Προς το περιεχόμενο

The official Nokia "Nseries" topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια, εχω ενα Ν95 και πηγα να βαλω ενα προγραμμα πλοήγησης Garminxt. Εκανα οτι μ ελεγε το cd για την εγκατασταση αλλα οταν πηγα να το τρεχω μου εμφάνιζε την αρχικη εικόνα και με πετουσε στο μενου του Ν95. το εχω παρει απο την vodafone. ξέρω οτι το GPS που έχει είνα αργό μέχρι να κλειδώσει αλλα δεν με πειράζει. Ξέρεται τι πρόβλημα έχει; γιατι δεν μ τρέχει το προγραμμα, ενώ αλλα freeware μου τα τρέχει.

Ευχαρiστώ εκ των προτέρων

• Απαντ. 397
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει το αναλογικό στη γωνία, αυτο που θες, η οθόνη σβήνει μετά απο δευτερόλεπτα. Δε θα το βλέπεις.

Δημοσ.

Ναι αλλά όταν βγάζεις το κινητό από την τσέπη να δεις την ώρα.. πείραζε να έχεις ένα μεγαλύτερο ρολόι on screen να κάνεις τη δουλειά σου.

όχι ότι έχω πρεσβυωπία.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ...να ρωτησω και εδω μηπως ξερετε?

εχω ενα ν85 κινεζικο που μπορω να του βαλω ελληνικο μενου εδω στην αθηνα ?

μουπαν υπαρχουν καποια μαγαζια ...ξερει κανεις??????

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
καλησπερα παιδια ...να ρωτησω και εδω μηπως ξερετε?

εχω ενα ν85 κινεζικο που μπορω να του βαλω ελληνικο μενου εδω στην αθηνα ?

μουπαν υπαρχουν καποια μαγαζια ...ξερει κανεις??????

εχω την εντυπωση οτι αυτο μπορει να γινει και με μια απλη αναβαθμιση του φιρμγουερ του κινητου...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις κοίταξα το Ιταλικό και Γερμανικό site της Nokia Έχουν ξεκινήσει προπαραγγελίες για το Νοκια Ν97 στην τιμή τον 599ευρο! στην Γερμάνια θα κυκλοφορήσει απ'οτι κατάλαβα αφού δεν ξέρω Γερμανικά σε 3 ήμερες.

Δημοσ.

...Σπέρααα, μήπως ξέρετε πόσο κάνει το Nokia n81? και αν είναι καλό:-)? (έχω Nokia n70 έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος αλλά θέλω να πάρω καινούριο γιατί έχει παλιώσει, τις έχει και τις γρατσουνιές του!!!:lol:)

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...