spartacus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 κάτι πρέπει να έγινε δίχως να το καταλάβω, που και που μου πετάει ένα πρόβλημα στον explorer.exe Ελαττωματική εφαρμογή explorer.exe, έκδοση 6.0.2900.2180, ελαττωματική λειτουργική μονάδα g380017781.dll, έκδοση 0.0.0.0, ελαττωματική διεύθυνση 0x00004802. Service Control Manager Η υπηρεσία Διαχείριση εφαρμογών τερματίστηκε με το ακόλουθο σφάλμα: Δεν ήταν δυνατό να εντοπιστεί η καθορισμένη μονάδα. και αναγκάζομαι να πηγαίνω στο ctrl-alt-del και να επιλέγω νέα εργασία explorer.exe. xp sp2 ελληνικά
asmilon Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Εχεις κανει ελεγχο για ιους και spyware/adware σε Ασφαλη λειτουργια? Ξεκινα απο αυτο και πες μου πως πηγε... Επισης τρεξε το autoruns και δες αν εχεις τιποτα περιεργο να ξεκινα μαζι με τον υπολογιστη σου...
spartacus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 έχω δει για ιους και spy με το antivir, το f-secure, το spywaredoctor, το CounterSpy, ιους δεν βρήκα, κάτι ψιλομαλακίες με τα spy προγράμματα βρήκα και τα καθάρισα, επαναφορά συστήματος δοκίμασα αλλά δεν κατάφερα κάτι, επίσης έκανα ανάκτηση χαμένων ή κατεστραμένων αρχείων αλλά δεν κατάφερα και πάλι τίποτα, πως μπορώ να ανεβάσω εδώ την εικόνα που έχω κάνει prtscrean για να σου δείξω τι ξεκινά μαζί με τον υπολογιστή μου;
asmilon Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Εικονες μπορεις να ανεβασεις μεσω του http://www.imageshack.us/ και μετα να κανεις επικολληση εδω το direct link... Δοκιμασε να τρεξεις και ενα memtest να σιγουρευτεις οτι δε φταινε οι μνημες σου...
asmilon Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Bασικα σε ενδιαφερει το λεει στο everything επειδη ολο και κατι υποπτο μπορει να ειναι εκει... Εκανες τεστ για τις μνημες σου? Αν δε εχεις κανει δε μπορεις να το λες σιγουρα... Δοκιμασε να κανεις Εναρξη->Εκτελεση και γραψε sfc /scannow. Θα σου ζητησει το cd εγκαταστασης και αν εχουν αλλιωθει καποια αρχεια συστηματος θα στα επαναφερει...
sivadWS2 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Κάτι πρέπει να παίζει με τα τελευταία windows update γιατί μου έκανε νερά το explorer.exe και σε μένα σε τρείς διαφορετικούς υπολογιστές αμέσως μετά τα automatic updates. Το πρόβλημα διορθώθηκε μόλις έκανα και manual update μέσα από το windowsupdate. Αν και δεν έδειξε (φανερά) να εγκαθιστά κάτι είμαι σίγουρος ότι έκανε κάποια (κρυφή) αλλαγή....
spartacus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 τεστ στις μνήμες έκανα, στο everything δεν βλέπω τίποτα που εγώ μπορώ να καταλάβω ως ύποπτο to sfc /scannow το έχω κάνει δίχως αποτέλεσμα
spartacus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Κάτι πρέπει να παίζει με τα τελευταία windows update γιατί μου έκανε νερά το explorer.exe και σε μένα σε τρείς διαφορετικούς υπολογιστές αμέσως μετά τα automatic updates. Το πρόβλημα διορθώθηκε μόλις έκανα και manual update μέσα από το windowsupdate. Αν και δεν έδειξε (φανερά) να εγκαθιστά κάτι είμαι σίγουρος ότι έκανε κάποια (κρυφή) αλλαγή.... Την αυτόματη ενημέρωση την έχω of απλά με ειδοποιεί όταν υπάρχει ενημερωμένη έκδοση ή συχνά πηγαίνω στο εναρξη\Windows Update και ψάχνω, εσύ τι διαφορετικό έκανες όταν λες manual update;
caveneo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 spartacus για δες εδώ μήπως το post που δημιούργησα σε βοηθήσει. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=170053
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.