Προς το περιεχόμενο

The official Nokia "Nseries" topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το καινούργιο topic, θα μιλάει ασχολείται μόνο με τα κινητά της Nokia "Nseries". Οι φανατικοί της Νοκια, θα μπορούν να γράψουν ό,τι θέλουν, πάνω στα Nseries κινητά της Νοκια.

• Απαντ. 397
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά, το Ν92 στην Ελλάδα, βρε παιδιά? Ξέρει κανείς άραγε, αν ο ενσωματομένος δέκτης που έχει για να βλέπεις τηλεόραση, θα δουλεύει σε όλη την Ελλάδα, ή μόνο σε ορισμένες περιοχές?(π.χ. το δίκτυο 3G, δεν πιάνει πανελαδικά, παρά μόνο στην Αθήνα και στην θεσσαλονίκη).

Ακούσατε τίποτα για τιμή?

Δημοσ.

to N92 erxete sthn ellada stis 4/9/06,an ola pane kala:)oso gia timi logika poli almiria alla ligotero apo ta 742 euro tou n93...to kovw pandws panw apo 500-550eurakia..gia kalipsi an paizei me to 3g,logika opou uparxei diktio 3g,opote gia polous tha tous einai axristi...

Δημοσ.

basika egw akousa oti i ipiresia tis TV tha einai sindromitiki kai tipou NOVA ena pragma...

kai tha einai panakribo to pagio....

twra gia poion logo na parete to N92 kai oxi to N93 ?

to N93 einai to kinito me to opoio exw faei kolima kai tha to parw twra se kamia vdomada...

to kinito milame ta spaei agria...:-?

Δημοσ.

poli pithanon na min erthei mias kai den prokeite oute se 10 xronia na erthei stin ellada i ipiresia afti me sindromitiki tileorasi me pagio sta kinita...

me liga logia tha einai axristo to kirio meros tou kinitou....

Δημοσ.

απ ότι άκουσα θα έχει επίγειο ψηφιακό δέκτη,αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να παρακολουθείτε τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ.

Δημοσ.

Κανείς με nserie στην κατοχή του? Εγώ έχω ένα Ν70 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Απ'ότι φαίνεται θα αργήσω και να το αλλάξω..

Δημοσ.

Εχω ενα Ν71 και οταν χρησιμοποιω το κεντρικο πληκτρο πανω πανω(για multimedia υποτιθεται) για να ανοιξω το slidehsow συνεχεια λεει μνημη πληρης κλειστε καποιες εφαρμογες και ξαναπροσπαθηστε....το μυστηριο ειναι πως δεν τρεχει καμια εφαρμογη!!!!!!!!!

Τι γινετε ρε παιδια????

Καταλαβατε ποιο πληκτρο λεω ετσι....το τελευταιο πανω πανω πριν την οθονη!!!

Δημοσ.
Antoine']Εχω ενα Ν71 και οταν χρησιμοποιω το κεντρικο πληκτρο πανω πανω(για multimedia υποτιθεται) για να ανοιξω το slidehsow συνεχεια λεει μνημη πληρης κλειστε καποιες εφαρμογες και ξαναπροσπαθηστε....το μυστηριο ειναι πως δεν τρεχει καμια εφαρμογη!!!!!!!!!

Τι γινετε ρε παιδια????

Καταλαβατε ποιο πληκτρο λεω ετσι....το τελευταιο πανω πανω πριν την οθονη!!!

σβησε μια φορα το τηλ,ανοιξε το και ξαναδοκιμασε.

Δημοσ.

eimai katoxos tou n72 edo kai ena mina sxedon.eimai apolita euxaristimenos.

tha ithela na rotiso an ksereis kaneis kamia selida pou na exei logismiko kai themes gi auto to montelo.exo psaksei alla exei mono gia n70.den ksero an einai simvata omos.

euxaristo

Δημοσ.
Κανείς με nserie στην κατοχή του? Εγώ έχω ένα Ν70 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Απ'ότι φαίνεται θα αργήσω και να το αλλάξω..
ena n80 kai molis poulisa to n 70 kala kinita kai ta dio pio poli mou aresei to n 80 fisika kai tora to psaxno gia n93
Δημοσ.

ego phra to n73 proxthes.Poli kalo kinhto, efage ena kollhma kai krasare otan evgala mia fotografia opote to ekama restart, kai se mia allh fash mou esvhse h othoni kanontas kapoia nera kai istera to kinhto epanilthe monaxo tou.epishs to koumpi me to molivaki thn proth mera otan to patousa mou anoige to neo minima,tora omos den to kanei.ego to rithmizo touto?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...