Timour21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 CptBill, ναι ισχύει... nickarmy...πεζός, πεζός god damn it Αγανάκτησες και συ ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cromb Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 @akpe, Όπως περπατάμε οδηγούμε και όπως οδηγούμε περπατάμε. Η παιδεία ίδια είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 @akpe, Όπως περπατάμε οδηγούμε και όπως οδηγούμε περπατάμε. Η παιδεία ίδια είναι. Ξεθάβω το παρόν τοπικ για να παρουσιάσω ένα δείγμα της ηλιθιότητας μερικών (οδηγών και πεζών αντίστοιχα): Τώρα που εφάρμοσα μια mini καμερούλα πάνω στο αμάξι έχει να πέσει τρελλό γέλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Ξεθάβω το παρόν τοπικ για να παρουσιάσω ένα δείγμα της ηλιθιότητας μερικών (οδηγών και πεζών αντίστοιχα): Τώρα που εφάρμοσα μια mini καμερούλα πάνω στο αμάξι έχει να πέσει τρελλό γέλιο ΧαΧα epic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Καλή φάση. Εγώ μια φορά οδήγαγα στο λιμάνι...δεξιά μου και αριστερά μου παρκαρισμένα οχήματα, ίσα που χώραγα να περάσω. Στα 10 μέτρα μπροστά μου συναντάω μια μάνα (μα τι μάνα..) με το παιδάκι της, να το κρατάει από το χέρι. Το παιδάκι απ' την έξω μεριά του δρόμου και η μάνα απ' τη μεριά που ήταν η θάλασσα. Επειδή λοιπόν έχω συναντήσει άπειρες τέτοιες μανάδες, αναγκαστηκά φρενάρω μόλις τους πλησιάζω, βάζω 1η (ξέρετε) και προσπαθώ να περάσω σιγά σιγά από δίπλα τους. Μόλις τους φτάνω, κατεβάζω το παράθυρο του συνοδηγού και της λέω ''το παιδάκι σας να το έχετε από την μέσα μεριά του δρόμου''...και πετάγεται με υφάκι και μου λέει ''απ' τη μέσα μεριά είναι η θάλασσα, όταν κάνεις και εσύ παιδιά θα καταλάβεις''. Μπορεί το παιδάκι να ήταν απ' τη μεριά της θάλασσας, αλλά 1ον το κράταγε απ' το κωλόχερο του και 2ον θεωρώ πως είναι περισσότερο επικίνδυνο να το κρατάει απ' τη μεριά του δρόμου, κυρίως όταν περνάω εγώ από δίπλα του. =ρ Είχα άδικο ρε παιδιά; Κάποιοι πεζοί δεν είναι εντελώς κωλόζωα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Κλασσικές μανάδες. Και στις διασταυρώσεις πρώτα βγάζουν μπροστά το παιδί και μετά περνάνε οι ίδιες Το ίδιο και με τα καροτσάκια. Δεν έχουν συναίσθηση ότι όταν το κρατάνε μπροστά τους κλείνει τον μισό δρόμο. Σαν να σου κάνουν μπλόκο με το μωρό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Σε τέτοιες περιπτώσεις, αν δεν με πάρουν χαμπάρι από τη μουσική, κορνάρω απο μακριά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Το θράσσος τους όμως ε...πιστεύουν ότι έχουν και δίκιο. Σε έναν κεντρικό δρόμο που δεν είχε φανάρια, πέρναγε μια φορά μια κυράτσα με το πάσο της...δεν έτρεχα με 50-55 πήγαινα...αλλά με ανάγκασε να φρενάρω και να συνεχίσω με 2α έτσι γιατί και καλά ήταν πεζή και γούσταρε να περάσει. Τρέξε λίγο ρε κωλόζωο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Εχω δει με καροτσακια σουπερμαρκετ να ειναι στο δρομο και οχι στην ακρη αλλα πανω στη διπλη διαχωριστηκή! Αυτο ειναι πολυ συχνο σε δρομους οπως η Αθηνάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Το θράσσος τους όμως ε...πιστεύουν ότι έχουν και δίκιο. Σε έναν κεντρικό δρόμο που δεν είχε φανάρια, πέρναγε μια φορά μια κυράτσα με το πάσο της...δεν έτρεχα με 50-55 πήγαινα...αλλά με ανάγκασε να φρενάρω και να συνεχίσω με 2α έτσι γιατί και καλά ήταν πεζή και γούσταρε να περάσει. Τρέξε λίγο ρε κωλόζωο. A, την απαίσια! Πέρναγε το δρόμο και αντί να κάνει σπρίντ σε ανάγκασε να συνεχίσεις με δευτέρα! Ανήκουστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 A, την απαίσια! Πέρναγε το δρόμο και αντί να κάνει σπρίντ σε ανάγκασε να συνεχίσεις με δευτέρα! Ανήκουστο. Ίσως σου φανεί περίεργο αλλά αν δεν υπάρχει διάβαση ή φανάρι τότε στο δρόμο προτεραιότητα έχουν τα αυτοκίνητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Ίσως σου φανεί περίεργο αλλά αν δεν υπάρχει διάβαση ή φανάρι τότε στο δρόμο προτεραιότητα έχουν τα αυτοκίνητα. Ναι, είναι πολύ πιο πολύπλοκο αυτό απ'όσο το εκφράζεις γιατί υπάρχουν μπολικοι παράγοντες που παίζουν ρόλο. ~~~ Εν πάση περιπτώσει, η συμπεριφορά "Τρέξε λίγο ρε κωλόζωο" για να μην αναγκαστείς να μπεις στο "τεράστιο" κόπο να ελλατώσεις ταχύτητα, δηλώνει ξεκάθαρα οδηγική ανευθυνότητα και ανωριμότητα. Το είπα όσο πιο ευγενικά μπορώ, αν και στην προκειμένη περίπτωση ταιριάζουν πιο περιγραφικοί όροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Ίσως σου φανεί περίεργο αλλά αν δεν υπάρχει διάβαση ή φανάρι τότε στο δρόμο προτεραιότητα έχουν τα αυτοκίνητα. ναι αλλά ο ΚΟΚ πάντα προστατεύει τους πεζούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Ίσως σου φανεί περίεργο αλλά αν δεν υπάρχει διάβαση ή φανάρι τότε στο δρόμο προτεραιότητα έχουν τα αυτοκίνητα. Αν πατησεις πεζο και τον σκοτωσεις θα πας φυλακη. Οποτε καλο θα ηταν να μη σκεφτεσαι οτι "στα χαρτια" εχεις προτεραιοτητα αλλα την πικρη πραγματικοτητα:-p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Αν πατησεις πεζο και τον σκοτωσεις θα πας φυλακη. Οποτε καλο θα ηταν να μη σκεφτεσαι οτι "στα χαρτια" εχεις προτεραιοτητα αλλα την πικρη πραγματικοτητα:-p Αυτό δεν ισχύει. Υπάρχει και απόφαση που η οικογένεια του πεζού πλήρωσε τον οδηγό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.