που τα βρηκες?ςνδιαφερομαι για το ε66

δεν είναι μαγαζί σόρυ.

• Super Moderators
Δημοσ.

πιο νέο κινητό...το Ν78 έχει ήδη αντικατασταθεί εδώ και 1 χρόνο περίπου από το Ν79

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εχω ενα προβλημα με το ν82 μου.το πληκτρο που ειναι για τους χαρτες κανει ενα κλακ κλακ λες και εχει παθει ζημια η ζελατινα του.το καλυπτει η εγγυηση που εχει η συσκευη?γιατι δεν λεει το 35 αρι για αλλαγη πληκτρολογιου.εκτος και ξερετε καπου ποιο φτηνα

Δημοσ.

Καλημερα και καλη χρονια σε ολους.Εχω και γω μια ερωτησουλα να κανω.Στο Ν85 μου εχει χαλαρωσει λιγο ο slide μηχανισμος.Λετε αν το παω σε κανα καταστημα Νοκια να μου το σφιξουν λιγακι (και τι μπορει να μου κοστισει)?Μπορω να το κανω μονος μου?

Ευχαριστω προκαταβολικα!!

Την αγαπη μου σε ολους/ολες!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημέρα! Γνωρίζει κανείς τώρα με το ψηφιακό σήμα που ερχετε στην ελλάδα σε κατι μήνες αν θα μπορούμε να βλέπουμε live ΤV από το nokia n96 που διαθέτει TV Tuner: DVB-H ? αν ναι η υπηρεσία αυτη θα είναι free?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Καλησπερούδια παιδές μήπως ξέρετε κάποιο proggy ώστε να βλέπω τα sharing folders του windows network μου μέσω wifi στο nokia n97?

SymSMB

Στο N95 8GB παίζει μια χαρά.Νομίζω υπάρχει και έκδοση για v5

Δημοσ.

Αγόρασα το N96. Πάω να βάλω τραγούδια η να βγάλω φωτογραφία και μου λέει δεν έχει χώρο. Έχω λέει 3.5mb! Πως στο καλό αποθηκεύει στα 16 ολόκληρα gb του?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Πρέπει να τα σώσεις στην αφαιρούμενη μνήμη

Μα δεν έχω!

Edit: OK, βρήκα πως!

Επεξ/σία από NemeSis1990
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γειά σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Ο μπαμπάς μου μου πήρε το Nokia N95 αλλά δεν έχω ασχοληθεί κ πολύ με κινητά και θα ήθελα να με βοηθήσετε αν μπορείτε για να μην πάει χαμένο τέτοιο κινητό στα χέρια μου. Δηλαδή, τι είναι must απο applications πως μπορεί να μου κάνει τη ζωή μου πιο εύκολη κλπ.

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει κανένας flash player για το 5800.

Γιατί όταν μπαίνω στο ίντερνετ από το κινητό μερικά βίντεο δεν τα ανοίγει.

Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...