gesamgr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 εγω παιδια με δεδομενο οτι το N86 ειναι ακομα ψηλα στα 450 πηρα ενα Ν96 ! (280 euros) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος μονο προβλημα η ποιοτητα κατασκευης -οχι ομως slider και γενικα- αλλα το κλικ των πληκτρων - θυμιζει εντονα Ν81 μεγαλη οθονη - αρκετα γρηγορο - τεραστιο χωρο 16 GB - παρα πολυ καλη καμερα το Ν86 στα 450 με 2.6 οθονη , χωρις τιποτα απο χωρο δεν ειναι ακομα η πρωτη επιλογη οπως αλλωστε και το SE W995
tasosvel Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 εγω παιδια με δεδομενο οτι το N86 ειναι ακομα ψηλα στα 450 πηρα ενα Ν96 ! (280 euros) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος μονο προβλημα η ποιοτητα κατασκευης -οχι ομως slider και γενικα- αλλα το κλικ των πληκτρων - θυμιζει εντονα Ν81 μεγαλη οθονη - αρκετα γρηγορο - τεραστιο χωρο 16 GB - παρα πολυ καλη καμερα το Ν86 στα 450 με 2.6 οθονη , χωρις τιποτα απο χωρο δεν ειναι ακομα η πρωτη επιλογη οπως αλλωστε και το SE W995 Φίλε σου καθυστερεί καθόλου; Επειδή το δικό μου Ν96 με έχει εκνευρίσει λίγο από θέμα ταχύτητας. Σκέφτομαι να το δώσω να πάρω κάποιο άλλο
gesamgr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Φίλε σου καθυστερεί καθόλου; Επειδή το δικό μου Ν96 με έχει εκνευρίσει λίγο από θέμα ταχύτητας. Σκέφτομαι να το δώσω να πάρω κάποιο άλλο οχι φιλε μου δεν προσεξα κατι τετοιο ...σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος και μαλιστα εχει και voda live πανω...αληθεια καποιο οδηγο ξερεις για debrand του κινητου και περασμα κανονικου firmware? και εγω σκεφτηκα για το Ν86 αλλα τιμη-χαλια πληκτρα-μικροτερη οθονη με απετρεψαν
nan2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) μηπως ξερετε καποιο free προγραμμα antivirus για το κινητο N82? Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2009 από nan2009
gesamgr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 οχι φιλε μου δεν προσεξα κατι τετοιο ...σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενοςκαι μαλιστα εχει και voda live πανω...αληθεια καποιο οδηγο ξερεις για debrand του κινητου και περασμα κανονικου firmware? και εγω σκεφτηκα για το Ν86 αλλα τιμη-χαλια πληκτρα-μικροτερη οθονη με απετρεψαν UPDATE τελικα ΟΛΑ ΟΚ>.εκανα debrand στο κινητο και περασα Ελληνικο 30αρι firmware με ημερομηνια 18-6-2009! πιο σταθερο , περισσοτερες επιλογες και γρηγορο το Ν96 παιδευτηκα με Vista και ΔΕΝ μπορεσα να το κανω αλλα με XP ολα αμεσα και γρηγορα ακομα ΝΑΙ παιδια πασχει απο ποιοτητα πραγματικα αλλα το slider του ειναι ΑΨΟΓΟ! ουτε ενας τζογος και αυτο προσωπικα θελω να το εχω ,,,, (θυμαμαι τα Ν85 , G705 , W705 και....εκνευριζομαι)
tasosvel Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Σήμερα ανακοινώθηκε οτι μέσα στον Οκτώβρη θα βγει νέο firware update 2.0 για το Ν97. Θα υποστηρίζει και kinetic scrolling. Επιτέλουςςςς1
gesamgr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Σήμερα ανακοινώθηκε οτι μέσα στον Οκτώβρη θα βγει νέο firware update 2.0 για το Ν97. Θα υποστηρίζει και kinetic scrolling. Επιτέλουςςςς1 μια και ο λογος για το Ν97 ..τα απλα java games (οχι τα touch) τα παιζει καθολου παιδια και πως?
undi13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 ρε παιδια τι λεει to n97?για τα λεφτα που κανει αξιζει?
gesamgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 ρε παιδια τι λεει to n97?για τα λεφτα που κανει αξιζει? το εχω απο Παρασκευη (380 ebay) το εκανα Ελληνικο και εβαλα οποια αναβαθμιση βρηκα επιτρεπτο σε μεγεθος-βαρος-ογκο μεγαλη-φωτεινη οθονη.....καλο στη λειτουργια του....θετικη εντυπωση απο καμερα-player-λειτουργιες σχετικα καλη αυτονομια 2,5 μερες και προβληματακια με μνημη (γεμιζει γρηγορα) και ταχυτητα μενου σε καποια σημεια εχει καποια προβληματακια και Bugs αλλα με το επομενο firmware Θα διορθωθει σε σχεση με τα υπολοιπα 5th edition της ΝΟΚΙΑ ειναι το καλυτερο και σε σχεση με αλλα κινητα και λειτουργικα ειναι καλη περιπτωση... συμπερασματικα ΝΑΙ αξιζει σε σχεση με καποια ANDROID και WM των 500-600 ευρω
Lestreme Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω παραγγειλει το Ν86! ειχα ενα N70 το οποια ηταν εξαιρετικο. κ ενα 5610 το οποιο ηταν ελαφρως απαραδεκτο. Το N86 αξιζει τα λεφτα του?
gesamgr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω παραγγειλει το Ν86! ειχα ενα N70 το οποια ηταν εξαιρετικο. κ ενα 5610 το οποιο ηταν ελαφρως απαραδεκτο. Το N86 αξιζει τα λεφτα του? ναι αξιζει αν και θα επρεπε να εχει 2.8" οθονη ...νομιζω αυτο μαζι με τα χαμηλης σχετικα εντασης ηχεια ειναι τα μειονεκτηματα του..ισως και το βαρος αλλα τωρα βγαινουν αρκετα κινητα με βαρος 140-150 γραμμαρια
dark_banishing Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 ρε παιδια τι λεει to n97?για τα λεφτα που κανει αξιζει? Κοίτα αν είχα άπειρα λεφτά και έπρεπε να πάρω κινητό σήμερα μάλλον το n97 θα έπαιρνα. Αν μπορούσα να περιμένω θα περίμενα 1-2 μήνες για το n900. Αν είχα πιο tight budget θα κοιτούσα το 5800.
Lestreme Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Αρχικά καταχωρημένο από Lestreme Εμφάνιση Μηνύματος Εχω παραγγειλει το Ν86! ειχα ενα N70 το οποια ηταν εξαιρετικο. κ ενα 5610 το οποιο ηταν ελαφρως απαραδεκτο. Το N86 αξιζει τα λεφτα του? [/color] ναι αξιζει αν και θα επρεπε να εχει 2.8" οθονη ...νομιζω αυτο μαζι με τα χαμηληςσχετικα εντασης ηχεια ειναι τα μειονεκτηματα του..ισως και το βαρος αλλα τωρα βγαινουν αρκετα κινητα με βαρος 140-150 γραμμαρια εχει απλως χαμηλης εντασης ηχεια η και χαμηλης ποιοτητας
gesamgr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Αρχικά καταχωρημένο από Lestreme Εμφάνιση ΜηνύματοςΕχω παραγγειλει το Ν86! ειχα ενα N70 το οποια ηταν εξαιρετικο. κ ενα 5610 το οποιο ηταν ελαφρως απαραδεκτο. Το N86 αξιζει τα λεφτα του? [/color] εχει απλως χαμηλης εντασης ηχεια η και χαμηλης ποιοτητας πιστευω το πρωτο και μπορει ισως να διορθωθει με firmware
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα