Προς το περιεχόμενο

Δύο κάρτες, μία συσκευή>Πώς γίνεται?

savvvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
θέλω να ρωτήσω για το 2gether, μπορώ να έχω ένα a la cart νούμερο συν ένα νούμερο συμβολαίου σε μια συσκευή? θα λειτουργούν ταυτόχρονα και τα δύο νούμερα? εξερχόμενες και εισερχόμενες κανονικά από τα δύο νούμερα?

η δόση ακτινοβολίας θα είναι διπλάσια?

ευχαριστώ!

Άγαπητε Busy40, μπορείς να έχεις και τα δύο σου νούμερα με το 2gether, έστω και αν είναι το ένα καρτοκινητό και το άλλο σύνδεση. Άπλα όταν το έχεις "γυρισμένο" στο ένα νούμερο, θα πραγματοποιείς εξερχόμενες μόνο απο αυτό, ενώ τις εισερχόμενες θα τις δέχεσαι πάντα και απο τα δύο νούμερα. Να ξέρεις όμως οτι αυτή η υπηρεσία χρεώνεται με 2,5? /μήνα στη σύνδεση και αλλά 2,5? μήνα στην κάρτα! Όσο για την ακτινοβολία, αυτή παραμένει σταθερή με όσα νούμερα και αν υπάρχουν στη συσκευή σου!

Δημοσ.

καλυτερα αγορασε καποιο κινεζικο κινητο με 2 σιμ που παιρνει η το Samsung D880 dual sim παιρνει 2 καρτουλες ,μπαταρια θηριο κλπ κλπ

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

τελικα πήρα ένα κινέζικο dual sim (dual standby) και σώθηκα!

Τώρα θα πάρω το Samsung Omnia SGH-i900.

πως θα βάλω δύο sim? (wind και vodafone)

έχει κάποια υπηρεσία, ή να πάρω κανέναν αντάπτορα απο αυτύς που έχουν στο ιντερνετ?

(πχ http://www.emarket.gr/item-14747977-DUAL%20SIM%20ΓΙΑ%20ΟΛΑ%2020ης%20γενιας! http://www.emarket.gr/item-14770327-Dual%20SIM%20Card%20Holder.%20Βάλτε%202%20κάρτες%20SIM%20στο%20κινητ )

θέλω να είναι και οι δυο ταυτόχρονα σε λειτουργία, αλλιώς θα μου είναι άχρηστο.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα, εχω ενα what's up + ενα vodafone συμβόλαιο. Μπορώ να τα βάλω σε μια sim και να δουλεύουν ταυτόχρονα όπως το 2gether ? χλωμό μου φαίνεται διότι δεν θα προωθούνται οι κλήσεις αλλά ρωτάω αν το έχει κάνει κανείς και λειτουργεί !

Δημοσ.

αν οι 2 σιμ είναι κοσμοτέ η μια κ ο βάτραχος η άλλη??? γίνεται να μπουν στην ίδια σιμ? Αφού κ ο βάτραχος παιδί της κοσμοτέ είναι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...