savvvas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Έχω δύο κάρτες Vodafone, και έχω και ένα κινητό Nokia 6270. Πως γίνεται να έχω και τα δύο νούμερα, σε μία συσκευή? (εννοείται φυσικά, χωρίς να αλλάζω SIM)
harrys23 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δεν ξερω αν εχεις ακουσει σχετικα με το dual sim holder με αυτο Γινεται.
urezin Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 mporeis apla den mporeis tautoxrona kai tis duo energopoihmenes an kai tora me mia uphresia ths cosmote nomizo ginetai automata protisi dorean apo to ena noumero sto allo opote exeis kai ta duo energopoihmena
PETROS13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 νομίζω ισχύει και απλά αλλάζεις αριθμούς αλλάζωντας μερικές ρυθμίσεις στο κινητό σου.βέβαια αυτό το είχα ακούσει πολύ παλιά..
asmilon Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Bρε παιδια ειδατε και ξεθαψατε αυτο το τοπικ, ενω το παιδι το ειχε ποσταρει κατα λαθος 2 φορες και στο αλλο του δωσαμε την λυση. Και η πλακα ειναι οτι δε του δωσατε και καποια συγκεκριμενη λυση του ανθρωπου :-? Το πρωτο τοπικ του ειναι αυτο: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=154699 και η λυση αυτη: Vodafone 2gether Παράθεση: Η υπηρεσία Vodafone 2gether σας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε 2 διαφορετικούς τηλεφωνικούς αριθμούς μέσα από την ίδια συσκευή με μία κάρτα SIM. Έτσι, έχετε στη διάθεσή σας δύο γραμμές: μία κύρια, από την οποία θα πραγματοποιείτε τις εξερχόμενες κλήσεις σας, και μία δευτερεύουσα, την οποία μπορείτε να διατηρείτε ανοιχτή ή κλειστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.