gherudos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Αγόρασα ένα n82 και θα ήθελα να μου πει κάποιος πόση ώρα να το αφήσω να φορτίσει την πρώτη φορά;Έψαξα στο βιβλιαράκι του και δε βρήκα τίποτα. Μόλις σταματήσει να φορτίζει τότε είναι έτοιμο.Οι βλακείες που λένε να το αφήνεις την πρώτη φορά 12-16 ώρες είναι μπούρδες.Από τη στιγμή που η μπαταρία φορτίσει πλήρως σταματάει να παίρνει ρεύμα από τον φορτιστή.
elouros Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 'Εχω το κινητό 2 μέρες δεν τού έχω βάλει τίποτα μέσα ούτε μουσική ούτε εφαρμογή τίποτα και χτες κόλλησε 2 φορές.το είχα αφήσει και μετά από κάνα δίωρο πού το ξανακοιτάζω είχε ανέμενα τα πλήκτρα και την οθόνη χωρίς να δείχνει τίποτα.ότι και να πάταγα νεκρό.βγάζω την μπαταριά το ξανανοίγω και αρκετή ώρα μετά πάλι τα ίδια.τι να κάνω;
G_Zisis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Πήγαινέ το στο κατάστημα από το οποίο το πήρες ή αν θες σε ένα Club Nokia. Βέβαια καλό θα ήταν να του κάνεις ένα format πρώτα μήπως διορθωθούν τα προβλήματα.
elouros Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μήπως θα μπορούσες να μου πεις ή να μου δώσεις κάνα link για το πώς να κάνω format;
jason_rethymno Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 To Nokia N82 γίνεται να το πάρεις σαν σκέτη συσκευή,χωρίς συμβολαιο και σύνδεση?
JUST-GAMER Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα σας. Έχω ένα nokia n80 και έχω παρατηρήσει κάποια μικροπροβλήματα αλλά χάρις αυτά το κινητό γίνετε δυσλειτουργικό. Και εξηγώ: 1. Όταν ακούω μουσική(Κυρίως mp3) και έχω συνδεδεμένο το hands free(που δίνετε μαζί με τη συσκευή) όταν λοιπόν πατάω το κεντρικό κουμπί του handsfree ΔΕΝ αλλάζει κομμάτι και αν το πατήσω για λίγη ώρα ώστε να κάνω φωνητική πληκτρολογήσει είτε πετύχει είτε όχι η φωνητική πληκτρολόγηση η μουσική σταματάει εντελώς με αποτέλεσμα να πρέπει να ξαναπάω χειροκίνητα να αρχίσω τον player. Το κουλό της όλης υπόθεσης είναι ότι στο ραδιόφωνο δουλεύουν όλα κανονικά και το πλήκτρο για να αλλάξει σταθμός αλλά και η φωνητική πληκτρολόγηση. Έχω δοκιμάσει και αλλά handsfree όπως έχω βάλει και το τελευταίο firmware του κινητού. 2. Όταν γράφω μηνύματα ΔΕΝ μου δείχνει πουθενά πόσους χαρακτήρες είναι το μήνυμα που έχω είδη γράψει ενώ σε παλιότερα nokia κινητά όπως το nokia 6230 μου έδειχνε κανονικά. Μήπως γνωρίζει κάποιος από εσάς τι μπορώ να κάνω ποιο πολύ για το 1 πρόβλημα. Σας ευχαριστώ πολύ.
fani_ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 παιδιά, καλησπέρα! πριν από λίγες μέρες πήρα ενα Ν95 και ψάχνω λίγο τι μπορώ ν του βάλω. Ψάχνω μάταια για δωρεάν χάρτες ...αν μπορεί κπς ας με βοηθήσει.. ευχαριστώ πολύ πολύ!
gherudos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Μόλις παρέλαβα 2 N73 music edition. Παρακαλώ κάποιος να μου στείλει τα links με όλα τα απαραίτητα.Ακόμα θα ήθελα να μου πείτε αν γίνεται να βγάλω το μαμήδι το vodafone live menu.Έκανα firmware update αλλά δεν έφυγε!!!
jimaros Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 παιδιά, καλησπέρα!πριν από λίγες μέρες πήρα ενα Ν95 και ψάχνω λίγο τι μπορώ ν του βάλω. Ψάχνω μάταια για δωρεάν χάρτες ...αν μπορεί κπς ας με βοηθήσει.. ευχαριστώ πολύ πολύ! Αν θες δωρεαν ελληνικους χαρτες στειλε μου ενα pm.
G_Zisis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Παιδιά,να σας ρωτήσω κάτι.Έχω το N73 ME και μέσα στο κουτί μου είχε τα ακουστικά HS-23.Λέω να πάρω τα HS-20.Ξέρετε αν είναι καλά;Θα δω κάποια ουσιαστική διαφορά λέτε;
spunakos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα σας. Έχω ένα nokia n80 και έχω παρατηρήσει κάποια μικροπροβλήματα αλλά χάρις αυτά το κινητό γίνετε δυσλειτουργικό. Και εξηγώ: 1. Όταν ακούω μουσική(Κυρίως mp3) και έχω συνδεδεμένο το hands free(που δίνετε μαζί με τη συσκευή) όταν λοιπόν πατάω το κεντρικό κουμπί του handsfree ΔΕΝ αλλάζει κομμάτι και αν το πατήσω για λίγη ώρα ώστε να κάνω φωνητική πληκτρολογήσει είτε πετύχει είτε όχι η φωνητική πληκτρολόγηση η μουσική σταματάει εντελώς με αποτέλεσμα να πρέπει να ξαναπάω χειροκίνητα να αρχίσω τον player. Το κουλό της όλης υπόθεσης είναι ότι στο ραδιόφωνο δουλεύουν όλα κανονικά και το πλήκτρο για να αλλάξει σταθμός αλλά και η φωνητική πληκτρολόγηση. Έχω δοκιμάσει και αλλά handsfree όπως έχω βάλει και το τελευταίο firmware του κινητού. 2. Όταν γράφω μηνύματα ΔΕΝ μου δείχνει πουθενά πόσους χαρακτήρες είναι το μήνυμα που έχω είδη γράψει ενώ σε παλιότερα nokia κινητά όπως το nokia 6230 μου έδειχνε κανονικά. Μήπως γνωρίζει κάποιος από εσάς τι μπορώ να κάνω ποιο πολύ για το 1 πρόβλημα. Σας ευχαριστώ πολύ. 1.εγω εχω το Ν80 internet edition(ελαχιστες διαφορες με το απλο) κ κανω κανονικα αλλαγη τραγουδιων απο το hands free τσεκαρε λιγο αν υπαρχει καμμια επιλογη να κανεις disable to κουμπη για τον player της μουσικης (λιγο χλωμο βεβαια ) αλλιως στειλε κανα mail στην νοκια στανταρ θα σε βοηθησει 2.εμενα μου τους δειχνει πανω στη μεση της οθονης τους εχει αναποδα δλδ θα δεις 160(1) λογικα.
fireflies Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα, επειδή είμαι λίγο άσχετη με τα N-Series, symbian κλπ, αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε κανείς να βοηθήσει σε ένα μικρό πρόβλημα που έχω. Μετέφερα τις επαφές μέσω της κάρτας SIM από άλλο ΝΟΚΙΑ κινητό σε μια συσκευή Ν76 και συμβαίνει το εξής εκνευριστικό: όταν κάνω αναζήτηση πχ. με το γράμμα Σ, μου βγάζει ΟΛΑ τα ονόματα που περιέχουν το γράμμα Σ γενικά, και όχι μόνο αυτά που αρχίζουν από Σ Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό? Φταίει καμιά ασυμβατότητα γραμματοσειράς ας πούμε, ή έτσι πρέπει να είναι?
G_Zisis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Νομίζω έτσι λειτουργεί η εφαρμογή Επαφές,αν δεν κάνω λάθος.
S2Katana Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα,επειδή είμαι λίγο άσχετη με τα N-Series, symbian κλπ, αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε κανείς να βοηθήσει σε ένα μικρό πρόβλημα που έχω. Μετέφερα τις επαφές μέσω της κάρτας SIM από άλλο ΝΟΚΙΑ κινητό σε μια συσκευή Ν76 και συμβαίνει το εξής εκνευριστικό: όταν κάνω αναζήτηση πχ. με το γράμμα Σ, μου βγάζει ΟΛΑ τα ονόματα που περιέχουν το γράμμα Σ γενικά, και όχι μόνο αυτά που αρχίζουν από Σ Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό? Φταίει καμιά ασυμβατότητα γραμματοσειράς ας πούμε, ή έτσι πρέπει να είναι? Χμ, πρώτη φορά το βλέπω αυτό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα