savvvas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Αυτό το καινούργιο topic, θα μιλάει ασχολείται μόνο με τα κινητά της Nokia "Nseries". Οι φανατικοί της Νοκια, θα μπορούν να γράψουν ό,τι θέλουν, πάνω στα Nseries κινητά της Νοκια.
savvvas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά, το Ν92 στην Ελλάδα, βρε παιδιά? Ξέρει κανείς άραγε, αν ο ενσωματομένος δέκτης που έχει για να βλέπεις τηλεόραση, θα δουλεύει σε όλη την Ελλάδα, ή μόνο σε ορισμένες περιοχές?(π.χ. το δίκτυο 3G, δεν πιάνει πανελαδικά, παρά μόνο στην Αθήνα και στην θεσσαλονίκη). Ακούσατε τίποτα για τιμή?
apaixtos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 to N92 erxete sthn ellada stis 4/9/06,an ola pane kala:)oso gia timi logika poli almiria alla ligotero apo ta 742 euro tou n93...to kovw pandws panw apo 500-550eurakia..gia kalipsi an paizei me to 3g,logika opou uparxei diktio 3g,opote gia polous tha tous einai axristi...
grifind Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 basika egw akousa oti i ipiresia tis TV tha einai sindromitiki kai tipou NOVA ena pragma... kai tha einai panakribo to pagio.... twra gia poion logo na parete to N92 kai oxi to N93 ? to N93 einai to kinito me to opoio exw faei kolima kai tha to parw twra se kamia vdomada... to kinito milame ta spaei agria...:-?
panraf Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 To Nokia N92 πιθανότατα δεν θα έρθει στην Ελλάδα.
grifind Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 poli pithanon na min erthei mias kai den prokeite oute se 10 xronia na erthei stin ellada i ipiresia afti me sindromitiki tileorasi me pagio sta kinita... me liga logia tha einai axristo to kirio meros tou kinitou....
gherudos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 απ ότι άκουσα θα έχει επίγειο ψηφιακό δέκτη,αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να παρακολουθείτε τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ.
Pashin Arnin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 egw exw to n91 kai exi prob me tin allagi theme... antimetopizi kai knns allos afto to prob?akousa pws ola ta n91 exun afto to prob alla ftiaxnete kai den 3erw pws..
iason1907 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Κανείς με nserie στην κατοχή του? Εγώ έχω ένα Ν70 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Απ'ότι φαίνεται θα αργήσω και να το αλλάξω..
-GR-Antoine Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Εχω ενα Ν71 και οταν χρησιμοποιω το κεντρικο πληκτρο πανω πανω(για multimedia υποτιθεται) για να ανοιξω το slidehsow συνεχεια λεει μνημη πληρης κλειστε καποιες εφαρμογες και ξαναπροσπαθηστε....το μυστηριο ειναι πως δεν τρεχει καμια εφαρμογη!!!!!!!!! Τι γινετε ρε παιδια???? Καταλαβατε ποιο πληκτρο λεω ετσι....το τελευταιο πανω πανω πριν την οθονη!!!
raider Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Antoine']Εχω ενα Ν71 και οταν χρησιμοποιω το κεντρικο πληκτρο πανω πανω(για multimedia υποτιθεται) για να ανοιξω το slidehsow συνεχεια λεει μνημη πληρης κλειστε καποιες εφαρμογες και ξαναπροσπαθηστε....το μυστηριο ειναι πως δεν τρεχει καμια εφαρμογη!!!!!!!!! Τι γινετε ρε παιδια???? Καταλαβατε ποιο πληκτρο λεω ετσι....το τελευταιο πανω πανω πριν την οθονη!!! σβησε μια φορα το τηλ,ανοιξε το και ξαναδοκιμασε.
triggerman Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 eimai katoxos tou n72 edo kai ena mina sxedon.eimai apolita euxaristimenos. tha ithela na rotiso an ksereis kaneis kamia selida pou na exei logismiko kai themes gi auto to montelo.exo psaksei alla exei mono gia n70.den ksero an einai simvata omos. euxaristo
kosko42 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Κανείς με nserie στην κατοχή του? Εγώ έχω ένα Ν70 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Απ'ότι φαίνεται θα αργήσω και να το αλλάξω..ena n80 kai molis poulisa to n 70 kala kinita kai ta dio pio poli mou aresei to n 80 fisika kai tora to psaxno gia n93
Founes Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Παίδες εγώ αν τελικά πάρω την μεγάλη απόφαση και απο την SonyEricsson που λατρεύω, πάω στην Nokia, θα το έκανα μόνο για το Nokia N73
mihalakis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 ego phra to n73 proxthes.Poli kalo kinhto, efage ena kollhma kai krasare otan evgala mia fotografia opote to ekama restart, kai se mia allh fash mou esvhse h othoni kanontas kapoia nera kai istera to kinhto epanilthe monaxo tou.epishs to koumpi me to molivaki thn proth mera otan to patousa mou anoige to neo minima,tora omos den to kanei.ego to rithmizo touto?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα