matia_apo_nyxta Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά ακούγονται παρά πολλά για το 5800 ας κρατηθούμε λίγο να δούμε τη θα παίξει εγώ παντός που είμαι μέσα στα πράγματα από κεντρικά βγαίνουν καλά σχόλια άλλα αν δεν δω στην πράξη δεν πείθομαι έτσι έγινε και με το Ν82 έβγαλε προβληματάκια -----Προστέθηκε 27/10/2008 στις 03 : 50 : 25----- Εχω το Nokia N81 8GB υπάρχει κανείς που το έχει να μου λύσει μια απορία.Έχει GPS; Όχι όπως σου είπαν άλλα παίρνει !με 125 ευρω +
pantnick Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα,, Θέλω να περάσω χάρτες στο Ν96 κ απ οτι είδα είναι δωρεάν της ΝΟΚΙΑ αλλα δεν τους πέρασα ακόμα..Έριξα μια ματιά κ για άλλα προγράμματα αλλα χάθηκα στο ipmartforum.Μήπως να μην κάνω τον κόπο και να βάλω το garmin mobile xt?? Είναι καλύτερο?
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Ρε βάλε το garmin 5.0 με το auto maps 1.50 να δεις την υγειά σου που χρησιμοποιείς ακόμα το ελεεινό nokia maps.
pantnick Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Πάσο... αυτό θα βάλω...και πάλι χίλια ευχαριστώ!
moredread Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Παιδια να ρωτήσω και γω κάτι! έχω το Ν 72 κ θέλω να το πουλήσω το χω σχεδον 2 χρονια κ το βαρεθηκα Μηπως μπορειτε να μο πειτε ποσο περιπου μπορει να πιασει αν έχετε υποψιν σας?? ευχαριστώ τα μαλα
giannis k. Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Γεια σας παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω το εξης.. εχω το Ν82 και χαλασα το καλωδιο συνδεσης του pc. Για να γλιτωσω τα 25 ευρω που κανει ενα αυθεντικο της ΝΟΚΙΑ, γνωριζεται που μπορω να βρω ενα απλο αντιστοιχο? Εχω δει στο ebay κατι κινεζικα, αλλα θα πρεπει να φτιαξω PayPal για να κανω την αγορα. Εχετε να προτεινεται κατι/καποια αλλη λυση? Τhanx..
kwstis21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) -----Προστέθηκε 20/11/2008 στις 12 : 48 : 44----- Καλησπερα παιδια εχω βρει ενα νοκια Ν80 σε καλη τιμη αλλα ειναι κειδωμενο σε αγγλικο δυκτιο δλδ δεν παιρνει ελληνικες sim ξερει κανεις τι μπορω να κανω? Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2008 από kwstis21 Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
giannis k. Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Χαιρετώ.. Για οσους εχουν Ν82 και χρειαζονται καλωδιο συνδεσης του κινητου με το PC, αλλα δεν θελουν να σπαταλισουν 25 ευρώ (πανω κατω) για ενα κανονικο καλωδιο PC με θυρα MicroUSB που απλα θα εχει χαραγμενο στην μια ακρη το λογοτυπο της Nokia και ενα κουμπωμενο ταμπελακι της,,, μπορει να ξεμπερδεψει με 5 αυρώ και οχι με κινεζικα ή ebay κλπ. "filosofou.gr" Το βρηκα ψαχνωντας στο internet και το καταστημα ειναι στο Γαλατσι. Δοκιμασμενο, χωρις κανενα προβλημα και χωρις καμια διαφορα σε ταχυτητες, αποδοση ή οτι αλλο σκεφτεστε.
naypli Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 1)δεν μπορω να βαλω ξιπνητηρη..οταν βαζω και κλινω το κινιτο το κινιτο ανοιγει γραφει νοκια και σβηνει χωρις να χτιπησει. 2)η δονηση ειναι απαισια οταν χτιπαει τριζει ολο το κινιτο εντομετακσι υπαρχει κενο αναμεσα στα δυο φιλα που κουνιουνται απιστεφτα.οταν δοναει. 3)πολλες φορες ασχετα κολληματα και επανεκινησης χωρις λογο..(κανει και 2 λεπτα να φορτωση απο επανεκινηση)--->εχω ξαναπερασει 3 φορες το λογισμικο...και φορματ και ολα.. 4)αργο παρα πολυ..το garmin kai alla κολανε απιστευτα..το νοκια maps πεταει.. 5)εχει καποιες λειτουργιες στις ριθμισεις και θα ηθελα να μαθω πως τις δουλευουν..π.χ απομακρισμενοι δισκοι και αλλα πολλα που εχει..στο σιτε της νοκια δν βρικα τπτ ουτε στα μαγαζακια.. 6)το pc suite απαισιο..δν μπορω να κανω τπτ στο κινιτο μου.ουτε να δω τηλ ουτε τπτ..εγω ειχα sony ericson kai χρισιμοποιουσα το myphoneexplorer..οπου ειναι τελειο..κανενα για νοκια Ν96 ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΟΙΣΤΙΧΩ.. 7)η μπαταρια δν αντεχει πανω απο μια μια μερα με καθολου σχεδον χρηση..και δεν γινεται να το φορτιζουμε το κινιτο απο το usb του pc οπως κανουμε με τα ericson... --- κατεβασα και το νεο opms_sw.exe oxygen αλλα trial..μονο το τελαιυταιο υποστηρηζει το Ν96 κανα site me serial...υπαρχει?? 8)δεν μπορει να γινει hack...το κερασακι στην τουρτα... βασικα υπαρχουν και αλλα πολλα...αλλα τι να πρωτο πω..σκεφτομαι να το δωσω και να παρω κανα erickson c905 η να μεινω με το 6600 νοκια...περιμενω να με βοηθησετε... please!!!!!
ppetr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Το PC Suite κάνει τα πάντα ανεξαρτήτως μοντέλου τηλεφώνου.
j0hnn1e Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Χαιρεται, θα ηθελα να κανω και εγω την ερωτηση μου (διχως να ξερω αν εχει ειδη ειπωθει-απαντηθει σε τοσες σελιδες)... Ποια ειναι η διαφορα για να ξεχωρισεις ενα κινεζικο νοκια απο ενα αυθεντικο? Φυσικα δεν αναφερομαι για αγορες μεσω ιντερνετ που δεν μπορεις να εχεις αμεση επαφη με το προιον, αλλα εαν το εχεις στα χερια σου, το ελεγχεις απο το καρτελακι πισω στην μπαταρια "made in" η και απο καπου αλλου?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10720&Itemid=1 Nokia N97 παναγία μου τι τούμπανο κινητό...
j0hnn1e Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Εξωτερικα μου θυμιζει λιγακι Iphone - samsung ... Μοναχα αυτο με χαλαει Στην ερωτηση μου δεν απαντησε κανεις
CarbonFibre Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Εξωτερικα μου θυμιζει λιγακι Iphone - samsung ... Μοναχα αυτο με χαλαει Στην ερωτηση μου δεν απαντησε κανεις Νομιζω αν βγαλεις την μπαταρια απο πισω γραφει made in finland! Στο Ν82 που εχω και απο τα άλλα νοκια που ειχα εκει το εβρησκα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα