JUST-GAMER Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Φυσικά και έχει αν ξέρεις φυσικά να το εγκαταστήσεις σωστά το garmin 4.20 τότε έχει και ελληνική φωνη. Τέλοςαν ενδιαφέρετε κανείς για αγορά nokia n80 ας μου στείλει ένα μήνυμα.
ppetr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Φυσικά και έχει αν ξέρεις φυσικά να το εγκαταστήσεις σωστά το garmin 4.20 τότε έχει και ελληνική φωνη. Τέλοςαν ενδιαφέρετε κανείς για αγορά nokia n80 ας μου στείλει ένα μήνυμα. Σωστά το είχα εγκαταστήσει (με τις σωστές οδηγίες που είχα) και δούλευε. Το αρχειάκι με τις γλώσσες το βρήκα, σε ευχαριστώ για τη βοήθεια. PS Το Ν78 τα σπάει λέμε. Χαλάλι τα ? του.
amartolos79 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα.Εχω το Ν82 ενα μηνα και μου παρουσιασε προβλημα.Δεν μπορει το τηλεφωνο να διαβασει την memory card και αναβει το φλας και το κοκκινο φωτακι της καμερας μονα τους.Κατα τα αλλα οι λειτουργιες του κινητου ειναι κανονικες και λειτουργει κανονικα.Το πηγα στην Νοκια club για να το φτιαξουν αλλα τιποτα.Τα ιδια.Το ξαναπηγα και εδω και ενα μηνα ουτε φωνη ουτε ακροαση.Σημερα πηγα και μου ειπαν οτι εχει φυγει στα κεντρικα της Νοκια στην Αθηνα.Το τηλεφωνο το πηρα απο Κωτσοβολο.θα μου το αντικαταστησουν ή τζαμπα θα πληρωνω δοσεις?HELPPP!!!!
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δοκίμασες να κάνεις μόνος σου μια αναβάθμιση λογισμικού του κινητού? Μπορεί να έφτιαχνε τα προβλήματα του και να μην χρειαζότανε να το πας στα κεντρικά της nokia.
G_Zisis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μην ανησυχείς,δεν νομίζω να μείνεις χωρίς τηλέφωνο. Όταν στο επιστρέψουν,αν δεν έχουν διορθωθεί τα προβλήματα αρχικά πάνε πες τους άχρηστους! Μετά δοκίμασε να κάνεις hard format τη συσκευή ή κάνε αναβάθμιση το λογισμικό.Αν δεν λύνεται με αυτά τότε πρέπει να είναι τεχνικό το πρόβλημα.
amartolos79 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 υπαρχει περιπτωση να μου το αντικαταστασησουν με νεα συσκευη??
amartolos79 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μην ανησυχείς,δεν νομίζω να μείνεις χωρίς τηλέφωνο. Όταν στο επιστρέψουν,αν δεν έχουν διορθωθεί τα προβλήματα αρχικά πάνε πες τους άχρηστους! Μετά δοκίμασε να κάνεις hard format τη συσκευή ή κάνε αναβάθμιση το λογισμικό.Αν δεν λύνεται με αυτά τότε πρέπει να είναι τεχνικό το πρόβλημα υπαρχει περιπτωση να μου το αντικαταστησουν με καινουργια συσκευη???
KpoinD Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 καλησπέρα! έχω το Ν70 και δεν μπορώ να αντιγράψω τις επαφές της συσκευής (μνήμης και τηλεφώνου) στο pc. Κατέβασα το FEXPLORER111,αλλά δεν διαβάζει τπτ. Και μέσω του nokia pc suite τα ίδια άκυρα. Ενώ είναι συνδεδεμένο το τηλ μέσω usb και το διαβάζει, όταν πατάω στις επαφές ή τα μηνύματα μου βγάζει ειδοποίηση ότι δεν είναι συνδεδεμένο το τηλ... Σημειοτέον ότι βιδεάκια και φωτούλες "περνούν" δια usb μια χαρά στο pc. Καμία πρόταση; Θενκς!
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά έχω τα nokia n80 & n83 και προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση λογισμικού μέσω του προγράμματος "Nokia software updater 1.4.056 greek" που έκανα μεχρι πρότινος και μου βγάζει το μήνυμα ότι και τα δυο κινητά δεν υποστηρίζονται ενώ μέχρι πριν μερικές μέρες γινότανε κανονικά η αναβάθμιση λογισμικού. Τι στο καλό παίζει ξέρει κανείς?
Vasilisxd Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Xilia signomi gia ta greeklish alla grafo apo Pc pou den exei ellinika. Kapou diavaza oti i Nokia einai h Mercentes twn kinitwn, xAxa as gelaso... Me tin Nseries I Nokia exei xasei to paixnidi. Xontres siskeues me midamini antoxi twn ylikwn,koumpia pou trizoun kai ena slide pou miazei Les kai to exeis parei apo kana pazari me 5?. Kai vlepeis kati markes(p.x Samsung) pou den tis ixere oute I mana tous sta kinita na vgazoun foveres siskeues. Eimouna kai egw megalos Nokia fan but no more. Ftanei pia I koroidia.
ppetr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Φίλε είσαι λάθος, υπάρχουν κάποια πολύ καλά μοντέλα, το Ν78 πχ σπέρνει. Τα Samsung που λες, μόνο εμφάνιση, από λειτουργικότητα τίποτα. -----Προστέθηκε 7/10/2008 στις 09 : 14 : 00----- Φίλε είσαι λάθος, υπάρχουν κάποια πολύ καλά μοντέλα, το Ν78 πχ σπέρνει. Τα Samsung που λες, μόνο εμφάνιση, από λειτουργικότητα τίποτα.
Vasilisxd Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Αυτές τη μέρες η Nokia αποκάλυψε την πρώτη της Touch συσκευή , το Nokia 5800 XpressMusic. Το κινητό έχει πάνω του 3 μονό πλήκτρα και όλα τα υπόλοιπα γίνονται από το Touch interface. Όμορφη Candy-Bar συσκευή , 3.15mp κάμερα Wifi, 3G , Symbian OS v9.4 καθώς και GPS. Μέχρι εδώ όλα καλά, τίποτα το αξιοπερίεργο. Όμως εάν διαβάσουμε προσεχτικά την ανακοίνωση της Nokia θα δούμε ότι η τιμή διάθεσης της συσκευής είναι… 280? Ναι καλά διαβάσατε, η συσκευή θα έρθει στα καταστήματα με 280? !!! (λογικά χωρις Φ.π.α) Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2008 από Vasilisxd
kikkou Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 kalispera se olous sas mia erotisi thelo na kano? ta teleutea nokeia ama erthoun apo ameriki mporoume douleboune kanonika me ena aplo sumboleo kapias etereias? euxaristo
JUST-GAMER Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Όποιος έχει δοκιμάσει το garmin 5.00.00 στο nokia n κινητό του ας μου στείλει ένα ιδιωτικό μήνυμα. Σας ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα