Προς το περιεχόμενο

The official Nokia "Nseries" topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ουτε στον υπολογιστη γινεται τιποτα.ειναι σαν να ειναι κλειδωμενη η μνημη,μονο που δεν ειναι..δεν θελω να κανω φορματ γιατι εχω ενα προγραμμα πλοηγησης μεσα και δεν ξερω αν μπορεσω να το ξαναβρω. η εγγυηση του κινητου καλυπτει και την καρτα?

• Απαντ. 397
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ουτε στον υπολογιστη γινεται τιποτα.ειναι σαν να ειναι κλειδωμενη η μνημη,μονο που δεν ειναι..δεν θελω να κανω φορματ γιατι εχω ενα προγραμμα πλοηγησης μεσα και δεν ξερω αν μπορεσω να το ξαναβρω. η εγγυηση του κινητου καλυπτει και την καρτα?

xmm. εχω πετυχει καπου στα 4 με 6 θεματα για τετοιου ιδους προβληματα στο http://www.myphone.gr αν δεν σου πει κανεις κατι καλο κανε μια αναζητησουλα και εκει ( φανταζομαι πως εδω εκανες... ) παραπανω δυστυχως δεν μπορω μα βοηθησω δεν μπηκα καν στον κοπο να τα διαβασω :(

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
το Ν96 εχει δονηση ?

γιατι δεν ακουω καλα ......

Θελω να το παρω αλλα φοβαμαι γιαυτο ακριβως τον λογο .......

Υπάρχει περίπτωση να μην έχει δόνηση; Τί σε κάνει να έχεις τέτοια υποψία; Στην χειρότερη κατέβασε το manual από το site της ΝΟΚΙΑ και βεβαιώσου, αν έχει π.χ. τρόπο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης της δόνησης, τότε σίγουρα έχει. ;)

Δημοσ.

Λογικά έχει. Και λογικά ενεργοποιείται απενεργοποιείται με το παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου #. Πρέπει να υπάρχει και επιλογή από τα profiles

Δημοσ.
Γνωριζει κανεις αν το ΝΟΚΙΑ Ν78 υποστηριζει 32gb μνημες(SDHC 32GB)????:rolleyes:

32gb? omg δεν ηξερα οτι εχουν βγαλει τοσο μεγαλη καρτα...

καλα τι θα βαλεις μεσα στο κινητο?:shock::shock:

8gb δεν σε φτανουν?

παρε netbook καλυτερα...:lol::lol:

Δημοσ.
32gb? omg δεν ηξερα οτι εχουν βγαλει τοσο μεγαλη καρτα...

καλα τι θα βαλεις μεσα στο κινητο?:shock::shock:

8gb δεν σε φτανουν?

Καλά και εγώ έτσι έλεγα με τα 8. Από τα 7.5, τα 3.2 είναι χάρτες της Ευρώπης-Ελλάδας-Κύπρου, just in case.

omg όντως τα 32!!

EDIT: Υπάρχει microSD σε 32GB?

Δημοσ.

Ψαχνωντας λιγο στο internet ειδα οτι ολα τα Νseries που λειτουργουν με microSDHC μνημες μπορουν να δεχτουν πανω απο 8GB(με το καταλληλο firmware)..το Ν78 ειναι ενα απο αυτα οποτε "θεωρητικα"θα ειναι οκ με τα 32.Λεω να το ρισκαρω,γλιτωνεις κ λεφτα για MP3 ετσι,συμφερει:lol:

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω το 5800 και ψαχνω site με εφαρμογες αλλα το μονο που εχω βρει ως τωρα ειναι μονο μεσω της Nokia..Παιζει τιποτα αλλο ανεξοδα? Εχει SYMBIAN S60 5th edition...ευχαριστω..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια εχω το Ν81 και εχω μεσα 1000 φωτογραφιες γινεται να κανω μεταβαση στην 500η χωρις να πηγαινω με το βελακι μια μια;Ακομα πως γινεται να κανω να μην φορτωνονται ολες οι εικονες αυτοματα στην εκθεση γιατι κολλαει κάπως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...