kalexand Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Paidia kalispera, Thelo na rotiso esas os pio eidikous, ean aksizei na valo to paketo sindesis tis vivodi sta 2048 (shared llu) me 269 eyro peripou to xrono. Den ksero, mou fainetai tromeri prosfora, alla den vlepo kai pollous edo mesa na sizitoun ep aftis.. Me pianei to diktio tis vivodi, alla afto ti simainei? Tha exo tipota epiptoseis oson afora ton OTE kai to stathero tilefono? Den exo katalavei kala..
kostas_07 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Για να βάλεις το πακέτο της vivοdi που αναφέρεις πρέπει να χρησιμοποίεις το δίκτυο της vivοdi και στο σταθερό τηλέφωνο δηλαδή πρέπει να κόψεις την γραμμή του ΟΤΕ και να βάλεις vivodi.Πάντως το ίδιο πακέτο της vivodi μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με την γραμμή του ΟΤΕ που έχεις αλλα με ταχύτητα 1024.
ee3509 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 ego exo kopsei ote kai exo Vivo Full LLU 2Mbit + DSLphone . ta 2Mbit einai propliromena gia 1 xrono, kai erxetai 21.5 / mina to DSLphone exei 10 euro / mina kai dinei 500 lepta dorean se ethnikes kliseis . den plirono tipota ston ote to katharo bandwidth sta 2 Mbit einai gyro sto 1.6 Mbit (afairontas to overhead apo ta protocols) pou antistoixei se 200 Kb . sinithos den vriskeis piges pou na mporoun na sou dosoun toso bandwidth gia na katevaseis alla mporeis aneta na katevazeis 4 arxeia mazi me 50 Kb to kathena . episis to upload einai 640 Kbit, kai voithaei sto na pianeis kales taxitites se peer to peer. to DSLphone exei 2 kanalia ton 96 Kbit gia dio aneksartites grammes ta opoia i Vivo sta dinei mesa apo diaforetiko logiko kanali ATM me apotelesma na min epireazetai katholou i foni sou apo to an katevazeis. . niotho poli tixeros pou mporesa na ksefortotho ton ote kai me 31.5 / mina na exo 2 Mbit kai tilefono me 500 lepta tsampa ethnikes kliseis. . + oti mporeis na paikseis poli aneta me voipbuster gia voip kliseis
kalexand Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 katarxin efxaristo poli olous sas gia tis ameses apantiseis kai plireis apantiseis sas. to oti prepei na apeksartitho apo ton ote mou to eipe kai enas tipos sta multirama pou rotisa exthes. giati omos sti vivodi pou pira tilefono kai rotisa eftheos, mou eipan oti kati tetoio den isxiei? mou eipan oti to stathero tha einai kanonika ote, to dsl tha einai vivodi. tis diefkrinisa tis tipisas oti milao gia ta 2Mb, lete na min to katalave? tha ksanaparo..
^_NikitaS_^ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 katarxin efxaristo poli olous sas gia tis ameses apantiseis kai plireis apantiseis sas. to oti prepei na apeksartitho apo ton ote mou to eipe kai enas tipos sta multirama pou rotisa exthes. giati omos sti vivodi pou pira tilefono kai rotisa eftheos, mou eipan oti kati tetoio den isxiei? mou eipan oti to stathero tha einai kanonika ote, to dsl tha einai vivodi. tis diefkrinisa tis tipisas oti milao gia ta 2Mb, lete na min to katalave? tha ksanaparo.. Αφού η περιοχή σου υποστηρίζει και vivodi τότε μπορείς να κάνεις μεριζόμενη σύνδεση και να έχεις dsl με γραμμές vivodi έως και 12Mbits/s και κανονικό pstn τηλέφωνο από τον οτε με το βασικό πάγιό του.Εγώ έχω μεριζόμενη σύνδεση vivodi 1Mbit/s, δλδ 1Mbit/s από Vivodi και τηλέφωνο κανονικά από οτε.Θα μπορούσες να κάνεις αυτό που έκανε ο προηγούμενος φίλος που λέει ότι έχει και DSLphone που τότε δεν αξίζει ο οτε καθόλου,αλλά για κάποιο καιρό θα μείνεις παντελός εκτός συνδεσης και τηλεφώνου(εγώ γι αυτό ακόμα δεν έχω Full Vivodi,γιατί δεν μπορώ λόγο δουλειάς να μείνο ούτε μέρα χωρίς τηλέφωνο σταθερό)
^_NikitaS_^ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Όταν υποστηρίζει την περιοχή σου η vivodi τότε μπορείς να βάλεις απο 256Kbits έως 12Μbits. Mετά εσύ επιλέγεις τι θές(Shared LLU, Full LLU ή AΡΥΣ ADSLaccess). Με το πρώτο έχεις dsl από Vivodi και τηλέφωνο από οτε, με το δεύτερο έχει όλα από την vivodi και με το τρίτο έχεις όλα από τον οτε. Πάνω από 1024 σου δείνει μόνο μέσο του δικού της δικτίου και όχι μέσο οτε. Κοίτα και εδώ καλύτερα να καταλάβεις: http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=371
monokeros Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 τωρα που θα διπλασιασει ο οτε τις γραμμες του, εγω που δεν μπορω να εχω συνδεση μονο μεσω της βιβοντι θα μπορω να βαλω 2 mbps ;;; γιατι μεχρι τωρα ο οτε μου προσφερει μονο συνδεση μονο μεχρι 1 mbps!!!!
kalexand Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Kai go etsi ta eixa katalavei opos ta periegrapse o ^_NikitaS_^. Mia xara, nomizo oti pao gia vivodi telika. Mia akoma epipleon (xazi) aporia: eseis pou exete tilefono apo ti vivodi, pos ginetai na min sas endiaferei pou xreiastike na allaksete ton arithmo tilefonou sas. Tha ithela kai go na metapidiso se vivodi (simferei sigoura), alla exo afto to tilefono 16 xronia kai mou fainetai ligo adinato na to allakso..
^_NikitaS_^ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 exo afto to tilefono 16 xronia kai mou fainetai ligo adinato na to allakso.. Το νούμερο θα αλλάξει σίγουρα γιατί είναι της μορφής 211******* και όχι 210********. Φοριτότητα ακόμα στα σταθερά δεν νομίζω να υπάρχει,δε ξέρω κιόλας.Το κακός είναι ότι για να γίνει full vivodi θα πρέπει η γραμμή σου να βγει ανενεργή για ένα διάστημα,αλλά δεν ξέρω το πόσο διάστημα θα είναι αυτό(λόγο καθηστερίσεων από τον οτε)
paparoupas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Καταρχην απο Σεπτεμβρη με την αναβαθμιση των συνδεσεων δεν υποτιθεται οτι ο ΟΤΕ θα αρχισει να δινει 2048? Αρα λογικα θα βγαλει και η Vivodi καποια προσφορα μεσω ΑΡΥΣ. Επισης, γιατι να παρεις 2048 και οχι 1024? Με την προοπτικη αναβαθμισης. Κατα τα αλλα ο ^_NikitaS_^ νομιζω οτι το εθεσε πολυ σωστα. Οσο για τη φορητοτητα στα σταθερα δεν ειναι θεσμοθετημενη, αλλα πολλες εταιρειες σαν δελεαρ σου εδιναν τη δυνατοτητα να επιλεξεις εσυ τον αριθμο σου, οποτε αν ειναι κανεις τυχερος μπορει να βρει τον αριθμο του με 211 μπροστα, που δεν ειναι τρομακτικη (οχι ομως κ ασημαντη) αλλαγη.
^_NikitaS_^ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Καταρχην απο Σεπτεμβρη με την αναβαθμιση των συνδεσεων δεν υποτιθεται οτι ο ΟΤΕ θα αρχισει να δινει 2048? Αρα λογικα θα βγαλει και η Vivodi καποια προσφορα μεσω ΑΡΥΣ. Λογικά ναι,αλλά μπορεί να συνεχίσει να δείνει ονομαστικά 1024 αλλά τυπικά να είναι 2048.Δε ξέρω,αλλά εμένα πριν καμια εβδομάδα με πήραν τηλέφωνο ότι επιλέχτικα για το τσαμπα πιλοτικό πρόγραμμα της cabletv by vivodi και θα μου έδειναν τσάμπα και DSLphone και δυπλασιασμό ταχήτυτας.Να το πω αλήθεια αρνήθικα,γιατί μου είπαν ότι θα μου έστελναν τον εξοπλησμό και εγώ δεν θέλω να έχω ξένω εξοπλησμό(για δικούς μου λόγους όπως πχ δεν θέλω να μπλέξω αν το χαλάσω ή να το γυρίζω πίσω αν τελειώσει το πιλοτικό και δεν θέλω να συνεχίσω την υπηρεσία) και επισης χαλάστηκα που ενώ είχα δηλώσει ότι θέλω να μπω στο πιλοτικό μόνο για cabletv που βάλανε με το έτσι θέλω και dslphone χωρις να με ρωτήσουν.Τώρα δεν ξέρω αν θα μου κάνουν τελικά το δυπλασιασμό της ταχύτητας,αλλά σίγουρα αυτό θα γίνει απο σεπτέμβρη.
Tsiou Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Βρε παλικαρια μην μπερδευεστε... Μπορει να παρει Full LLU από Vivodi, και να κρατήσει και το παλιο νούμερο από τον ΟΤΕ. Απλά η Vivodi θα του φέρει ένα νέο ζευγαρι το οποίο θα πρέπει να υπάρχει η υποδομή στο σπίτι για να το υποδεχθεί, αλλιώς θα πρέπει να περνάει καινούργια καλώδια. Έτσι το έχουν κάνει 2 φίλοι εδώ, που χτίζοντας το σπίτι τους ζήτησαν από τον ηλεκτρολογο να περάσει UTP καλώδιο αντί για απλο τηλεφωνικό και τώρα έχουν 4 ζευγάρια, και στο ένα Vivodi, και στο άλλο ΟΤΕ. Βασικά αυτό που τους "τρομαξε" ήταν η δέσμευση της γραμμής από την Vivodi και το πόσο έυκολα θα μπορούσαν να την κάνουν, αν δεν ήταν ευχαριστημένοι. Αλλα τελικά όλα πάνε καλά (?) και δεν την κανουν ακόμα!
paparoupas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 @Tsiou: Αυτο δε σημαινει οτι πληρωνουν 2 παγια??
Tsiou Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Θα πληρωνει ουτως ή άλλως στον ΟΤΕ (απο την στιγμη που δεν θελει να αλλαξει τηλεφωνικο νουμερο) και στην Vivodi μερικα € (30 στην συγκεκριμενη περιπτωση των 12 μηνων 2Mbit) παραπανω για να εχει Full LLU και οχι Shared LLU. Αλλα, δεν δεσμευει την γραμμη του σε καποιο παροχο ο οποιος δεν ειναι και πολυ ευκολος στην αποδεσμευση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.