abeness Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Μπρε μάγκες το Download Accelerator δείναι το mailinfo που απο ότι λέει μέσω αυτού μπορείς να δεις αν πείρε ο παραλύπτης το mail που έστειλες αν το διάβασε κ.λ.π. Είναι καλό το έχετε δοκιμάσει;; και το κυριότερο, βάζει πράγματα στα Win που δενθέλουμε trojan κ.λ.π.;;;; Καμια ιδέα;;;
asmilon Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Aυτο το Download Accelerator εννοεις? Δεν εχει σχεση με τα email αυτο το προγραμμα :-?
abeness Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Nai, Ωστόσο δίνετε μέσα απο το Download Accelerator
asmilon Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Τι εννοεις δινεται μεσα απο το προγραμμα?? Δεν ασχολειται με αλλα πραγματα η εταιρια που το βγαζει :-? Εκτος αν λες οτι το κατεβασες μεσα απο το Download Accelarator :-? Μπορεις να γινεις πιο αναλυτικος ποιο ακριβως ειναι το προβλημα σου? Και αν μπορεις να βγαλεις καμια print screen που να ειναι επεξηγηματικη και να την ανεβασεις μεσω του http://www.imageshack.us/?
anthony_crete Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 ennoeis oti iparxei mesa stis selides twn top 50 download???
abeness Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μπρε παίδες, την ώρα που κατεβάζεις ένα αρχείο με το Download Accelerator στο παράθυρο που σου βγάζει και σου δείχνει την πρόοδο του αρχείου που κατεβάζεις στην κάτω δεξιά γωνία έχει ένα μικρό παράθυρο σαν διαφημιστικό και κατεβάζεις το εν λόγο πρόγραμμα από εκεί. Το θέμα όμως είναι από που κατεβάζει κάποιος το πρόγραμμα;;;; εγώ απλά ζήτησα αν το έχει δοκιμάσει κανένας αν είναι καλό και αν βάζει τίποτα spam μέσα, τόσο πολύπλοκο είναι αυτό που λέω;;; ή το έχει δοκιμάσει κάποιος και λέει την γνώμη του ή δεν το έχει δοκιμάσει και δεν λέει τίποτα....
asmilon Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δεν ειναι σαν διαφημιστικο φιλε μου, ειναι διαφημιστικο και δε εχει σχεση με το προγραμμα download accelarator... Τωρα οσο αφορα το Mailinfo δε το ξερω να σου πω κατι δε το εχω χρησιμοποιησει :-?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.