Kagkouros Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 E παιδιά για προγράματα/παιχνίδια ξέρει κανείς?
djuan1988 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 E παιδιά για προγράματα/παιχνίδια ξέρει κανείς? >www.ipmart-forum.com www.dotsis.com
Carthago Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Γεια σε ολους!!! Λοιπον, επεσε στα χερια μου ενα μεταχειρισμενο Νοκια Ν95 στο οποιο θελω να περασω καινουριο Language Pack διοτι δεν εχει Ελληνικα. Το θεμα ειναι οτι μετα απο λιγο ψαξιμο στο νετ ειδα πολλες αποψεις πανω στην ολη διαδικασια. Επειδη ομως ποτε δεν εχω ξανακανει κατι παρομοιο θα παρακαλουσα καποιον καλο Σαμαρειτη να πει αναλυτικα τι μπορω να κανω. Key Points ειναι το software που θα χρειαστω και κανα δοκιμασμενο language pack. Ευχαριστω προκαταβολικα
ntinos19 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Έχω το N70 και πρόσφατα έκανα μόνος μου μια αναβάθμιση απο το nokia pc suit και παρατιρησα πως οι φωτογραφίες εχουν σχετικά καλήτερη ανάλιση, τα video που γράφει ειναι σε MP4 μορφή αλλά σε PC ανίγει με quicktime player ή με το nokia multimidia player που εχω, με το windows media player πχ δεν ανιγει, μόνο ήχο έχει και καθόλου εικόνα, απο το N70 έμεινα απόλυτα οικανοπιειμένος. Απο αυτή τι μικρη εμπιρία που έχω απο τα κινιτά τα nokia αξείζουν σαν κινιτα τηλεφωνα και πλέων αγοράζω κινιτό με λειτουργικό σύστημα Symbian Αυτα απο μένα.
mihalakis Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Αντε να πω και εγώ τον πόνο μου....Έχω εδώ και 1 1/2 το Ν73. Ένα κινητό με πολλά features, πολύ καλή φωτογραφική, καλή οθόνη και γενικά μια συσκευή που με κάλυπτε απόλυτα. Ωστόσο το θεωρώ απαράδεκτο για ένα κινητό που καινούριο το πήρα 500ευρώ, να τρίζει με το παραμικρό,να ξεβάφει,να δημιουργούνται στίγματα κάτω από την οθόνη,και η τσιμούχα γύρω και κατω από την οθόνη να έχει ανέβει προς τα πάνω και να εμποδίζει το κάτω μέρος της οθόνης. Πέρα από αυτά που δεν εηρεάζουν την ομαλή λειτουργία του κινητού έχει και άλλα... Μιλάμε ίσως για το πιο αργό κινητό που έχει βγει ποτέ.Ειδικά οταν μπεί σε power save mode και σβήσει η οθόνη θέλει τουλάχιστον 5-7 δευτερόλεπτα για να επανελθει. Μπορει να με καλούν,να χτυπήσει πρώτα το handsfree και μετα απο 2-3 δευτερολεπτα να αποφασισει το κινητο οτι πρεπει να χτυπησει,να αναψει την οθονη του,να επιλεξει μελωδια και να μου δειξει τον αριθμο του καλούντα. Παρόμοια κατάσταση με τον τηλεφωνικό κατάλογο,τα μενου τις φωτογραφίες....Το ωραίο είναι με τη φωτογραφική που είναι σαν να δουλεύει με κάρβουνο,τόσο αργα ξεκινάει.Όταν πάρει μπρος βέβαια βγάζει μια χαρά φωτογραφίες, αλλά μέχρι τότε.... Τελευταίο κατόρθωμα του ειναι οτι το βρισκει μπανάλ να φορτίζει και έτσι αρνείται πεισματικά να το πράξει. Το πήγα στη ΝΟΚΙΑ οπου ενας πολυ εξυπηρετικος κυριος κρατησε τη μπαταρια για ελεγχο,την επομενη μερα την πηρα πισω, το κινητο ομως φορτιζει μονο αν πιεσω το φορτιστη μεσα στην υποδοχη και φυσικα τον κρατησω ετσι. Επισης κοιτωντας τις μεταλλικές επαφές στο κάτω μερος του κινητου εκει οπου συνδεεται το hands free μου είπε οτι έχουν οξειδωθεί από υγρασία (επειδη δεν είναι χρυσαφί γυαλιστερό,αλλά χρυσαφί ματ πλεον) κατι που μάλλον είναι δικαιολογία για να αποφευχθει η επισκευή στην εγγύηση. Προχθές για κάποιο λόγο το ακουστικό έχει χάσει μέρος της έντασής του και την ίδια μέρα η φωτογραφική του έπαψε δια παντός να λειτουργεί καθώς ανοίγω το ενεργό πορτάκι αλλά δεν παίρνει χαμπάρι....Ποτέ δε συμπάθησα τα νόκια αλλά το Ν73 μου άρεσε πάρα πολύ και θα έπαιρνα το Ν95 8γ το Σεπτέμβρη με την αναβάθμισή μου,αλλά ίσως να αρχίσω να κοιτάω μια άλλη αντιπαθητική μάρκα (για μένα πάντα) μιας και σκέφτομαι να πάω προς samsung
ntinos19 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 mihalakis κοιταξες στο NOKIA PC SUIT για update τις συσκευει σου? μετα απο το update που εκανα εγω ειδα βελτιοση, μπορεις να αγορασεις μια νεα προσοψη για το κινιτο σου (δεν ξερω αν υπαρχει για το Ν73). Τα κινιτα θελουν κι αυτα τιν προσοχη τους, να πρωσεχεις μη πεσουν κτλ.
mihalakis Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 mihalakis κοιταξες στο NOKIA PC SUIT για update τις συσκευει σου? μετα απο το update που εκανα εγω ειδα βελτιοση, μπορεις να αγορασεις μια νεα προσοψη για το κινιτο σου (δεν ξερω αν υπαρχει για το Ν73). Τα κινιτα θελουν κι αυτα τιν προσοχη τους, να πρωσεχεις μη πεσουν κτλ. Όταν πήρα το κινητό είχε την πρώτη έκδοση firmware που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα. Έτρωγε τακτικά κολλήματα,έκανε επανεκκινήσεις και άλλα τέτοια. Του έκανα αναβάθμιση και έστρωσε αν και παρέμεινε αργό (η μνήμη που έχω είναι 1γβ και την έχω με 600μβ ελέυθερα). Το τελευταίο update δεν το έκανα γιατί το καλώδιο μου δεν συνεργάζεται πλέον με το κινητό παρόλο που έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστες φορές λόγω του οτι δεδομένα στέλνω με BT. Από τον 1 1/2 χρόνο τον 1 ήταν μονίμως σε bodyglove
mihalakis Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 mihalakis κοιταξες στο NOKIA PC SUIT για update τις συσκευει σου? μετα απο το update που εκανα εγω ειδα βελτιοση, μπορεις να αγορασεις μια νεα προσοψη για το κινιτο σου (δεν ξερω αν υπαρχει για το Ν73). Τα κινιτα θελουν κι αυτα τιν προσοχη τους, να πρωσεχεις μη πεσουν κτλ. Όταν πήρα το κινητό είχε την πρώτη έκδοση firmware που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα. Έτρωγε τακτικά κολλήματα,έκανε επανεκκινήσεις και άλλα τέτοια. Του έκανα αναβάθμιση και έστρωσε αν και παρέμεινε αργό (η μνήμη που έχω είναι 1γβ και την έχω με 600μβ ελέυθερα). Το τελευταίο update δεν το έκανα γιατί το καλώδιο μου δεν συνεργάζεται πλέον με το κινητό παρόλο που έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστες φορές λόγω του οτι δεδομένα στέλνω με BT. Από τον 1 1/2 χρόνο τον 1 ήταν μονίμως σε bodyglove θήκη και τους τελευταίους 6 μήνες σε βαλιτσάκι. Ποιοτικά η συναρμολόγησή του αλλά και τα υλικά δεν είναι καθόλου ανθεκτικά στο χρόνο. Μήπωε ενδεικτικά ξέρεις τιμή για πρόσοψη κατα προτίμηση μάυρη;Στη νοκια που ρώτησα δεν ήξεραν να μου πουν
manifesto_gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 2 Site για παιχνίδια και προγράμματα οσον αφορά όλα τα κινητά αλλά κυρίος τα Symbian είναι τα >www.aivanet.com και >www.mobilesmania.com .
ntinos19 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Σήμερα εκεί που κοιτούσα για κινήτα στο Site τις Nokia είδα το Ν96, το κινήτο είναι απίστευτο. 16GB εσωτερική μνήνη και με εξωτερική φτάνει έως και τα 32GB σύνολο. http://www.pestaola.gr/2008/02/11/nokia-n96-is-official/ http://www.nokia.com.gr/A4915012
trigger_zab Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Στο Ν73 η φωνητική κλήση είναι για κλάματα ή μου φαίνεται; Στηρίζεται στην ίδια τεχνολογία με την προσφώνηση ονομάτων κατά το κάλεσμα; Αν ναι, μπράβο τους....
djuan1988 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Παιδιά το N81 έχει ενσωματωμένο gps? Οχι φίλε μου.. Στο Ν73 η φωνητική κλήση είναι για κλάματα ή μου φαίνεται; Στηρίζεται στην ίδια τεχνολογία με την προσφώνηση ονομάτων κατά το κάλεσμα; Αν ναι, μπράβο τους.... Ναι είναι λίγο περίεργο..
elouros Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Αγόρασα ένα n82 και θα ήθελα να μου πει κάποιος πόση ώρα να το αφήσω να φορτίσει την πρώτη φορά;Έψαξα στο βιβλιαράκι του και δε βρήκα τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα