Προς το περιεχόμενο

ipod nano 2gb VS Creative zen micro photo 8gb

Strategos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ipod

tromera modato

kaliteri aftonomia

ligo akrivo

kali ipostiriksi logismikou-sixna updates

itunes=korifi

creative

poli xodrokomeno

megaliteri xoritikotita+fthinotero se sxesi me to ipod

metrio software

palio modelo

egw tha sou elega ipod gia tous logous pou eipa parapanw

Δημοσ.

To Creative είναι φθηνότερο, έχει 4πλάσια χωρητικότητα, έχει ραδιόφωνο, έχει καλύτερη οθόνη απλά δεν είναι μουράτο όπως το nano. Εγώ για creative θα πήγαινα αν και έχω το nano το οποίο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα γίνεται χάλια με τις γρατζουνιές στο μπροστινό μέρος και τις δακτυλιές στο πίσω μέρος.

Tο itunes δεν είναι εύκολο στη χρήση του τουλάχιστον μέχρι να το μάθεις.

Δημοσ.

Εσυ το παιρνεις φιλε μου, ειναι στην κριση σου τι ζητας.

Αν θες μουρη και καλυτερη αυτονομια πας στην Apple, αν θες μεγαλυτερη χωρητικοτητα,ραδιο και καλυτερη τιμη/ΜΒ πας στην Creative.

Δημοσ.
fovame to creative gia bad sector epeidh exei skliro ama faei kamia toumpa

Καλά κάνεις. Ότι creative είχα, με άφησε στα κρύα του λουτρού. Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα, να έχεις βγει για πεζοπορία, να είσαι χιλιόμετρα από το σπίτι και ξαφνικά το ρημάδι να παραδίδει το πνεύμα.

Το ipod είναι κάτι παραπάνω από τα μέρη του. Και για αυτό imho δεν συγκρίνεται με κάτι άλλο. Ούτε fanboy είμαι, ούτε κολλημένος. Απλά ότι άλλο δοκίμασα, πάντα επέστρεφα στο (υπερτιμημένο) ipod.

Έχω ένα shuffle και ένα λευκό 4άρι nano. Και ακούω απλά μουσική. Με τον πιο διασθητικό τρόπο χειρισμού.

Δημοσ.

Εγω πάντως διάλεξα το Creative. Άλλο 2GB και άλλο 8. Έχει και το ραδιόφωνο+το ότι δεν θέλει την αηδία το itunes, δε το σκέφτηκα περισσότερο.

ΥΓ. Δε μου λέτε, ισχύει όντως ότι αν βάλεις τραγούδια σε ένα Ipod δε μπορείς να τα αντιγράξεις μετά σε ένα 3ο υπολογιστή;! :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...