Προς το περιεχόμενο

The official Nokia "Nseries" topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 397
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω το Ν78 και προχθές αναβάθμισα με το PC Suite gr το λογισμικό του. Από τότε χάθηκαν τα Ελληνικά!!!! Πηγαίνω στο Menu Language αλλά η γλώσσα Ελληνικά δεν υπάρχει! Το κουφό είναι ότι όσα είχα αποθηκευμένα με ελληνικούς χαρακτήρες από πρίν στο τηλέφωνο (Μηνύματα, Επαφές, GPS κτλ.) απεικονίζονται ακόμα με ελληνικούς χαρακτήρες κανονικότατα !!!! Όμως Ελληνικοί χαρακτήρες δεν υπάρχουν πια πουθενά όταν θέλω για να γράψω!!!

Λίγη βοήθεια!!!

Δημοσ.
Εχω το Ν78 και προχθές αναβάθμισα με το PC Suite gr το λογισμικό του. Από τότε χάθηκαν τα Ελληνικά!!!! Πηγαίνω στο Menu Language αλλά η γλώσσα Ελληνικά δεν υπάρχει! Το κουφό είναι ότι όσα είχα αποθηκευμένα με ελληνικούς χαρακτήρες από πρίν στο τηλέφωνο (Μηνύματα, Επαφές, GPS κτλ.) απεικονίζονται ακόμα με ελληνικούς χαρακτήρες κανονικότατα !!!! Όμως Ελληνικοί χαρακτήρες δεν υπάρχουν πια πουθενά όταν θέλω για να γράψω!!!

Λίγη βοήθεια!!!

Μηπως ηταν παραεισαγωγη που εκ των υστερων ειχαν περαστει ελληνικα?

Δημοσ.
Μηπως ηταν παραεισαγωγη που εκ των υστερων ειχαν περαστει ελληνικα?

Αυτο πρεπει να παιζει λογικα, αλλα και παλι δεν υπαρχει προβλημα αφου υπαρχει τροπος να περαστουν κανονικα τα ελληνικα στη συσκευη και χωρις προβληματα με την εγγυηση..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα! Αγόρασα το πρώτο μου symbian s60 κινητό, το nokia n79 τελικά. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που ψάχνω..

Πρώτο έψαχνα κάποιο standalone πρόγραμμα για facebook και twitter. Δεύτερο κάποιο messenger για msn. Τρίτο κάποιο to do manager, γιατί δε βολεύει έτσι όπως τα έχει μπλεγμένα τα todos με το ημερολόγιο..

Τέλος, κυκλοφορούν τίποτα plugins για την οθόνη αναμονής; Να μπορείς να βάλεις π.χ. τις σημειώσεις σου στην αρχική οθόνη;

υ.γ. να έχεις ως συντόμευση την εφαρμογή των ανοιχτών εφαρμογών, υπάρχει; :s

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα! Αγόρασα το πρώτο μου symbian s60 κινητό, το nokia n79 τελικά. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που ψάχνω..

Πρώτο έψαχνα κάποιο standalone πρόγραμμα για facebook και twitter. Δεύτερο κάποιο messenger για msn. Τρίτο κάποιο to do manager, γιατί δε βολεύει έτσι όπως τα έχει μπλεγμένα τα todos με το ημερολόγιο..

Τέλος, κυκλοφορούν τίποτα plugins για την οθόνη αναμονής; Να μπορείς να βάλεις π.χ. τις σημειώσεις σου στην αρχική οθόνη;

υ.γ. να έχεις ως συντόμευση την εφαρμογή των ανοιχτών εφαρμογών, υπάρχει; :s

Δημοσ.
Για να δεις τις ανοικτές εφαρμογές κρατάς πατημένο το κουμπί των εφαρμογων

Πολύ χρήσιμο αυτό (και δεν το πέτυχα και στο manual :s ) ! Ευχαριστώ πολύ!

όποιος ξέρει και για τα προγράμματα που ψάχνω, ας πει :)

Δημοσ.
Για να δεις τις ανοικτές εφαρμογές κρατάς πατημένο το κουμπί των εφαρμογων

Πολύ χρήσιμο αυτό (και δεν το πέτυχα και στο manual :s ) ! Ευχαριστώ πολύ!

όποιος ξέρει και για τα προγράμματα που ψάχνω, ας πει :)

Δημοσ.

εδώ και λίγο καιρό αποκτήσα το n95 Giga και ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το GPS του μιας και μου βγάζει επιλογές μόνο για vodafone prepay.. :( :(

Δημοσ.

εδώ και λίγο καιρό αποκτήσα το n95 Giga και ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το GPS του μιας και μου βγάζει επιλογές μόνο για vodafone prepay.. :( :(

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα..

εχω το n82 και σημερα,χωρις λογο,δε διαβαζει την καρτα μνημης.Μαλλον,τη διαβαζει,λεει τον ογκο των δεδομενων που εχει μεσα αλλα δεν ανοιγει ουτε φωτογραφιες,ουτε εφαρμογες..απολυτως τιποτα..Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει κ αν υπαρχει λυση?

Δημοσ.
καλησπερα..

εχω το n82 και σημερα,χωρις λογο,δε διαβαζει την καρτα μνημης.Μαλλον,τη διαβαζει,λεει τον ογκο των δεδομενων που εχει μεσα αλλα δεν ανοιγει ουτε φωτογραφιες,ουτε εφαρμογες..απολυτως τιποτα..Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει κ αν υπαρχει λυση?

αν το συνδεσεις με τον υπολ. σε αυτον τις βλεπεις;

αν ναι κανε ενα φορματ στην μνημη αφου πρωτα τις αποθ.

αν οχι βγαλτη-επανεκινηση του κινητου-ξαναβαλτη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...