Προς το περιεχόμενο

Έλληνες οδηγοί...

djapal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σαββατο και κυριακη γεμιζουν οι δρομοι.

σκετο.

αν σου λεει κατι αυτο.

όχι φίλε μου εδώ διαφωνώ. Μπορεί μεν να γεμίζουν οι δρόμοι γιατί βγαίνει ο κόσμος να διασκεδάσει, αλλά βγαίνει και ο κάθε καραγκιόζης να το παίξει μάγκας, να ξεδώσει, να εντυπωσιάσει τη γκόμενα που έλεγα σε άλλο post και ό,τι άλλο θες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

δηλαδη εσενα

δε σε πειραζουν: ταριφες, μηχανες-καμικαζι(συνηθως παπακια), παππουδες-γιαγιαδες που δε βλεπουν στα 2 μετρα και δεν ακουν αμαξοστοιχια επισης στα 2 μετρα, μεσηλικες με bmw-merc που νομιζουν οτι οοολος ο δρομος ειναι δικος τους και αδιαφορουν για ολους, κυριες απο 20 εως 40 με suv/jeep/4x4 που επιτελους βρηκαν ενα οχημα που τις κανει να νιωθουν ασφαλεις, μερικες αλλες κατηγοριες που ξεχναω.

σε πειραζουν: οι μαγκες-γρηγοροι-κ@υλωμενοι που θελουν να εντυπωσιασουν τη γκομενα.

ααα να θυμησω στους συνομιλητες οτι το 90% οσων τρεχουν το κανουν για να εντυπωσιασουν την γκομενα.

δεν είπα ότι δε με ενοχλούν και αυτοί, αλλά πιο πολύ οι άλλοι σίγουρα γιατί θεωρώ ότι είναι πιο επικίνδυνοι. όσον αφορά το ποσοστό, νομίζω απάντησα σε προηγούμενο διευκρινιστικό post.

συμφωνω το 80% απο συτους που το παιζουν μαγκες γρηγοροι και εχουν παθος με τα αυτοκινητα ξερουν τι κανουν και μπορουν να αντιμετωπισουν καταστασεις δυσκολες στο δρομο και να πηγαινουν με 200 με περισσοτερη ασφαλεια απο οσο πηγαινει με 60 καποιος απο τους παραπανω δολοφονους

συμφωνω το 80% απο συτους που το παιζουν μαγκες γρηγοροι και εχουν παθος με τα αυτοκινητα ξερουν τι κανουν και μπορουν να αντιμετωπισουν καταστασεις δυσκολες στο δρομο και να πηγαινουν με 200 με περισσοτερη ασφαλεια απο οσο πηγαινει με 60 καποιος απο τους παραπανω δολοφονους

Αν κρίνω από το avatar μάλλον υπερασπίζεσαι και τον εαυτό σου!

ω ρε flame που θ'αρχισει.........

δηλαδη εσενα

δε σε πειραζουν: ταριφες' date=' μηχανες-καμικαζι(συνηθως παπακια), παππουδες-γιαγιαδες που δε βλεπουν στα 2 μετρα και δεν ακουν αμαξοστοιχια επισης στα 2 μετρα, μεσηλικες με bmw-merc που νομιζουν οτι οοολος ο δρομος ειναι δικος τους και αδιαφορουν για ολους, κυριες απο 20 εως 40 με suv/jeep/4x4 που επιτελους βρηκαν ενα οχημα που τις κανει να νιωθουν ασφαλεις, μερικες αλλες κατηγοριες που ξεχναω.

[/quote']

αυτους εννουσα δολοφονους για οσους δεν το καταλαβαν

Διαφωνω τελειως!

Καταρχας,υπαρχουν διαβαθμισεις.Καποιοι πανε λιγο πιο κινημενα,αλλοι γρηγορα αλλα ασφαλως και αλλοι σα χαροι.Επισης,υπαρχει και η κατηγορια που κατα κανονα πανε normal και καποιες φορες το πατανε.

Λοιπον,κατα τη γνωμη το 90% μην πω και το 95% δεν ΞΕΡΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ να οδηγαει σε τετοιες ταχυτητες.Τι ειναι,οδηγοι αγωνων ολοι?Εδω οδηγοι αγωνων που ξερουν απιστευτα τα οχηματα τους τρακαρουν πολυ ασχημα λογω οδηγικων λαθων!Κ μιλαμε για ανθρωπους με απιστευτο ταλεντο στον τομεα.

Φαντασου λοιπον,ενας μεσος οδηγος κατα ποσο μπορει να ελεγξει ενα αυτοκινητο σε τετοιες ταχυτητες.Πολυ απλα ΔΕΝ το ελεγχει και ρισκαρει τη ζωη του.Αλλα ακομα και να ειναι φοβερος το αυτοκινητο δεν ελεγχεται σε τετοιες ταχυτητες.Δηλαδη με ολα αυτα τα "σαραβαλα" που τρεχουν νομιζουν οτι αν τους φυγει θα το επαναφερουν.Δεν πα να εχεις καλουτσικα κρατηματα

(για κοινο αυτοκινητο ετσι?),κατσε να σου φυγει με 120 κ μετα να δω πως το ελεγχεις.Εκει εισαι ερμαιο της μοιρας,πολυ απλα γιατι οι νομοι της φυσικης δεν καταργουνται.

Και ναι ειναι πολυ προτιμοτερο να πεσεις σε κανα γερο,το πολυ πολυ να κολλησεις απο πισω και να αργησεις,ενω αν πεσεις σε κανα φονια,μπορει να σε σκοτωσει κιολας...

Συμφωνώ απόλυτα.. Είμαι 19 χρονών και έχω αποφύγει ενα σωρό ατυχήματα απο μλκίες άλλων τη στιγμη που όλοι οι συνομηλικοι μου εχουν απο ενα τρακαρισμα ειτε σοβαρο ειτε οχι.. Απλα και μονο επειδη γνωριζω τα ορια του αυτοκινητου μου και μπορω να το πιεσω και να το μαζεψω κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες (θελω να πιστευω). Δεν το λεω ουτε για να περιφανευτω ουτε για να κανω τον εξυπνο..σκεφτειται ποσα ατυχηματα θα ειχαν αποφευχθει αν οι οδηγοι γνωριζαν ποτε το αυτοκινητο τους θα χασει την προσφυση του κλπ. Εξισου σημαντικο ρολο παιζει και η παιδεια του καθε οδηγου στο δρομο..να μαθει να σεβεται και να τον σεβονται..

Σύμφωνοι εν μέρει. Με περισσότερη ασφάλεια δεν θα το έλεγα γιατί ο οδηγός που έχει το τάδε κολοφτιαγμένο saxo και τρέχει όλη την ώρα μπορεί να ξέρει πολλά περισσότερα από οδήγηση σε σχέση με τους "αργούς" οδηγούς αλλά αν πάει με 200 πάνω στη στροφή και του πεταχτεί κάτι εκεί που δεν το περιμένει ή του φύγει το αμάξι δεν θα έχει και πολύ χρόνο για να αντιδράσει ή επιλογές ώστε να ξεφύγει τον κίνδυνο.

Εγω παντως διαφωνω καθέτως, οριζοντιως, πλαγιως και με οποιονδηποτε τροπο υπαρχει.

Κατ αρχας κανεις απο αυτους που τρεχει δεν ειναι μαγκας. Που εντασσεται δηλαδη η μαγκια? Εκτος αν εντασσεται εκει που εντασσεται και η μαγκια του καπνισματος στο σχολειο.

Δευτερον οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ μπορει καποιος να εχει το αυτοκινητο παιχνιδακι. Να το κανει πραγματικα οτι γουσταρει, να το παιζει στα δάχτυλα. Όμως μπορει ξαφνικα να του σβησει, εκει που τρεχει με 200 να του πεταχτει κατι στα 10 μετρα,μπορει να παιρνει στροφη με 150 και ξαφνικα να εχει νερα και να φυγει το αμαξι (ετσι σκοτωθηκε ενας εκ των φιλων με 180 στην ποσειδονως).

Ο φιλος που αναφερω ειχε εμπειρια οδηγησης 7 χρονια και απο την πρωτη μερα που ειχε παρει το πρωτο του αμαξι (Audio cabrio 1800 turbo) εκανε μαλακιες. Ειχε σωσει απιστευτες καταστασεις και σιγουρα υστερα απο 7 χρονια επικυνδυνης οδηγησης ειχε πολυ καλη εμπειρια και αισθηση του κινδυνου. Κι' ομως το Audi το κατεστρεψε οταν του πεταχτηκε σκυλός στα 10 μετρα ενω ετρεχε με 150 (2 μερες σε κωμα) και το αλλο οπως ειπα (νερα).

Φυσικα εσυ θα υπεραμυνθεις ευατον λεγοντας οτι δεν ηξερε να οδηγει αλλα πραγματικα φιλε μου το προβλημα ειναι δικο σου. Μακαρι να παθεις ποτε τπτ.

Επισης να πω οτι ναι μεν υπαρχουν επικινδυνοι οδηγοι που οδηγουν αργα (το αργα βεβαια ειναι σχετικο) και γιάυτο αλλος ενας λογος να μην τρεχεις ειναι οτι μπορει αυτοι να σου κανουν ζημια. Επομενως απο οποια πλευρα και να το δεις οι νορμαλ ταχυτητες ειναι οτι καλυτερο ΕΙΔΙΚΑ στους ελληνικους δρομους.Δεν σας φτανει που ειμαστε πρωτοι σε τροχαια? Θελετε και μαγκιες?ή για ολα φταινε οι γεροι?

ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΤΕ? ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ. Εγω που ξαφνικα ειμαι στο αντιθετο ρευμα και μου ερχετε ενα ιπταμενο αυτοκινητο πανω απο τις μπαρες τι φταιω?

ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΡΓΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ!

Για την ιστορια 6 χρονια οδηγω με αποκλισεις απο τα ορια γυρω σα 40km και μονο μια φορα εχω προκαλεσει μικροατυχημα (υλικες ζημιες 250 ευρω) για το οποιο εφταιγε ο συνοδηγος (απο τοτε εμαθα να εμπιστευομαι μονο τα ματια μου).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...