Προς το περιεχόμενο

Αγορα laptop για games

snik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενας φιλος θελει να παρει λαπτοπ.Δεν ειχε ξανα υπολογιστη και τωρα ξεκιναει.Δινει μεχρι 2000 euro και θελει να εχει μεγαλο δισκο και να παιζει καλα τσ παιχνιδια.Εχετε να μου προτεινετε κατι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω φιλε μου εχω τον Toshiba P100-143 και δεν εχω προβλημα σε κανενα παιχνιδι εληξα ανετα το Splinter Cell Chaos Thoey,Prey χωρις προβλημα

το μονο κακο ειναι οτι με πεταει ωρες-ωρες εξω απο το Lineage

και η βλ@μ3νη Nvidia δεν εχει βγαλει ακομα drivers για το μοντελο αυτο

κατα τα άλλα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο τις επιδοσεις του στα παιχνιδια

καλος φαινεται ο P100-143.Να ρωτησω κατι ,τι καρτα γραφικων να κοιταω να εχει αν εχω καταλαβει καλα η καλη της Ati ειναι η X1800 και απο nvidia καλη ειναι η 7900GS?Απο αυτες τις 2 ποια ειναι καλυτερη

Αν και το εχω ξαναγραψει σε αναλογο topic ο σκληρος δισκος πρεπει να τρεχει απαραιτητα στις 7200rpm. Περα απο το θεμα της καρτας γραφικων φυσικα..........

Κατά τη γνώμη μου είναι λάθος επιλογή να δώσει 2000ευρώ για να πάρει laptop που να παίζει όλα τα games.Για να πάρεις καλό laptop που να παίζει games θέλει πάνω από 2000.Με 2000 μπορεί να πάρει ένα desktop που να παίζει παπάδες!To laptop εγώ το προτιμώ περισσότερο για την φορητότητά του και όχι για το αν παίζει παιχνίδια ή όχι.Για να πάρεις φορητό που να παίζει όλα τα σημερινά games πας οπωσδήποτε σε desktop replacement οπότε 2000 δεν είναι αρκετά.:wink:

οκ καλο ειναι το turbo-x αλλα την μαρκα την φοβαμαι πολυ.Λεει τιποτα εσεις που το εχετε?απο εγγυηση και υποστηριξη πως παει

Υποτιθετε πως ειναι alienware(top) με ονομασια turbo-x....

Δεν υποτίθεται. Είναι. Η μόνη διαφoρά είναι το αδιάφορο λογότυπο turbox στην εξωτερική πλευρά της οθόνης αντί του φοβερού alien head...και βέβαια το ότι δεν έχουμε επιλογές μεγαλύτερης ανάλυσης οθόνης, μόνο την 1440x900. Υπάρχουν βέβαια και θετικά, όπως το ότι οι "δικές μας" κάρτες γραφικών δεν είναι κλειδωμένες (430/620 έχω τις δικές μου χε χε χε) και το ότι αν σου πάθει κάτι το πας απλά στο κοντινότερο πλαίσιο χωρίς να χρειαστεί να περιμένεις μέρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...