Προς το περιεχόμενο

The official Nokia "Nseries" topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Intel Pentium 150mhz, 32mb ram, cirrus logic 1mb, quantum fireball 1,2gb, sound blaster 16,liteon 12x cd-rom

Ο υπολογιστής, που ονειρεύεται κάθε gamer......(και όχι μόνο)

• Απαντ. 397
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια για το ν93 το βιντεο ποθ τραβει 640*480 ειναι αληθεια?παρα πολυ καλη αναλυση δεν ειναι?εχω ακουσει οτι αρκετα νοκια κολλανε αγρια(την εχω πατησει και εγω)με το ν93 τι παιζει?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχω το Ν90 εδω και ενα χρονο...απο τοτε που βγηκε...

απλα εκπληκτικο...

(για ολα τα ΝΟΚΙΑ: μη γεμιζετε ποτέ τη μνημη του κινητου-εκμεταλευτειτε την καρτα μνημης και αφηστε ησυχη τη μνημη του τηλεφωνου για να μην εχετε ποτε προβληματα)

Δημοσ.

πλέον και μετά από 25 περίπου μέρες χρήσης του Ν73 θα ήθελα να τονίσω ότι το αδίκησα λίγο όταν έγραψα για τα κολλήματα που μου έκανε στην αρχή.Πλέον έχει στρώσει και λειτουργεί άψογα. Είναι ένα πάρα πολύ καλό κινητό, που αξίζει την αγορά του. Το μενού του θα ξενίσει όσους δεν είναι μαθημένοι σε Symbian κινητά αλλά είναι θέμα συνήθειας. Προσωπικά μου άρεσε πολύ που το μενού του είναι τόσο διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Η φωτογραφική του είναι πραγματικά πολύ καλη αν και σε νυχτερινές λήψεις λόγω led flash είναι ψιλοτραγικό σε σχέση με το k800,τραβάει ικανοποιητικότατο βίντεο έχει πολυ δυνατά στερεοφωνικά ηχεία και κάτι που είναι σημαντικό, παίρνει miniSD μνήμες που είναι αρκετά πιο φτηνές από τα memory stick. Επίσης έχει υπερβολικά καλό σήμα (-->αρκετή ακτινοβολία όμως)και η μπαταρία του άνετα μου βγάζει 4-4 1/2 μέρες.

Ο υπολογιστής, που ονειρεύεται κάθε gamer......(και όχι μόνο)

....ναι το καμάρι μου....ζηλεύετε ε????

Δημοσ.

apofasisa na afiso ta windows based kinita k na pao sti seira N k ego. eimai anamesa se n72 k n73. alla thelo na mou lysete mia aporia, an mporeite:

exo k to n90 to opoio k xrisimopoiisa elaxista logo elleipsis donisis. ta n72 k n73 exoune donisi? epeidi to kinito prepei na to xrisimopoio megalo kommati tis imeras sto athoryvo vasizomai poly stin kali donisi... :(

plz opoios kserei 100%(kai mono!) as mou pei...

thx alot :)

Δημοσ.

γεια σας.... επειδη θα παρω το Ν91 σε λιγο καιρο θελω να μου πειτε σελιδες για να κατεβασω παιχνιδια.ευχαριστω

Δημοσ.

exo to k750i kai opou nane skeftomoun na alaxo kinito kai na paro to k800 ala apo oti eida mou arese para poly to n73. den exo provlima eterias mias kai prin to k750i ola mou ta kinita itan nokia! apla einai oi mones 2 etairies pou empistevome! poio apo ta 2 protinete?

Δημοσ.

Koita to k800 exei foveri camera. To n73 den einai toso kalo se camera oso to k800. Pantos ego imoun fun Nokia, meta apo afto pou mou sinevei me to N80 kserosa ti zoi mou me tous apateones sti NOKIA! kaliteri poiotita kataskevis ta Sonyericsson!!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ποιός είπε ότι το Ν90 ΔΕΝ έχει δόνηση?

Μπορεί κανείς να μου πει πώς βλέπουμε τα αντίγραφα ασφαλείας στον υπολογιστή μας όταν ΔΕΝ έχουμε συνδεδεμένο με αυτόν το κινητό? Με το παλιό μου Νόκια έβλεπα τα πάντα, με το Ν90 δεν τα καταφέρνω.

Υπάρχει antivirus για το Ν90?

Πώς επιλέγουμε τη μια μνήμη αντί για την άλλη?

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,

θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να κανω μονος αναβαθμιση λογισμικου στο ν70 μου.αυτη τη στιγμη εχω το V 5.0616.2.0.3 24-04-06 RM-84

απο αυτην την σελιδα http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/index_en.php?model=N70 ειδα πως εχει βγει καινουριο firmware.πρεπει να απευθυνθω σε καποιο καταστημα της νοκια η μπορω και μονος?επισης θα πρεπει να κανω format sto τηλ. η οχι?

ευχαριστω

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχει κανειs μαθει τιποτα για το n75 ρε παιδια;

απο οτι ξερω πρεπει να εχει κυκλοφορησει προσφατα στην ελληνικη αγορα,

φωτο υπαρχουν σε ολα τα σχετικα sites αλλα δεν γνωριζω ακομα τιποτα απο την λειτουργικοτητα του.

σαν κινητο ειναι πολυ ομορφο και τα χαρακτηριστικα πολυ αξιολογα,αλλα δεν ξερω ουτε τιμη,ουτε τοχει περασει απο test κανενα απο τα γνωστα sites.

εαν γνωριζει τιποτα παραπανω κανειs ,αs μαs ενημερωσει καιμαs.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...