Προς το περιεχόμενο

Έλληνες οδηγοί...

djapal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ πάλυ δεν μπορώ να καταλάβω την επιμονη σας στο να υποστηρίζετε αυτούς που κοιμούνται στο τιμόνι αλλα απαιτούνε να βρίσκονται στην αριστερή λωρίδα.

Θες να πας αργά ρε φιλε.Θέλεις να χαζεύεις? θέλεις να απολαύσεις το ταξίδι σου? Ok κάντο ..απλά κάτσε δεξιά . δεν είναι ανάγκη να είσαι είτε στη μέση του δρόμου είτε στην αριστερή λωρίδα.

Επίσης απορώ με την νοοτροπία του σερίφη τις ασφάλτου.

Δηλαδή τι νομίζετε ότι αν δεν κάνετε στην άκρη τι θα γίνει?Θα αλλάξει οδηγική συμπεριφορά ο πίσω σας και ξαφνικά θα γίνει καλός οδηγός?

Η θα κάτσει από πίσω να τον πάτε καροτσάκι σε όλο το ταξίδι?

Ισα ισα έτσι ίσως να δημιουργήσετε χειρότερο ατύχημα γιατί θα τον αναγκάσετε να κάνει προσπεράση από τα δεξιά.

Aν όντως θέλεις αυτό που θα κανεις να έχει αποτέλεσμα τότε σταματα στην άκρη και πάρε τηλέφωνο τους μπάτσους και κανε επώνυμη καταγγελία.(όπως κάνουνε στην γερμανία) Αν όλοι το κάνουνε αυτό τότε να δείτε ότι σιγά σιγά θα υπάρχει σεβασμός στους δρόμους.

Και για όσους είπανε ότι δεν κάνουνε στην άκρη επειδή βαριούνται να μπαινοβγαίνουνε σε λωρίδες. Aμα βαριούνται την οδήγηση τότε ας πάρουνε taxi, η ας κάτσουνε σπίτι τους.H Ας πιάσουνε δεξιά και ας πηγαίνουνε με 60 με 40 με 10 με όσα θέλουνε.

Με Τα 10.000 και βάλε euro + σέρβις + ανταλλακτικά + βενζίνες που έχουνε δώσει για το αυτοκίνητο τους, μπορούνε άνετα να χρησιμοποιούνε taxi η τα mmm πολυ περισότερα χρόνια απο όσα θα κρατήσουνε το αμάξι τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Εγώ πάλυ δεν μπορώ να καταλάβω την επιμονη σας στο να υποστηρίζετε αυτούς που κοιμούνται στο τιμόνι αλλα απαιτούνε να βρίσκονται στην αριστερή λωρίδα.

Δυο φορές στο μικρό ταξίδι που προανέφερα, μου τα έκαναν τσουρέκια τα καγκουρια, ενώ πήγαινα με 160-170.

Αν 160 και βάλε στην αριστερή σημαίνει κοιμάμαι, να κάνουμε οικονομία να πάρουμε όλοι μια porsche να πηγαινουμε με 250 (μην μας περάσουν και για μουρόχαυλους).

Για τα άλλα τα είπαμε, δεν αρνείται κανείς οτι πρέπει να κάνεις χώρο να περάσει αυτος που ειναι απο πίσω ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΣΑΝ Μ@Λ@Κ@Σ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ.

Δυο φορές στο μικρό ταξίδι που προανέφερα' date=' μου τα έκαναν τσουρέκια τα καγκουρια, ενώ πήγαινα με 160-170.

Αν 160 και βάλε στην αριστερή σημαίνει κοιμάμαι, να κάνουμε οικονομία να πάρουμε όλοι μια porsche να πηγαινουμε με 250 (μην μας περάσουν και για μουρόχαυλους). [/quote']

και porche να πάρεις πάλυ θα βρεθεί κάποιος πιο γρήγορος από εσένα.

Για τα άλλα τα είπαμε' date=' δεν αρνείται κανείς οτι πρέπει να κάνεις χώρο να περάσει αυτος που ειναι απο πίσω ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΣΑΝ Μ@Λ@Κ@Σ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ.[/quote']

Ο άλλος κολλάει από πίσω σου γιατί εσύ εκείνη την στιγμή είτε μιλάς στο κινητό σου, είτε αγοράζεις χιλιόμετρα αριστερής λωρίδας στον αυτοκινητόδρομο που βρίσκεσαι εκείνη την στιγμή. (Γενικά μιλάω δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε εσένα)

Μα ποιος ο λόγος να είσαι στην αριστερή λωρίδα.Bγες προσπέρασε ξαναμπές στη λωρίδα που ήσουνα.

Plus αν τα καθρεφτάκια τα κοιτούσαμε τότε θα βλέπαμε ότι κάποιος έρχεται από μακριά και θα κάναμε στην άκρη για να μας περάσει, χωρίς να περιμένουμε να φτάσει στο 1 metro από πίσω μας.

• 8 μήνες μετά...

Σημερα είχα το πρωτο μου γερο τρακαρισμα... Ο τυπος που οδηγουσε μπροστα, μιλωντας στο κινητο ειδε μια θεση στην οποια αποφασισε να παρκαρει τελευταια στιγμη, χωρις αλαρμ, τιποτα. Προλαβα και φρεναρα και σκεφτηκα "ok παρα τριχα" , οταν εβαλε την οπισθεν και ηρθε με φορα πανω μου.

Τελεια.

Το πρωι επισης ενω πηγαινα στη σχολη απο τη θηβων, αν περασε κανεις στις 9 περιπου, θα ειδε την τυπισσα που πηγε και στουκαρε το δεντρο στο διαζωμα το κεντρικο.

Και ενα τελευταιο. Στο γυρισμο μετα το τρακαρισμα πηγα να περασω απο διαβαση με φαναρι αλλα το αριστερο φαναρι που κοιταγα δε λειτουργουσε και σκεφτηκα να κοψω καλου κακου. Ετσι οπως περνουσα (με πρασινο τελικα) μολις που δεν εριξα μια μηχανη ενος τυπου που αποφασισε να περασει με κοκκινο. Μαλιστα αρχισε να με βριζει κιολας λες και εφταιγα εγω. Τρια χρονια οδηγω, ολα τα περιεργα σημερα τα ειδα. Θα ηθελα απο αυριο να αρχισω να πηγαινω με ποδηλατο στη σχολη, αλλα μου πεφτει πολυ μακρια.

Τι φταιει που κυκλοφορουν ΤΟΣΑ ΜΠΑΖΑ με οχημα στους δρομους;;;;;;;; Τα λαδωμενα πτυχια, το μεσογειακο ταμεπραμεντο, τι;;;;;

Τι φταιει που κυκλοφορουν ΤΟΣΑ ΜΠΑΖΑ με οχημα στους δρομους;;;;;;;; Τα λαδωμενα πτυχια, το μεσογειακο ταμεπραμεντο, τι;;;;;

Ο λαϊκισμός και η ατιμωρησία.

Όποιος θέλει να δει τι σημαίνει οδηγάω και φοβάμαι ας κάνει τη διαδρομή Ηγουμενίτσα Αλεξανδρούπολη.

Ειδικά Σάββατο και στα κομμάτια Γιάννενα - Γρεβενά και Θεσσαλονίκη - Καβάλα. Είναι τόσες πολλές οι νταλίκες και τα φορτηγά και τρέχουν τόσο πολύ που κάθε πέντε λεπτά νομίζεις ότι θα γίνει ατύχημα.

Καλά μακράν οι χειρότεροι οδηγοί οι Τούρκοι που ερχονται από τη Γερμανία και επειδή δεν τους πιάνει η τροχαία νομίζουν ότι μπορεί να κάνουν ότι θέλουν στο δρόμο.

Εμένα παιδάκια από τότε που με έβγαλε φωτό το radar με 160 στον αυτοκινητόδρομο πηγαίνω κανονικά :mrgreen: (όχι οτι πριν το γ@μούσα, αλλά καμμια φορα.... anyway έπαθα και έμαθα).

Σπάσιμο επίσης είναι όταν βγαίνεις αριστερά να προσπεράσεις και έρχεται ο βιαστικός από πίσω που πάει με 1000 και σου αναβοσβήνει τα φώτα εκνευρισμένος για να του ανοίξεις το δρόμο!!!!!!!!! Τι κάνετε σε τέτοια περίπτωση; Υποτίθεται οτι το όριο είναι 120...

οταν βγαινεις αριστερα ελεγχεις τι γινεται πισω και περιπου καταλαβαινεις με ποσα ερχεται ο αλλος

αν εχεις καμια χελωνα απλα περιμενεις λιγο για να προσπερασεις

Γιατι ομως να πηγαινεις με 160; Τοσα ατυχηματα, παντου, κανενα δε σου αλλαζει γνωμη;

Γιατί ήταν δευτέρα απόγευμα, πήγαινα από Ιωάννινα - Θεσ/κη και η εγνατία ήταν άδεια, αλλά και πάλι είμαι αδικαιολόγητος το ξέρω.

οταν βγαινεις αριστερα ελεγχεις τι γινεται πισω και περιπου καταλαβαινεις με ποσα ερχεται ο αλλος

αν εχεις καμια χελωνα απλα περιμενεις λιγο για να προσπερασεις

Όχι δεν έχω χελώνα, απλά προσπαθώ να μην ξεσκίζω τα όρια ταχύτητας. Γιατί δηλαδή ο άλλος να έρθει από το πουθενά με 200 από πίσω μου και να εκνευρίζεται κι όλας;;;

Ναι, αλλα αν εχεις βγει ηδη και κανεις μια προσπεραση σαν ανθρωπος και ερθει ο μλκς και φιλισει τον προφλυκτηρα σου, τοτε εχεις μια πραγματικα σπανια ευκαιρεια: κοβεις μεχρι το οριο του δρομου (120 το πολυ) και μενεις εκει που εισαι.

Η φατσα του τυπου στον καθρεπτη ειναι priceless :evil:

τον κοβεις τον πισω πως ερχεται

εγω εχει τυχει να πηγαινω με 190 και να ερθει απο πισω πορσε με 230+

απλα την ειδα απο μακριά να ερχεται και εκανα δεξια

αυτο που λες ειναι οτι χειροτερο παντως

ειναι προκληση ατυχηματος

Φιλε Κρις, αστον αυτον στην αριστερη λωριδα και πιασε τη δεξια που σου αναλογει, αυτο που προτεινεις το θεωρεις σωστο;

Επειδη αυτος ειναι τρελος ή οτιδηποτε, θα του πας και κοντρα;

τον κοβεις τον πισω πως ερχεται

εγω εχει τυχει να πηγαινω με 190 και να ερθει απο πισω πορσε με 230+

απλα την ειδα απο μακριά να ερχεται και εκανα δεξια

Μια χαρά δηλαδή.

Έτσι ακριβώς θα γίνονται τα πράγματα στον κόσμο του διπλάσιου ορίου ταχύτητας.

Απορώ πως τους δικαιολογείς. Μήπως κάνεις το ίδιο;:mrgreen:

αυτο που λες ειναι οτι χειροτερο παντως

ειναι προκληση ατυχηματος

Κοίταξε να δείς πως έχουν τα πράγματα.

Πρόκληση ατυχήματος είναι να οδηγάς με 190 και όχι να προσπερνάς μέσα σε λογικά όρια. Εσύ δηλαδή αν ο δρόμος δεν είναι τελείως ευθεία τι κάνεις; Δεν προσπερνάς επειδή δεν βλέπεις 1km πίσω;

Ρε παιδια τι λετε τωρα?

Εδω μου εχει τυχει να ειμαι στην Αττικη στην ΔΕΞΙΑ λωριδα και να ερθη ο @@ να κολλησει απο πισω μου και να μου παιζει τα φωτα!!!!

Επαναλαμβανω στην ΔΕΞΙΑ λωριδα!

Δεν βγαινει ακρη με τους μαλακες αυτους. Η μονη λυση ειναι να τους ανεβασεις το αιμα στο κεφαλι, μπας και παθουν κανα εγκεφαλικο να μας αφησουν στην ησυχια μας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...