JUST-GAMER Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Τελικά με το δικό μου πρόβλημα ΔΕΝ βρέθηκε ούτε λύση ούτε κάποιο άλλο πρόγραμμα που να μπορώ να χρησιμοποιήσω ώστε να δουλεύει σωστά το κεντρικό κουμπί του handsfree σωστά?
fireflies Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 G_Zisi και S2Katana ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Σχεδόν έχω πειστεί ότι έτσι λειτουργούν οι επαφές σε αυτό το τηλέφωνο, πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι να κάνω για να διορθωθεί.
G_Zisis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Το μόνο που μπορείς να κάνεις με αυτό το (αν είναι) πρόβλημα είναι να κάνεις ένα format το κινητό.
chemist_the Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 καλησπερα, προσπαθω να διαλεξω αναμεσα σε Ν82 και Ν95(το παλιο) και απο αυτα που ειδα νομιζω οτι η ουσιαστικη τους διαφορα(απο τα χαρακτηριστικα που με ενδιαφερουν ) ειναι το οτι το Ν95 ειναι smartphone ενώ το Ν82 οχι, μπορει καποιος να μ εξηγησει τι ακριβως κανει ενα smartphone που δεν το κανει ενα απλο τηλ? ευχαριστω
G_Zisis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Smartphone είναι το κινιτό το οποίο χρησιμοποιεί λειτουργικό σύστημα και έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες από ένα συνηθισμένο τηλέφωνο,πχ του βάζεις προγράμματα,multitasking κτλ. Αυτό που λες είναι εντελώς λάθος.Και το N95 και το N82 είναι smartphone.Έχουν και τα δύο λειτουργικό Symbian.Η ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι το N82 έχει xenon flash.Να ξέρεις γενικά το N82 λέγεται ότι είναι το καλύτερο φωτογραφικό κινητό. Προσωπικά θα σου έλεγα να πας για το N82 αν θες το κινητό να έχει μικρό μέγεθος και να βγάζεις τις καλύτερες φωτογραφίες,είναι και πολύ πιο καινούργιο.Ο μόνος λόγος που μπορείς να πας στο N95 είναι η πολύ μεγαλύτερη οθόνη του.Θα σε συμβούλευα επίσης να δεις και το N78 που διαβάζω ότι είναι πολύ γρήγορο,έχει μεγάλη αυτονομία και την καινούργια έκδοση του Symbian.
semi58 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 το καλύτερο φωτογραφικό κινητό Ν82,,,,, πριν από λίγες μέρες το πήρα ειναι Ν82 τελεια και ψάχνω τι μπορώ νa βάλω. Ψάχνω για δωρεάν χάρτες ...αν μπορεί κπς ας με βοηθήσει.. ευχαριστώ πολύ πολύ!
tolisargy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Εχω το Nokia N81 8GB υπάρχει κανείς που το έχει να μου λύσει μια απορία. Έχει GPS;
lak10 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Εχω το Nokia N81 8GB υπάρχει κανείς που το έχει να μου λύσει μια απορία.Έχει GPS; οχι δεν εχει
UzumakiNaruto Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΓΩΡΑΣΑ ΤΟ ΝΟΚΙΑ Ν82. ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ 1)ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ GPS PROGRAM ΓΙΑ ΤΟ Ν82 ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΚΙΑ MAPS 2)ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ 3)ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟ Ν82 ΜΕ ΤΟ ΜΟΔΕΜ ΜΟΥ ΤΟ SAGEM 1500WG ΜΕ WIFI AN ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ:-)
semi58 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΩ USB ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΩΥΜΕ ΦΟΡΤΗΣΗ THΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ FOULL,, ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΩΛΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ NOKIA ,,,,,,,,ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΕΣ ΑΠΩ ΠΟΛΕΣ ΧΟΡΕΣ ΜΕ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΑ NOKIA MAPS LOADER ,,,,FREE,....ΓΕΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΕΝ ΚΣΕΡΩ,.,.,
djuan1988 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΓΩΡΑΣΑ ΤΟ ΝΟΚΙΑ Ν82.ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ 1)ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ GPS PROGRAM ΓΙΑ ΤΟ Ν82 ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΚΙΑ MAPS 2)ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ 3)ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟ Ν82 ΜΕ ΤΟ ΜΟΔΕΜ ΜΟΥ ΤΟ SAGEM 1500WG ΜΕ WIFI AN ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ:-) 1) Υπάρχουν πάρα πολλά δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193327 και εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193920 και εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=165261 2)Ανοίγεις το nokia pc suite και διαλέγεις από εκεί την επιλογή ενημέρωση λογισμικού τηλεφώνου και από εκεί και πέρα θα ακολουθήσεις τις οδηγίες. 3)Πολύ εύκολα κάνεις σάρωση για νέα δίκτυα από την οθόνη αναμονής του κινητού, διαλέγεις αυτό που θέλεις, γράφεις τον κωδικό (αν έχεις) και τέλος!
JUST-GAMER Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΓΩΡΑΣΑ ΤΟ ΝΟΚΙΑ Ν82.ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ 1)ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ GPS PROGRAM ΓΙΑ ΤΟ Ν82 ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΚΙΑ MAPS 2)ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ 3)ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟ Ν82 ΜΕ ΤΟ ΜΟΔΕΜ ΜΟΥ ΤΟ SAGEM 1500WG ΜΕ WIFI AN ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ:-) Φυσικά και υπάρχει και λέγεται garmin 4.20 που είναι και γα... τα προγράμματα καθότι είναι εντελώς δωρεάν αν ξέρεις να το βάλεις και έχει τα πάντα καθότι περιλαμβάνει τρεις χάρτες(ο ελληνικός Auto Drive Hellas v1.40, ο τοπογραφικός χάρτης της Ανάβασης Topo Navigator 3.6.0, ο BlueChart Atlantic v9.5 ελληνικός ναυτικός και ο κλασικός χάρτης.)
ppetr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Ελληνική φωνή δεν έχει το Garmin. Πώς τη βάζεις αυτή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα