stemac Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 πολυ spam αλλα τελος παντων. ειδα το shutup του ιδιου φοβερο γυρνας το κινητο οταν βαραει και σταματαει ο ηχος. Τι αλλο σε λιγο θα περνας το χερι απο πανω και θα το βουλωνει... και εννοειται ευχαριστω για το λινκ
fanisde Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 είχα xp και έμπαινε κανονικά το λογισμικό της νοκια με τα vista κάνω ακριβώσ τα ίδια αλλά τιποτα....κατέβασα και απο το site της νόκια την τελευταία έκδοση αλλά πάλι τίποτα
S2Katana Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Εγω σημερα το δοκιμασα και επαιζε. Τι προβλημα εχεις? Μολις σημερα εκανα update το Ν95 μου, ημουν τοσο καιρο με το πρωτο f/w, 120Mb update!
stemac Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 οποτε και δεν εχεις πια το media menu να ανοιγει οταν κανεις slide up και tracking στο navigator Εγω παω να το αγορασω αυριο το πρωι μιας και καταφερα και ξεμπλεξα με τη cosmote
lak10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 εχει κανεις απο εδω το Ν82 να μου πει εντυπωσεις το εχω παραγγειλει
dmtrskrk Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 n95 8gb το εχει ενας ξαδερφος μου.πολυ καλο κηνιτο.εχει και μεγαλητερη οθονη και περισσοτερη μνημη και καλητερη camera (5mp!!!!) και 30fps video και μπορεις να το ενωσεις στην τηλεωραση σου.πολυ καλη επιλογη!!!! Εγω εδω και ενα χρονο εχω το n93 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ειδικα με το video του(30fps).
sketos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 μήπως ξέρει κανείς πότε έρχεται στην ελλάδα το N78 και ποιά θα είναι η τιμή του??Thanks!!
marios07 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Paidia, simera mou dothike to nokia N95 8GB. Iparxei kanena site pou na exei applications gia to sigkekrimeno kinito? Iparxei kapios me auto to kinito na mou pei applications pou aksizei na valo? Episis sto panepistimio xrisimopoioume unix servers pou tous kanoume remote access me to putty meso SSH. Kserei kanenas pos na valo to putty sto N95? Euxaristo
Kagkouros Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Παδιά εκτός απο το http://www.mobile9.com ξέρετε κανένα παρόμιο site για να κατεβάσω θέματα και προγράμματα/παιχνίδια? Συγκεκριμένα για το Nokia N73 (symbian S60)
entergeozax Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 παιδια εχω το nokia n73 music edition και μερα καθως του εκανα update εσβησε το pc (η Δ.Ε.Η φταιει) και μετα το κινητο τιποτα ουτε ανοιγει ουτε φορτιζει
S2Katana Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Αναγκαστικά για επισκευή, αλλά μην αναφέρεις τίποτα για το upgrade που πήγες να κάνεις μόνος σου.
entergeozax Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Αναγκαστικά για επισκευή, αλλά μην αναφέρεις τίποτα για το upgrade που πήγες να κάνεις μόνος σου. ευχαριστω φιλε μου εγω πιστευω οτι χαλασε το λειτουργικο του συστημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα