Cygnus Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Γνωρίζει κανείς πώς απενεργοποιείται το logo της Vodafone κατά το σβήσιμο του N95; Έκανα και software update (έκδοση: 31.0.017) αλλά ακόμα το έχει. Επίσης θα ήθελα οδηγίες για την εγκατάσταση του Garmin Mobile XT. Εγκαθιστώ μέσω υπολογιστή το GarminMobileXTforSymbianS603rdEdition_50040.exe αλλά δεν βλέπω κάτι στο κινητό.
Kariajoulas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Γεια χαρά παίδες. Έχω το N95 το απλό. Θέλω να μπλοκάρω ένα αριθμό και να μην δέχομαι sms ούτε κλήσεις από αυτόν τον αριθμό. Ψάχνοντας βρήκα 1-2 εφαρμογές για αυτό. Μια μάλιστα είναι και της NOkia. Την εγκατέστησα δοκιμαστικά να δω πως πάει και όντως κάνει δουλειά. Το θέμα όμως είναι ότι αυτός που έχει "αποκλειστεί" δεν το ξέρει. Το sms που στέλνει φαίνεται ότι πηγαίνει κανονικά εκεί που το στέλνει. Παίρνει και αναφορά παράδοσης μάλιστα. Εγώ θέλω να λαμβάνει μήνυμα "αδυναμία παράδοσης του sms" όπως όταν έχουμε μπλοκάρει τελείως την λήψη sms και αυτός που στέλνει δέχεται sms με ένδειξη " το μήνυμά σας δεν παραδόθηκε". Υπάρχει τέτοια εφαρμογή που να το κάνει αυτό; Thanks
ppetr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Αστον να χρεώνεται, τι σε πειράζει? Αυτό ίσως να γίνεται μέσω του πάροχου
Kariajoulas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) Για να το ψάχνω θα έχω τους λόγους μου πριν λίγο μίλησα με τον πάροχο μου. Δεν υποστηρίζεται τέτοια λειτουργία μου είπαν... Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2009 από Kariajoulas
tasosvel Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μιας και έχω στα χέρια μου εδώ και 10 μέρες περίπου την ναυαρχίδα της Nokia Σκέφτηκα να κάνω ένα μικρό Preview για το Nokia N97 είναι φοβερή συσκευή!!
Meraklis56 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 ρε παιδιά,υπάρχει κανένα πρόγραμμα free η και μη-free,που να το βάζεις να μετράει πόση ώρα μιλάς με έναν αριθμό για 30 μέρες?
xolloth Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Μιας και έχω στα χέρια μου εδώ και 10 μέρες περίπου την ναυαρχίδα της Nokia Σκέφτηκα να κάνω ένα μικρό Preview για το Nokia N97 είναι φοβερή συσκευή!! μιας και το εχω και εγω και σημερα πηρα ενα ρουτερ με wi-fi,δεν μου λες τις ρυθμισεις του κινητου για να το συγχρονισω με το ρουτερ,γιατι εχω φαει τα λυσακα μου αλλα δεν βλεπει το wlan του ρουτερ παροτι το εχω στο disable .
gherudos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Γνωρίζει κανείς πώς απενεργοποιείται το logo της Vodafone κατά το σβήσιμο του N95; Έκανα και software update (έκδοση: 31.0.017) αλλά ακόμα το έχει.Επίσης θα ήθελα οδηγίες για την εγκατάσταση του Garmin Mobile XT. Εγκαθιστώ μέσω υπολογιστή το GarminMobileXTforSymbianS603rdEdition_50040.exe αλλά δεν βλέπω κάτι στο κινητό. Με αυτό τον οδηγό: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=327044 μπορείτε να αφαιρέσετε το Vodafone Live firmware από οποιοδήποτε Nokia και να του περάσετε το τελευταίο επίσημο Nokia firmware.
geioannou Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 εγω μολις απεκτησα το Ν86 κια πραγματικα το κινητο πεταει. παρα πολυ καλο και σε ποιοτητα κατασκευης αλλα και στις δυνατοτητες του. θελω να την ψαξω για garmin αλλα δεν ειμαι συγουρος εαν μπορω να τα καταφερω. στο Ν82 που ειχα, το ειχα προσπαθησει αλλα δεν ειχε δουλεψει. τα αρχεια ειναι ιδια αραγε....?
ppetr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 παιδια τι λετε,να παρω το Ν78?????? Σκοτώνει, το έχω ένα χρόνο
Meraklis56 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Σκοτώνει, το έχω ένα χρόνο +1 πολύ καλό κινητό,το εχω και εγώ 7 μήνες,και δεν κολώνει πουθενα
Panathinaikara Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 να ρωτησω κατι: προστατευτικη θηκη για το κινητο n82 εχετε βρει; ή έστω θηκη για να μη γρατζουνιζεται ; έχω κρατησει ακομη τις προστατευτικες ζελατινες! εδω στα γιαννενα δεν εχει τπτ. Και στα e-shops δεν ξερω πως ακριβως να το ψάξω. Μπορείτε να με βοηθήσετε; μη μου πείτε για ebay όμως!! δεν υπάρχει αυτη η δυνατοτητα
gilardino Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 http://www.skroutz.gr/c/579/cellphone-case.html?keyphrase=nokia+n82
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα