Προς το περιεχόμενο

Δύο κάρτες, μία συσκευή>Πώς γίνεται?

savvvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δύο κάρτες Vodafone, και έχω και ένα κινητό Nokia 6270. Πως γίνεται να έχω και τα δύο νούμερα, σε μία συσκευή? (εννοείται φυσικά, χωρίς να αλλάζω SIM)

Δημοσ.

Ο μονος τροπος ειναι να πας σε ενα καταστημα Vodafone και να σου αλλαξουν τις 2 καρτες SIM σου, με μια που εχει και τα 2 νουμερα. Νομιζω η χρεωση ειναι γυρω στα 15-17€, αν πας θα σου πουνε πιο αναλυτικα εκει τι γινεται...

Δημοσ.

Vodafone 2gether

Η υπηρεσία Vodafone 2gether σας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε 2 διαφορετικούς τηλεφωνικούς αριθμούς μέσα από την ίδια συσκευή με μία κάρτα SIM. Έτσι, έχετε στη διάθεσή σας δύο γραμμές: μία κύρια, από την οποία θα πραγματοποιείτε τις εξερχόμενες κλήσεις σας, και μία δευτερεύουσα, την οποία μπορείτε να διατηρείτε ανοιχτή ή κλειστή.

Αυτο ειναι το προγραμμα που σε ενδιαφερει, κανε κλικ στο λινκ και θα παρεις περισσοτερες πληροφοριες ;-)

PS: Φιλε costas ioannoy το συνειδητοποιησα μολις εκανα ποστ οτι ηταν το αναποδο ;-)

Δημοσ.

Φιλε μου ενημερωσα το λινκ πιο πανω με το σωστο :

Vodafone 2gether

Η υπηρεσία Vodafone 2gether σας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε 2 διαφορετικούς τηλεφωνικούς αριθμούς μέσα από την ίδια συσκευή με μία κάρτα SIM. Έτσι' date=' έχετε στη διάθεσή σας δύο γραμμές: μία κύρια, από την οποία θα πραγματοποιείτε τις εξερχόμενες κλήσεις σας, και μία δευτερεύουσα, την οποία μπορείτε να διατηρείτε ανοιχτή ή κλειστή. [/quote']

Αυτο ειναι το προγραμμα που σε ενδιαφερει, κανε κλικ στο λινκ και θα παρεις περισσοτερες πληροφοριες

Δημοσ.

Φιλαρακι μην τρελενεσαι ;-)

Πηγαινε στο link

Vodafone 2gether

διαβασε γενικα για το προγραμμα τι παιζει, τι κανει και παρε τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων της Vodafone και μαθε αν ειναι συμβατο το κινητο σου με την νεα SIM που χρειαζεται... Αν ειναι πας σε ενα καταστημα Vodafone στην φτιαχνουν και εισαι ετοιμος 2 νουμερα σε μια καρτα...

Δημοσ.

Φίλε asmilon, ευχαριστώ για βοήθειά σου, αλλά θα με βοηθούσες πιο πολύ, αν έβρισκές κάτι άλλο για το κινητό μου.Δηλαδή, αν σου είναι εύκολο, θέλω να ψάξεις και να βρεις, πως γίνεται, όταν σου στέλνουν κάτι στο κινητό(πχ ένα τραγούδι), το κινητό το αποθηκεύει αυτόματα στην μνήμη του τηλεφώνου. Θέλω λοιπόν να βρω έναν τρόπο, για να τα αποθηκεύω απευθείας, στην κάρτα μνήμης.(όπως ανέφερα και πριν, έχω το ΝΟΚΙΑ 6270).

Δημοσ.

Δεν πειράζει. Αν όμως, κάποιος από εσάς, έχει το 6270, ή γνωρίζει κανέναν άλλο που έχει 6270, ας κάνει τον κόπο να βρει πως γίνεται!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

θέλω να ρωτήσω για το 2gether, μπορώ να έχω ένα a la cart νούμερο συν ένα νούμερο συμβολαίου σε μια συσκευή? θα λειτουργούν ταυτόχρονα και τα δύο νούμερα? εξερχόμενες και εισερχόμενες κανονικά από τα δύο νούμερα?

η δόση ακτινοβολίας θα είναι διπλάσια?

ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...