akpe Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 1000 ισως η και 2000 για να μπορει ο καθε καφρος να γκαζωνει με την ανεση του Ναι, με την διαφορά πως επάνω σε στροφή ή με φορτηγό να καλύπτει την ορατότητά σου δεν σε σώζει ούτε με 40 αν πηγαίνει ο άλλος αν αποπειραθείς να περάσεις απέναντι. Και βέβαια μιλάμε για κεντρικούς δρόμους ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Ναι, με την διαφορά πως επάνω σε στροφή ή με φορτηγό να καλύπτει την ορατότητά σου δεν σε σώζει ούτε με 40 αν πηγαίνει ο άλλος αν αποπειραθείς να περάσεις απέναντι. Και βέβαια μιλάμε για κεντρικούς δρόμους ε; Αλλο 40 χλμ στα 40 μ και αλλο 80χλμ αλλα καταλαβετε επιτελους οτι πρεπει να κρατατε το οριο ταχυτητας και οσοι βαλουν κατα των πεζων σιγουρα δεν το κανουν ας μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 α)Να υποθεσω οτι δεν εχεις διαβασει το ποστ 233 .β)Η οτι δεν εχεις ορατοτητα σε αυτην την αποσταση στροφη παρκαρισμενο φορτηγο και οτι αλλο πολη ειναι αυτη. α) Βασικά όχι, τώρα το ειδα β) Αν δεν έχεις ορατότητα δεν περνάς. Μπορεί να μην σε πατήσει αυτοκίνητο, αλλά: μηχανάκι, ποδήλατο, πεζός που τρέχει, ο σούπερμαν, μετεορίτης! Θα πέρναγες δρόμο χωρίς να κοιτάξεις επειδή υπάρχει ή όχι διάβαση;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Λιγο πιο πιο περα απο το σπιτι μου(μονοδρομος κοντα στο κεντρο Αθηνα) υπαρχει μια διαβαση στην επομενη γωνια εγκαρσια στον δρομο ενας βαθυς τσιμεντοαυλακας για να περναει το νερο ,σπανια να σταματηση καποιος για να περασουν πεζοι μετα ομως ολοι μα ολοι κοβουν για να μη κτυπηση το αμαξι τους χαχαχα! ΥΓ οσο για τον Σουπερμαν "ε ας το δω και αυτο και ας πεθανω!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 αλλα καταλαβετε επιτελους οτι πρεπει να κρατατε το οριο ταχυτητας και οσοι βαλουν κατα των πεζων σιγουρα δεν το κανουν ας μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας Δεν είδα εγώ κανέναν να βάλλει κατά των πεζών, ούτε είδα κανέναν να διαφωνεί με το να περάσει κάποιος απο διάβαση είναι υπερβολή. Εγώ προσωπικά αυτό που λεω είναι πως τίποτε δεν δικαιολογεί το να προσπαθεί κάποιος να περάσει κάθετα την παραλιακή ή την βουλιαγμένης (γενικώς "επικίνδυνους" δρόμους) αέρα-πατέρα, ιδιέταιρα όταν σε λίγα μέτρα απόσταση βρίσκεται φανάρι ή υπόγεια διάβαση, επειδή απλά βαριέται να σύρει τον κώλο του 50/100/200 μέτρα παρακάτω. Τέτοια συμπεριφορά μάλιστα αν δεν απατώμαι από το 2004 και μετά τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Το αερα-πατερα ισχυει πιο πολυ για τα αυτοκινητα οπου πχ στην βουλιαγμενης πας με 80 που ειναι και πανω απο το οριο και οι περισσοτεροι σε περνανε λες και εισαι σταματημενος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Ε εντάξει, χαίρω πολύ, επειδή αυτοί είναι μαλάκες θα γίνουμε και εμείς; btw 80 αν δεν κάνω λάθος είναι πάνω στο όριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 τίποτε δεν δικαιολογεί το να προσπαθεί κάποιος να περάσει κάθετα την παραλιακή ή την βουλιαγμένης (γενικώς "επικίνδυνους" δρόμους) αέρα-πατέρα, ιδιέταιρα όταν σε λίγα μέτρα απόσταση βρίσκεται φανάρι ή υπόγεια διάβαση, επειδή απλά βαριέται να σύρει τον κώλο του 50/100/200 μέτρα παρακάτω. Kαι εδω ξανατονιζω οτι πεζοι δεν ειναι μονο οι λογικοι ανθρωποι. Πεζοι κινουνται και ατομα με ψυχολογικα προβληματα, καθυστερημενοι, ατομα με πατεριτσες με σπασμενα ποδια, γιαγιαδες που ειναι εκτος τοπου και χρονου, παιδακια που δε καταλαβαινουν τον κινδυνο ακομα κτλ κτλ κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Hamurabi όπως είδες δεν αναφέρομαι στις εν λόγω "ομάδες", αλλά στους "βαρεμένους" της υπόθεσης Προσοχή, δεν ανέφερα πουθενά πως δεν θα έπρεπε να προσέχουμε μονίμως έτσι; Για να μην παρεξηγηθώ, ότι τίποτε άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=60945&cid=4 Μιλάμε τώρα για βλαμμένους έτσι ? Τους πήρε μαζί του ο άλλος στον άλλο κόσμο. Πλέον Εθνική Οδό θα οδηγούμε τέρμα δεξιά , θα βάλουμε και προστατευτικά σίδερα στο αμάξι για μπορουμε να ακουμπαμε και τις μπάρες δεξιά του δρόμου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό το κακό με τις προσπεράσεις έχει παραγίνει. Λες και θα κερδίσεις κάτι αν προσπερνας σαν τρελός στην εθνική οδό. Το πολύ πολύ αντί να κάνεις το ταξίδι σε 6 ώρες να το κάνεις σε 5. So what... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πρόσφατα κατέβηκα Λάρισα όχι και τόσο συνηθισμένος σε ταξίδια Εθνική Οδό και είχα εναν κάγκουρα με φτιαγμένο πίσω μου στα Τέμπη προσπαθούσε να με προσπεράσει σαν τρελός έκανε Ορατότητα 0 και κολλημένος πίσω μου. Κάτι να γίνει και να χρειαστεί να φρενάρω να μου κάνει το αμάξι αρκοντεόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexasso Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν είδα εγώ κανέναν να βάλλει κατά των πεζών, ούτε είδα κανέναν να διαφωνεί με το να περάσει κάποιος απο διάβαση είναι υπερβολή. Εγώ προσωπικά αυτό που λεω είναι πως τίποτε δεν δικαιολογεί το να προσπαθεί κάποιος να περάσει κάθετα την παραλιακή ή την βουλιαγμένης (γενικώς "επικίνδυνους" δρόμους) αέρα-πατέρα, ιδιέταιρα όταν σε λίγα μέτρα απόσταση βρίσκεται φανάρι ή υπόγεια διάβαση, επειδή απλά βαριέται να σύρει τον κώλο του 50/100/200 μέτρα παρακάτω. Τέτοια συμπεριφορά μάλιστα αν δεν απατώμαι από το 2004 και μετά τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο. Θα συμφωνησω μαζι σου , το θεμα δεν ειναι μονο οτι περναει καθετα τοσο μεγαλους δρομους ταχυτητας το τρελο ειναι και οτι κανει την κινηση οταν εισαι αρκετα κοντα για να μην μπορεις να κανεις τιποτα , ειδικα σε διαβαση οταν το ανθρωπακει ειναι κοκκινο , βαριεται και να περιμενει και πρεπει να μαντεψω εγω αν θα πεταχτει , και μην μου πει κανεις για χαμηλα ορια ταχυτητα γιατι και με 20 να πηγαινω αν πεταχτει ο μ@λ@κας πεταχτηκε και θα τον κλαινε μετα. Δηλαδη με την ιδια λογικη επειδη και εγω βαριεμαι να περιμενω στα φαναρια που ειναι των πεζν δηλαδη οχι αυτα που ειναι σε διασταυρωση πρεπει να τα περναω αερα πατερα.Και το θεμα ειναι οτι σε κοιταζουν πριν που ερχεσε απο αποσταστη λες και μπορουν να καταλαβουν απο καθετη γωνια θεασης με τη ταχυτητα ερχεσε και λενε με περνει να περασω .Λεγοντας ολα αυτα δεν θελω να δικαιολγησω με κανενα τροπο τους οδηγους που κανουν οτι να ναι στους δρομους , αλλα πρεπει και οι πεζοι να εχουν και να τηρουν με προσοχη και βασικες αρχες του ΚΟΚ.Ποσο χαρηκα που στην Αθηνα γεμισαν τα πεζοδρομια καγκελα και δεν μπορουν να διασχυζουν απο οπου τους καπνισει το δρομο ο καθε βλαμενος και να εισαι εσυ σαν να παιζεις σε videogame που αποφευγει τους πεζους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.